הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה מפגרת הקיץ

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי מספר חודשים של פציעה הולכת וחוזרת באיזור בית השחי,התקרבתי חזרה למשקלים הכבדים שלי והגיע הזמן לשחק במחטים שוב.

רענון קצר לחבר'ה החדשים פה:
הולך לתת 3 שלשות ל140 (אולי אפילו 4 שלשות)
עדכונים עוד חצי שעה
בינתיים הושלם :
140x3
140x3
יכלתי לתת את החזרה הרביעית בשני הסטים לדעתי.

עוד חמש-עשר דקות הסט השלישי
כיווץ לא נעים בכלל בחזה אחרי החזרה השנייה:🤦‍♂️:🤦‍♂️:🙁

היחלצות דרמטית וסיום אימון

בסופו של דבר ה"כיווץ" כנראה היה משהו חמור יותר,שלא לקחתי ברצינות והגביל אותי מאוד למספר חודשים. עדיין יש ניצוצות של כאב במהלך החימום אך אפשר להתאמן בצורה סדירה.
בקצרה,הייתי במסע לעבר 140*5 בבנץ פרס. התקדמתי יותר מהר מהיעד שהצבתי לעצמי ולא לקחתי בחשבון התחזקות של גידים ורצועות ,שההתפתחות שלהם יותר איטית מהשריר. אז נפצעתי.
בחזרה השלישית בסט השלישי היה לי קליק קטן שמשאיר את אותותיו עד היום.

התכנית שלי כרגע היא סוג של בלאסט אנד קרוז שלא מוגבל במטרה או בזמן. מוגבל רק בהרגשה פיזית,נפשית ומינית.
ולראשונה הולך להתנסות בטרן.

שלב א' הולך להיות חיטוב שבו אנסה לחזור ל140 קילו לחמש חזרות(בנץ')
שלאחריו יבוא קרוז היפרטרופיה ולאחר מכן יכונס הקבינט לשיחת יחסינו לאן.

הסטרואידים הם אך ורק של purple panda labs
(כן כן,לראשונה אני חושף את החברה שאני משתמש בה,ובכנות שיש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. מרוצה מאוד)
כנ"ל pct, רק של purple panda.

יהיה גם טי 3 טורקי,ודוסטינקס של pfizer.

אני כאן לשאלות,טענות,מענות,תש,סעד,מין וכלכלה
ומצטער שהזנחתי את הפורום וכמה אנשים כאן שפנו אלי לעזרה ולא הייתי פנוי אליהם.

בהמשך יהיו סרטונים של 140x5,150x5 וסינגל מקסימום,שיישלחו אך ורק למנהל שיבקש ובאופן פרטי בשביל שיוכל לאמת את המידע.

מוזמנים להגיד ולשאול את כל שעולה על ראשכם

אני לא אמרתי שאתה מקבל אותה כמות רק שבשורה התחתונה זה אותו חומר פעיל אולי בריכוז שונה אבל אין יותר או פחות טוב זה סתם הרגשה אישית .

לא סתם הרגשה .. 100mg קצר זה כמו להזריק 1,000mg ארוך כל זריקה .
עכשיו כמישהו אומר לי תקשיב הזרקתי 1,000 טסט 😱 אני באמת מאמין לו שהוא ממש מרגיש אותו יותר מכולנו שאנחנו עושים בין 150 ל250mg לזריקה . מאמין לו שזה לא סתם
פסיכולוגי בלבד
זה באמת ההרגשה שמרגישים מכמות כזאתי זה בסדר . מאמין ומבין !
ורוצה שגם אתם תבינו למה מרגישים טוב מ100mg קצר כי זה בערך 1,000mg ארוך .

הכוונה שלי שטסט קצר כמו שים כתב כבר יותר מורגש בפיקים. ומבחינת תוצאות אנטט חלש יותר, עד שהוא מגיע לרמות גבוהות בדם לוקח זמן, יחסית לקצר שמעיף מההתחלה. מי שיכול לסבול זריקות של יום כן, יום לא, הייתי מציע לו להשתמש בקצר, להיכנס לסייקל זריז ולצאת ממנו מהר. כמו להשוות טרן ארוך, לקצר, הקצר הרבה יותר חזק. מבחינת שמן, כן כל חומר מהול בשמן, לרוב שמן ענבים לא מורגש ולא כואב. בשנתיים האחרונות השתמשתי רק בקצרים של וורטקס, ומיד מרגיש את הזריקה, אנרגיה מטורפת,פאמפ,חוסר שינה, עצבים וכו. באנטט חצי קלאץ, לכן אני מעדיף יותר קצרים בגלל שהאסתר שלהם קצר יותר גם מקבלים יותר חומר פר מ"ג למ"ג.

הכוונה שלי שטסט קצר כמו שים כתב כבר יותר מורגש בפיקים. ומבחינת תוצאות אנטט חלש יותר, עד שהוא מגיע לרמות גבוהות בדם לוקח זמן, יחסית לקצר שמעיף מההתחלה. מי שיכול לסבול זריקות של יום כן, יום לא, הייתי מציע לו להשתמש בקצר, להיכנס לסייקל זריז ולצאת ממנו מהר. כמו להשוות טרן ארוך, לקצר, הקצר הרבה יותר חזק. מבחינת שמן, כן כל חומר מהול בשמן, לרוב שמן ענבים לא מורגש ולא כואב. בשנתיים האחרונות השתמשתי רק בקצרים של וורטקס, ומיד מרגיש את הזריקה, אנרגיה מטורפת,פאמפ,חוסר שינה, עצבים וכו. באנטט חצי קלאץ, לכן אני מעדיף יותר קצרים בגלל שהאסתר שלהם קצר יותר גם מקבלים יותר חומר פר מ"ג למ"ג.
לא הבנתי..
בקצר אתה עושה סייקל של פחות זמן עם יותר תוצאות?
נשמע כמו חלום.. ואתה אומר החסרון היחידי זה תדירות ההזרקות?

לא הבנתי..
בקצר אתה עושה סייקל של פחות זמן עם יותר תוצאות?
נשמע כמו חלום.. ואתה אומר החסרון היחידי זה תדירות ההזרקות?
במקום למשוך 10 שבועות נניח-אפשר 6/8 אם תעשה 10 שבועות תסיים עם תוצאה הרבה יותר טובה מהאנטט. בעזרת ה' שאחזור אני אעלה פוסט עם לוג ותמונות, חומרים של וורטקס.

סייקל אותו זמן, רק כניסה יויציאה יותר מהירה ממנו. טסט קצר יותר מהר יגיע לריכוז גבוה אצלך בדם ויותר מהר יתפנה ממנה. בגלל זה הרבה פעמים עושים קיק עם משהו בהתחלה ביחד עם טסט ארוך ויציאה עושים גם עם משהו קצר. אני עשיתי 8 שבועות אננטט ואז שבועיים טסט פרופ ליציאה. תסתכל על גרף שצירפתי פה בעמוד קודם, זה מסביר את זה טוב

סייקל אותו זמן, רק כניסה יויציאה יותר מהירה ממנו. טסט קצר יותר מהר יגיע לריכוז גבוה אצלך בדם ויותר מהר יתפנה ממנה. בגלל זה הרבה פעמים עושים קיק עם משהו בהתחלה ביחד עם טסט ארוך ויציאה עושים גם עם משהו קצר. אני עשיתי 8 שבועות אננטט ואז שבועיים טסט פרופ ליציאה. תסתכל על גרף שצירפתי פה בעמוד קודם, זה מסביר את זה טוב
היום מתחיל סייקל דקה+טסט+tbol להתחלה, אקסל, מה חושבים?
כרגע אני הסייקל כזה
יש אקסל שם שמסביר הכל
האם יש סיבה או יתרון לשלב איכשהו קצר שם לקראת סוף הסייקל?

היום מתחיל סייקל דקה+טסט+tbol להתחלה, אקסל, מה חושבים?
כרגע אני הסייקל כזה
יש אקסל שם שמסביר הכל
אפשר לשלב טסט קצר כדי למנוע נחיתה בסיום הסייקל של הטסט, במקום להוריד בפעם אחת, להוריד בהדרגה בטסט, ולהרוויח עוד קצת/לשמר בשר.

אפשר לשלב טסט קצר כדי למנוע נחיתה בסיום הסייקל של הטסט, במקום להוריד בפעם אחת, להוריד בהדרגה בטסט, ולהרוויח עוד קצת/לשמר בשר.
תסתכל בסוף הסייקל עם האקסל איך שתכננתי את זה
איך ואיפה היית שם טסט קצר ובאיזה מינונים
לא מבין בטסט קצר, פעם ראשונה שנוגע בארוך..

אני תכף מתחיל סייקל, כאשר שבועיים אחרונים 9-10 אני יורד מטסט ארוך ולוקח טבול במקום בשביל לרדת מהסייקל.
כל הפואנטה זה שלטסט ארוך ייקח עוד שבועיים לצאת מהגוף ורק אז תוכל באמת להתחיל PCT , אבל בשבועיים האלו תהיי עם טסט נמוך יותר מאשר בכל הסייקל שקדם לזה. אז אפשר לאבד ככה חלק מהגאינז ולהרגיש חצי כוח. אז אנשים כדי להימנע מזה לוקחים טסט קצר בשבועיים אחרונים או חומר אורלי.
גם בסייקל שאתה הולך לעשות יש 2-3 שבועות שאתה מפסיק עם חומרים וממתין PCT. אז אם תחליף שבועיים אחרונים של החומרים במשהו קצר, תוכל להתחיל PCT הרבה יותר מהר ממה שרשום אצלך בתכנית.

אני חתכתי דד ליפט לפני שנתיים ההחלטה הכי טובה שקיבלתי בנוגע לאימוני גב באמת שאפשר לפתח גוף מרשים גם ללא סקוואט ודדליפט .

עד שאתה נפצע ושוכב עצוב בבית 😭
נמממ לא קרה לי אף פעם בקרירה טפו טפו טפו להיפצע אבל חייב להגיד שבסייקל יש הרגשה של לדוגמא בלחיצת חזה "שריר מסוגל לדחוף יותר משקל אבל הרצועות מרגישות מעט לא עקביות" לכן גם בסייקל לא הולך נגד עצמי. במיוחד עם וינסטרול שיש תרגילים מסוימים שקצת כואב לבצע כמו זכוכית המפרקים מרגישים לכן מוריד הילוך "טיפ קטן" להשתמש בשמנים מאסטר ארוך (טסט אנטט) הוא נותן לפחות לי מספיק נוזליות כדי לשמן מפרקים אבל לא כדי להיראות כמו בלון
בזכות הוינסטרול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית