עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסקרן אותי איזה pct אני צריך אחרי 6 שנים בלי ניקוי 😆😵ומה אנחנו רואים במאמר?
12 גברים עם השמנה קיצונית 140 קילו, עם המון מחלות רקע (מכונות שנשמה בלילה, התקפי לב) בממוצע גיל 50, בלי ביקורות קיבלו כדור אחד לשבוע של לטרוזול.
אז טסט שלהם עלה, מה יקרה אחרי שיפסיקו עם לטרוזול ? כנראה המצב יחזור לקדמותו
או להיפך ימשיכו עוד שנה, עד שאססטרדיול יגיע לאפס והמצב שלהם יחמיר וטסט יצנח גם.
מאמרים דומים יש על כל מעכב ארומטאז או אנטי אסטרגן.
פה יש לנו בחור צעיר יחסית בריא שצריך טיפה תוספת טסט, ורופא מציע לו מינון פי 15 ממה שהשמנים קיבלו במחקר . לא יודע, לא הייתי קופץ על המציאה:sweatingbullets:
שצעירים לא חושבים הרבה 😅6 שנים סייקל? אתה מטורף אחי 😱
מוותר על הילדים, ועל המשקפיים, לא משחק עם העיניים , ולא מתכון לשלם מזונות ושיקחו לי חצי ירושה 😆..טוב שאלה אם אתה רוצה ילדים מתישהו, אם לא אז תמשיך בבלאסט אנד קרוז כבר עד הבית גיל הזהב.
אם כן אז בטוח איזה שלוש חודש אוביטרל ואז קלומיד עם נולבה בכל בכוח ואולי גם משקפיים לכמה חודשים 🫤
כרגע בהפסקה כבר כמעט 5 חודשיים הטסט על 0, חשבתי על לאזן את זה, אבל לא שווה את המחיר.אז מה אתה צריך pct, סייקל נצחי וזהו. תמיד בשיא 🤬
הכי חשוב הבריאות!@Gnfit
קשוח אח
אבל אני מבין אותך ומכבד את ההחלטה שלך.
העיקר שתעשה מה שטוב לך
ואם אפשר טיפה לשמור על הבריאות
חחח מי ישמע נתנו לך קוק באישור רפואי 😆@Gnfit
צודק בהחלט!
היית צריך לראות אתמול,הייתי שיחת היום
בסניף בבית המרקחת.
״מה הוא קיבל מרשם ללטרזול״?
״בטוח שהמרשם בשבילו״?
כבר כמעט 5 חודשיים הטסט על 0
האמת שרציתי, הבעיה שזה משחק לי עם הבדיקות דם הכלליות ושל הכבד, אז נמנע מזה. וגם ככה להתחיל שיקום צריך ללכת עם זה עד הסוף, ואיבדתי מלא, לא רואה את עצמי ב-pct כזה ארוך כרגע. לאט לאט נראה בהמשך.ולא ניסית להתחיל איזה pct, כי הדברים האלה לוקחים חודשים.
הופה הופה... אמרתי לך 🙄אהלן חברים
מעדכן:
יום רביעי ללטרזול 5 מג ביום
אתמול לפנות בוקר זיקפת בוקר אחרי חודשים +-.
הרגשה כללית טובה יותר
בא כמו מכונה לאימונים,מסיים 3 אימונים ביום.
היום קיבלתי פידבק מלקוחה,״אם התחלתי להתאמן״
אמשיך לעדכן