עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, למה שלא תנסה להתאמן בחדר כושר?אין לי אפשרות לעבוד על סקוואט חופשי בבית , אז לכן חשבתי על תחליף לסקוואט .
האם זה יהיה בסדר להחליף את הסקוואט במכרעיים ?
תודה .
לא, למה שלא תנסה להתאמן בחדר כושר?
בבית התוצאות שתניב יהיו מזעריות
ענין של תקציב .
ויש לי יחסית ציוד בסיסי לבית .
100 קג של פלטות , מתח רחב , שתי מוטות קצרים ומוט w .
ואני רואה תוצאות יפות .
התוצאה הכי יפה היא שהתחלתי מ74 קילו על 9 אחוז שומן וכרגע אני 84 קילו 12 אחוז שומן במהלך 4 חודשים .
ושימו לב שאתם סוטים מן הנושא , בסהכ שאלתי אם מותר להחליף סקוואט במרכעיים ואתה תוקפים ועונים ישר תשובות שבכלל לא רציתי עליהם תשובות .
כי אני יודע שבחד"כ התוצאות יהיו הרבה יותר טובות ומשעמותיות , אבל מה לעשות שאין לי כרגע את האופציה לשלם את הכסף הנדרש לזה .
מכרעים אפשר לזרוק לפח.
בבית אם מתאמנים נכון עם מספיק ציוד אפשר להגיע לתוצאות גדולות.לא, למה שלא תנסה להתאמן בחדר כושר?
בבית התוצאות שתניב יהיו מזעריות
מה לגבי כרעיים עוף אחי???
התוצאה הכי יפה היא שהתחלתי מ74 קילו על 9 אחוז שומן וכרגע אני 84 קילו 12 אחוז שומן במהלך 4 חודשים .
ושימו לב שאתם סוטים מן הנושא , בסהכ שאלתי אם מותר להחליף סקוואט במרכעיים ואתה תוקפים ועונים ישר תשובות שבכלל לא רציתי עליהם תשובות .
כי אני יודע שבחד"כ התוצאות יהיו הרבה יותר טובות ומשעמותיות , אבל מה לעשות שאין לי כרגע את האופציה לשלם את הכסף הנדרש לזה .
מזה מרכעיים זה לא החלק של עוף?
![]()
אנשים שעושים את זה בסמית' כל פעם אומרים לי להפסיק לעשות סקוואטים
הכללתי, כמובן שאם ניקח אותך או מישהו כמו MOO שמתאמנים בבית, והתוצאות מדהימות אז אני טועה.בבית אם מתאמנים נכון עם מספיק ציוד אפשר להגיע לתוצאות גדולות.
כמובן שגם תזונה טובה.
הכללתי, כמובן שאם ניקח אותך או מישהו כמו MOO שמתאמנים בבית, והתוצאות מדהימות אז אני טועה.
אבל הנחתי שפותח האשכול הוא כמו רוב האנשים שמתאמנים בבית, לחיצת חזה על איזה ספה מפוקפקת, מקבילים ומתח למקסימום חזרות, פה התוצאות יהיו באמת זניחות.
ובסה"כ אתה צודק, המיקום פחות משנה אלא איך מתאמנים ואיך אוכלים.