עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
והאם זה באמת כזה משנה?
שטויות.הדבר היחידי שמשנה בעניין של מספר ארוחות (כמובן מלבד העדפות אישיות של שובע ונוחות) זה פיזור החלבון. שגם בשביל לא שווה להתאבד על יותר מ3 ארוחות..
עדיף לפזר את החלבון במהלך היום... ולא לאכול 160 גר חלבון שנספג מהר בארוחה
משמעותית, אולי לא. אבל בהחלט יש הבדל בספיגה בין ארוחה גדולה לקטנה.שטויות.
כשמדובר בחלבון ממזון אין בעיה משמעותית בספיגה.
אפשר לדחוף מלא חלבון ולתסף hcl?משמעותית, אולי לא. אבל בהחלט יש הבדל בספיגה בין ארוחה גדולה לקטנה.
אני סבור שלדחוף מזון לקיבה ברמה שהחלבון רוצה לברוח מהקיבה ויש תחושה מלאות מיותרת, שהספיגה שם יורדת משמעותית, מכיוון שהפירוק נפגם.
זה נושא שקשה לחקור, לכן לא מצאתי הרבה חומר מהימן על הנושא, אבל אני סבור שכדאי לזרום עם מרכז האפסטאט של המוח ולאכול ארוחות כשרעבים ולהפסיק כששבעים, כמה פעמים ביום שצריך ובכך לשפר את הפירוק והספיגה של המזון.
אחרי הכול, מרכז האפסטט אחראי על HCL שמפרק חלבון. אם אין הוראה להפריש HCL, הסברה אומרת שתיפגע הספיגה במעט אולי בהרבה.
שטויות.
כשמדובר בחלבון ממזון אין בעיה משמעותית בספיגה.
אני מאמין שאפשר.אפשר לדחוף מלא חלבון ולתסף hcl?
אני לא מבין בחומרים, אז אני לא יודע.תוספים כמו טסט וכאלה לא אמורים לסגור את הפינה מבחינת הקטע של סנתוז החלבון?
3 ארוחות גדול וארוחה קטנה בין הארוחת צהריים לערב:up:למה חייב 3 או 6? אני חושב ש4 ארוחות ביום זה אידאלי כדי להגיע לערך קלורי גבוה מבלי לאכול בכח. 3 ארוחות אתה ככל הנראה תהיה רעב במשך היום
את לא קמה רעבה בבוקר? שותה רק קפה?1. קפה של בוקר
2. ארוחת עשר
3. ארוחת צהריים
4. נישנוש אחה"ץ
5. ארוחת ערב
6. שוקו של לילה
מושלם 🙄
נסקפה ענקי + חצי חטיף חלבון... ב10 יוגורט פרו ותפוח, ורק בצהריים ארוחה מלאה 😅את לא קמה רעבה בבוקר? שותה רק קפה?
זה לא בוקר טוב אם עוד לא אכלתי
ומסכן מי שידבר איתי לפני שאכלתי:sarcastic: