ייעוץ מכרעיים או סקוואט

• פותח/ת השרשור stool
  • פורסם בתאריך

stool

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אין לי אפשרות לעבוד על סקוואט חופשי בבית , אז לכן חשבתי על תחליף לסקוואט .
האם זה יהיה בסדר להחליף את הסקוואט במכרעיים ?

תודה .

אין לי אפשרות לעבוד על סקוואט חופשי בבית , אז לכן חשבתי על תחליף לסקוואט .
האם זה יהיה בסדר להחליף את הסקוואט במכרעיים ?

תודה .
לא, למה שלא תנסה להתאמן בחדר כושר?
בבית התוצאות שתניב יהיו מזעריות

• פותח/ת השרשור
לא, למה שלא תנסה להתאמן בחדר כושר?
בבית התוצאות שתניב יהיו מזעריות

ענין של תקציב .
ויש לי יחסית ציוד בסיסי לבית .
100 קג של פלטות , מתח רחב , שתי מוטות קצרים ומוט w .
ואני רואה תוצאות יפות .

ענין של תקציב .
ויש לי יחסית ציוד בסיסי לבית .
100 קג של פלטות , מתח רחב , שתי מוטות קצרים ומוט w .
ואני רואה תוצאות יפות .

100 קילו מספיק רק לפרס
אם אין לך ראק/כלוב להוציא לסקוואט/פרס אי אפשר להתאמן

מוט W מיותר
מוטות קצרים מיותרים

ואיזה תוצאות אתה רואה ? נשמח אם תשתף אותנו

• פותח/ת השרשור
התוצאה הכי יפה היא שהתחלתי מ74 קילו על 9 אחוז שומן וכרגע אני 84 קילו 12 אחוז שומן במהלך 4 חודשים .
ושימו לב שאתם סוטים מן הנושא , בסהכ שאלתי אם מותר להחליף סקוואט במרכעיים ואתה תוקפים ועונים ישר תשובות שבכלל לא רציתי עליהם תשובות .
כי אני יודע שבחד"כ התוצאות יהיו הרבה יותר טובות ומשעמותיות , אבל מה לעשות שאין לי כרגע את האופציה לשלם את הכסף הנדרש לזה .

התוצאה הכי יפה היא שהתחלתי מ74 קילו על 9 אחוז שומן וכרגע אני 84 קילו 12 אחוז שומן במהלך 4 חודשים .
ושימו לב שאתם סוטים מן הנושא , בסהכ שאלתי אם מותר להחליף סקוואט במרכעיים ואתה תוקפים ועונים ישר תשובות שבכלל לא רציתי עליהם תשובות .
כי אני יודע שבחד"כ התוצאות יהיו הרבה יותר טובות ומשעמותיות , אבל מה לעשות שאין לי כרגע את האופציה לשלם את הכסף הנדרש לזה .

סבבה, אז כן - אפשר להחליף, מה לעשות רק שהתרגיל לא נותן להעמיס משקל כמו שצריך והוא קשה מבחינת הוצאת אנרגיה.
אתה יכול לעשות גם סקוואטים עם משקולות, גם שם אי אפשר להעמיס משקלים.

אתה יכול לעשות סקוואט עם משקולות יד אבל הבעיה היא שקשה להתקדם איתם מאימון-לאימון...

תארגן מקום להוציא סקוואט
תבנה איזה מתקן מקבילים כזה
ותקנה עוד צלחות

מזה מרכעיים זה לא החלק של עוף?

lunge-kidmi-mw.gif

אנשים שעושים את זה בסמית' כל פעם אומרים לי להפסיק לעשות סקוואטים

בבית אם מתאמנים נכון עם מספיק ציוד אפשר להגיע לתוצאות גדולות.
כמובן שגם תזונה טובה.
הכללתי, כמובן שאם ניקח אותך או מישהו כמו MOO שמתאמנים בבית, והתוצאות מדהימות אז אני טועה.
אבל הנחתי שפותח האשכול הוא כמו רוב האנשים שמתאמנים בבית, לחיצת חזה על איזה ספה מפוקפקת, מקבילים ומתח למקסימום חזרות, פה התוצאות יהיו באמת זניחות.
ובסה"כ אתה צודק, המיקום פחות משנה אלא איך מתאמנים ואיך אוכלים.

הכללתי, כמובן שאם ניקח אותך או מישהו כמו MOO שמתאמנים בבית, והתוצאות מדהימות אז אני טועה.
אבל הנחתי שפותח האשכול הוא כמו רוב האנשים שמתאמנים בבית, לחיצת חזה על איזה ספה מפוקפקת, מקבילים ומתח למקסימום חזרות, פה התוצאות יהיו באמת זניחות.
ובסה"כ אתה צודק, המיקום פחות משנה אלא איך מתאמנים ואיך אוכלים.

אתה צודק
ברוב המקרים אי אפשר להתאמן בבית
גם צריך ציוד וגם משמעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית