הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט נכון

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני מתאמן כרגע חודש בחדכ ועד עכשיו לא מצליח לעשול סקוואט נכון. אני בנתיים עושה במקום לג פרס ובבית כל הזמן עובד רק על תנועה אבל לא מצליח גם לעשות נכון וגם לרדת הרבה למטה כי באיזהשהוא שלב אני מאבד שיווי משקל ונופל וזה עוד בלי משקל מה יהיה כשאני יעשה עם מוט. ניסיתי הכל אף אחד לא הצליח ללמד אותי וכל הזמן אומרים לי שכאילו יש לי בעיה של חוסר גמישות. מה עושים יש משהו שאני יכול לעבוד עליו כדי שלאט לאט אני יצליח לעשות את התנועה נכון? אגב כשאני מנסה לעשות בבית אני גם קצת מרגיש את הרגליים כמו שאמורים אבל גם קצת את הברכיים זה רע?

הרבה פעמים יגידו לך שחסר לך גמישות במקום אחד ויגידו לך לתקן אבל זה לא נכון לדעתי

חוסר גמישות במקום אחד תגרום לאי איזון במקום אחר בגלל זה לדעתי עדיף לעבוד על גמישות בכל מה שעובד וזז בסקוואט
אפילו חוסר גמישות בכתפיים יכול לפגוע בסקוואט(באק סקוואט לפחות)
תחפש ביוטיוב רוטינה של מוביליטי לסקוואו ותעשה אותה
בסופו של דבר אתה תצליח

אתם רוצים להגיד לי שיש מצב שאם אני ינסה עם מוט מחר במכון אני יעשה סקוואט סבבה? וyeti אני לא מצליח לכופף את הברכיים יותר מזה זה מביא לי לחץ מטורף בהם כאילו נשברת לי הפיקה וגם אלא אם אני ירים את העקבים קצת מהקרקע
ואם תרים את העקבים, תגיע לכפיפה מלאה בברכיים ואז תנסה להוריד את העקבים? אתה לא יכול לשבת עם הרגל שטוחה על הרצפה וברכיים בכפיפה מלאה?

בכל אופן אתה יכול לנסות סקוואט עם מוט ריק ולא יהיה סוף העולם אם תעשה לג פרס עד שתלמד לעשות סקוואט. יכול להיות שיש בעיה של מוביליטי
בקרסול, אבל לרוב האנשים יש מספיק כדי לעשות סקוואט. רוב הבעיות של אנשים עם הסקוואט זה בגלל שהם לא מצליחים לחבר בין מה שהם רואים
בהדגמות והתנועה שהם עושים עם הגוף.

• פותח/ת השרשור
ואם תרים את העקבים, תגיע לכפיפה מלאה בברכיים ואז תנסה להוריד את העקבים? אתה לא יכול לשבת עם הרגל שטוחה על הרצפה וברכיים בכפיפה מלאה?

בכל אופן אתה יכול לנסות סקוואט עם מוט ריק ולא יהיה סוף העולם אם תעשה לג פרס עד שתלמד לעשות סקוואט. יכול להיות שיש בעיה של מוביליטי
בקרסול, אבל לרוב האנשים יש מספיק כדי לעשות סקוואט. רוב הבעיות של אנשים עם הסקוואט זה בגלל שהם לא מצליחים לחבר בין מה שהם רואים
כן אני לא מצליח שהברכיים יעברו את הכפות רגליים אם לא מרים את העקבים. ובקשר לגמישות ראיתי בסירטון שהוא אמר תנסו לעשות איזה משהו לשים את הכף רגל קצת מהקיר ולנסות ולעשות איזה משהו ואם לא מצליחים אז יש תבעיה ובאמת לא הצלחתי
עדיין יש סיכוי שגם בלי כל הקטע של הגמישות אני יוכל? כי ראיתי כל מיני תגובות של אנשים שעושים המון זמן ועדיין כלום לא השתפר.

תגיד ואם נגיד אני יעשה בנתיים סקוואט בסמית? זה ישםר לי את התנועה ואני יצליח לעשות בעזרת זה? עדיף מלג פרס לדעתך?

אתה יכול לנסות, מעולם לא עבדתי עם הסמית' ככה שקשה לי לומר אם זה יעזור או לא.

אם אכן יש בעיית גמישות אז התרגילים שבסרטון אמורים לכסות את זה. אם תעשה את זה באופן קבוע הגמישות תשתפר בהדרגה ואז תוכל לעשות סקוואט בלי בעיות.

אם בלג פרס טווח התנועה שלך יותר גדול אז זה עדיף מהסמית'.

כל עוד לא תעלה סרטון וידאו שלך עושה סקוואט אף אחד לא באמת יוכל לייעץ לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית