הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכון מעולה לגיוון דיאטת דלת פחמימות או AD מבוסס אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך
אתה הרי יודע שנחות זה ענין של הגדרה, של פרספקטיבה.
המון שומן מוגש שם, אבל גם הרבה בשר ופינוקים. אם פעם תרצה לעלות משקל, אני מאוד ממליץ
(והאמת שאני אישית לא מסוגל לוותר על ארוחות 'הבוקר' שלהם כשאני בארה"ב)

השאלה איזה בשר מגישים שם, חתול או תוכי

אין לי מושג. אבל לא רואה סיבה שיהיה משהו פחות טוב ממקדונלדס.
והאמת, אני הייתי נכנס לשם בשביל הבייקון והפנקייקס וכאלה. בשביל בשר יש דיינרס טובים יותר ואני לא צריך לספר לך שאפשר למצוא אחלה דילים של 'אכול ככל יכולתך' עם סטייקים (טי-בון וראמפ סטייק, לרוב) לא רעים

• פותח/ת השרשור
עשיתי היום את הגרסא של הקפה - יצא 10, 2 ביצים, 4 סוכרזית, 3 סקופים מלאים של אבקת בטעם עוגיות, רבע כוס חלב + אגוזים ושקדים טחונים.

יצא אחד הטובים

מחר אני ינסה להוסיף חמאה ממוסת או שמן קנולה ממש קצת

עשיתי את זה איך שהוא אמר עם טעם אופטימום בננה ולא אהבתי
יצא לי חתיכת מסטיק קשה וצהובה עם מסור לא היה אפשר לחתוך אתזה

עשיתי את זה עכשיו עם סקופ וחצי דיימטייז שוקו+ביצה+2 כפות חמאת בוטנים..פשוט בזבוז של אבקה ><..
הריח מדהים כן? אבל הטעם פשוט תפל..אולי זה קשור לזה ששכחתי להוסיף סוכרזית אבל עדיין..כדי לאכול את הדבר הזה הייתי צריך להמיס שוקולית,לשים מעל ה"בראוניז" ולשתות עם חלב.
מה שאומר שדי דפקתי את התפריט של היום...

זה כל כך טעים לפני שמכניסים את זה למיקרו...

איכסס מה אכלת ביצה טרייה?

• פותח/ת השרשור
אני מוסיף בדר"כ כמו שכתבתי קצת מים או חלב או שמנת זה מרכך את העוגה. לי אישית יוצא פיצוץ. אני משתמש באבקת קרם עוגיות של METRX היא מתוקה - אולי כמו שכתבתי שים 2 כפיות גדושות של קפה נמס עם סוכרזית זה יחזק הטעם מאוד.

אני מחר ינסה כמו שכתבתי לחשוב על דרכים יצירתיות לרכך עוד טיפה על העוגה הזאת. בדיאטת דלת פחמימות זה פינוק אמיתי

תפתח מאפייה לבילדרים

• פותח/ת השרשור
תפתח מאפייה לבילדרים

חחחחח

חייבים הדיאטה הזאת שוחקת - אבל זה רעיון לא רע. למרות שלפי התגובות נראה שרק אני אוכל את זה 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני חושב שהצלחתי להביא את העוגה למצב שהיא "נסבלת" 😃 עם טעם חזק של קפה

אז ככה מי שרוצה (לשים את הכל ולערבב עד מקרם אחיד ממש בלי גושים)

3 שקיות של אבקת סוכרזית
רבע עד שליש כוס חלב
3 סקופים של אבקת חלבון - אני ניסיתי עם הקרם עוגיות לא יודע לגבי טעמים אחרים
2 ביצים
2-3 כפות שמן קנולה
3 כפות של קפה נמס אפשר יותר מי שרוצה טעם חזק

ניתן לפזר על התערובת המוכנה קפה מגורען כזה שנמס במיקרו - ואז יש נקודות וכתמי קפה 😃

שוב לערבב ממש ממש טוב את הכל בתוך קערת ולשים 2 וחצי דקות במיקרו

היום חילקתי לכמה חברים שאני מתאמן איתם במכון והתגובות היו מעולות. הכנתי איזה 6 כאלה והכל חוסל לגמריי.

חחח באמת נהיית אופה, יש מצב אתה מצלם את העוגה שיוצאת?
וכמה דקות שמת במיקרו?
תודה רבה.

אתם מבזבזים את הזמן. העוגיות חלבון שהבאתי פה לפני כמה זמן זה המתכון הנורמלי היחידי שאפשר ליצור עם חלבון. כל השאר פשוט נמאס ומגעיל אחרי פעמיים. כולם ממחזרים אחד מהשני מתכונים באינטרנט. מה לעשות שפשוט אי אפשר ליצור מאפה נורמלי עם אבקת חלבון? פיזיקת אופים פשוטה 😃

• פותח/ת השרשור
אתם מבזבזים את הזמן. העוגיות חלבון שהבאתי פה לפני כמה זמן זה המתכון הנורמלי היחידי שאפשר ליצור עם חלבון. כל השאר פשוט נמאס ומגעיל אחרי פעמיים. כולם ממחזרים אחד מהשני מתכונים באינטרנט. מה לעשות שפשוט אי אפשר ליצור מאפה נורמלי עם אבקת חלבון? פיזיקת אופים פשוטה 😃

זה ממש לא בזבוז זמן מבחינתי!!
העוגה יוצאת טעימה - בעוגה הבאה שאני יכין אני יצלם ויעלה תמונות כי האח ביקש יפה.

אני שבוי וחצי טוחן עוגות ויוצא לי טעים.

דרך אגב מה הקישור לעוגיות שפרסמת? ואם הן מכילות פחמימות?

• פותח/ת השרשור
אפשר להכין את זה אם גיינר?

אין סיבה שאי אפשר אם הגינר רק פשוט זה יותר נועד למאכלים דלי פחמימות. מה שגורם לעוגה "לתפוח" אלה הביצים - הכל מקרה נראה לי אבל לא ניסיתי עם גיינר אבל שוב זה קצת מפספס את המטרה.

לגבי העוגיות נראה טוב רק יותר מדי פחמימות..... איך אפשר לשחק איתם שיהיו פחות ?

אפשר. אבל אם אתה במצב של גיינר למה לך לאכול עוגיות שכאלה? תטחן מכל הבא ליד

Back
למעלה תחתית