עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. לצערי אני התחלתי לעבוד בשעות ממש לא נוחות ובנוסף אני גר רחוק ממכון אז אני שואל כדי לקנות לבית.למה אתה שואל למכון בבית?
תודה רבה אחי. אני לא עושה הנפות.עם באפר פחות נוח מכמה סיבות-
א כמו שאמרת ה לוקח הרבה מקום על המוט
ב לא נוח לעבוד איתם הרבה פעמים הגובה קצר יותר וזה דופק לך הדד
ג זה פשוט יקר יותר ועם אתה לא עושה הנפות לא רואה סיבה לקנות אותם.
בכללי הדברים שאני מציע לך להשקיע בהם את הכסף הם המוט והכלוב ואם את פוחד על הרצפה הריצוף
תודה אחי. אפשר לדעת מה הן היתרונות של אימון עם פלטות ברזל ביחס לבאמפרים?אם אין בעיה של נזק לרצפה - פלטות ברזל ללא ספק.
תודה רבה!!!באמפרים יכולים לקפוץ בין חזרות (דדליפט) ולהוציא אותך מפוזיציה. באמפרים הרבה יותר עבים ומגבילים כמה ניתן להעמיס על המוט (לא יודע אם רלוונטי כרגע). שכל המוט שלך מלא בפלטות, זה משפיע על התנהגות המוט (הוא יותר ״רוקד״).
עושה היגיון מה שאתה אומר, עם זאת יש לי שאלה - יש סיבה שבהרבה מאוד סרטונים של חובבנים ברמה גבוהה ואף מקצוענים יש שימוש בפלטות מבאמפרים?באמפרים יכולים לקפוץ בין חזרות (דדליפט) ולהוציא אותך מפוזיציה. באמפרים הרבה יותר עבים ומגבילים כמה ניתן להעמיס על המוט (לא יודע אם רלוונטי כרגע). שכל המוט שלך מלא בפלטות, זה משפיע על התנהגות המוט (הוא יותר ״רוקד״).
אתה מדבר על קלארנס אחי נכון?עושה היגיון מה שאתה אומר, עם זאת יש לי שאלה - יש סיבה שבהרבה מאוד סרטונים של חובבנים ברמה גבוהה ואף מקצוענים יש שימוש בפלטות מבאמפרים?
איך מקצוענים משתמשים בבאמפרים אם יש בקושי מקום לאיזה 220 עם באמפרים?עושה היגיון מה שאתה אומר, עם זאת יש לי שאלה - יש סיבה שבהרבה מאוד סרטונים של חובבנים ברמה גבוהה ואף מקצוענים יש שימוש בפלטות מבאמפרים?
זה לא קשור לנושא הזה, איך הגעת לסטריקט בייספס קארל כזה גבוהה? פשוט התקדמות איטית לאורל זמן מטורף או שעשית מניפולציות כאלה ואחרות?איך מקצוענים משתמשים בבאמפרים אם יש בקושי מקום לאיזה 220 עם באמפרים?
רק אוסיף, פלטות ברזל טובות.אם אין בעיה של נזק לרצפה - פלטות ברזל ללא ספק.
תודה רבה אח יקר.רק אוסיף, פלטות ברזל טובות.
הזולות ישברו בקלות.
הא?זה לא קשור לנושא הזה, איך הגעת לסטריקט בייספס קארל כזה גבוהה? פשוט התקדמות איטית לאורל זמן מטורף או שעשית מניפולציות כאלה ואחרות?
וואי לא זכרתי בכלל שהיה לי את הלוגו הזה חחח הייתי בטוח שיש לי פה רק לוג אחד. ושים לב שזה הכל בפאונדים, אין שם משהו כזה משוגע
אוקיי עכשיו הכל מסתדר בראש, למה לעזאזל פאונדים אחי:lol:וואי לא זכרתי בכלל שהיה לי את הלוגו הזה חחח הייתי בטוח שיש לי פה רק לוג אחד. ושים לב שזה הכל בפאונדים, אין שם משהו כזה משוגע