הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
עד היום הייתי שותה חלבון מסוג muscle pharm combat הייתי מזמין מאיהרב זה מה שהתזונאי שלי המליץ לי עד עכשיו לרכוש...מצאתי חלבון מחברת Myprotein מה אתם יודעים עליו ומה דעתכם עליו ?
ועוד שאלה אני הבנתי שחלבון Isolate זה חלבון יותר טהור ונקי מחלבון רגיל והוא יותר יקר, זה ההבדל היחיד ביניהם ? וזה משמעותי ?

עד היום הייתי שותה חלבון מסוג muscle pharm combat הייתי מזמין מאיהרב זה מה שהתזונאי שלי המליץ לי עד עכשיו לרכוש...מצאתי חלבון מחברת Myprotein מה אתם יודעים עליו ומה דעתכם עליו ?
ועוד שאלה אני הבנתי שחלבון Isolate זה חלבון יותר טהור ונקי מחלבון רגיל והוא יותר יקר, זה ההבדל היחיד ביניהם ? וזה משמעותי ?

אין הבדל מהותי, אם לא מסתדר לך כלכלית אין צורך במיוחד לקנות

כאשר לא מדובר בספורט מקצועי או בעיות עיכול , אין סיבה לצרוך איזולאט או הידרוליזאט. מה שכן לפני שבוע הזמנתי כמה חבילות של iso100 שעם כל מיני הנחות יצאה רק 3 שקל יותר ממסקל פארם רגיל.

תזונה ותוספים - אילו חלבונים איכותיים יותר או פחות בתפריט היומי?⁣⁣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית