הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה מביאים חלבון בכמויות

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
לא מדבר על ה5 ק"ג של myprotein כי זה לא מספיק לי וכל פעם צריך להגיע ל250 או לשלם 45₪ משלוח או מכסים וכאלה
האם יש מקום בארץ שמוכר 25 ק"ג חלבון במחיר אטרקטיבי ביחס לmyprotein או שיש דרך להביא 25 ק"ג חלבון מחו"ל בזול ושזה ייצא יותר זול מאשר להביא מmyprotein כולל הקטע עם המכסים וכל זה
למישהו יש מושג?

ערכים של ביצים מבחינת חלבון הרבה יותר גרועים מאשר בשר. צריך לצרוך המון ביצים בשביל להתבסס על זה ממש בתור מקור חלבון ועל הדרך מקבלים הרבה שומן (אם צורכים ביצים שלמות).

לי אין בעיה לאכול סטייק כל יום, רק זה דורש קצת יותר אהבה והשקעה בהכנה ולרוב עולה בהתאם. אני בדר״כ קונה גושים שלמים~ של 1-2 קילו ואז אוכלים סטייק כל יום במשך כמה זמן.
אתמול קניתי במבצע פילה בקר 3 קילו ב 118 שח. כל כך מקנא בך

• פותח/ת השרשור
מעניין למה הם לא באמת עושים את זה, הרי זה תוצר לוואי מתעשיית גבינות שמנות
הם מוכרים לכל מיני מפוקפקים שמוכרים לך אבקות חלבון 2.3 ק"ג 3 ב500 ועוד שלל מחירים מופקעים

אם הם שוברים את השוק, אז כל החזירים לא יוכלו להמשיך לעשות עלינו קופה...
לפי דעתי, אם זה אחרת אז באמת צריך עיון

מעניין למה הם לא באמת עושים את זה, הרי זה תוצר לוואי מתעשיית גבינות שמנות
יותר משתלם להם למכור את זה לחברה אחת או 2 שימכרו את זה באבקת חלבון "רשמית"

• פותח/ת השרשור
יותר משתלם להם למכור את זה לחברה אחת או 2 שימכרו את זה באבקת חלבון "רשמית"
גל-אור
ועוד מלא חברות ישראליות
יש גם את כל החלבון שדוחפים לך למעדני go ומה לא, לא חסר להם למי למכור שידחפו לך חלבון במחירים מופקעים...
אם אפשר לעשות על חשבונך עוד כמה שקלים אז למה לא

• פותח/ת השרשור
גם שהם מוכרים את זה לחברות אחרות הם לא צריכים ליצור להקים שרשרת הפצה משלהם, וזה חוסך להם כסף וכאב ראש
האם הם יכולים לעשות מכירה ב700₪ במפעל או למכור באופן יזום כמויות גדולות לבנאדם בפורום שיקים מערך חלוקה או משהו כזה, חייבים למצוא קומבינה
יש לנו ימבה חלבון במדיה ואנחנו משחקים לידיים של המכס ו myprotein, כסף נשפך לפח

האם הם יכולים לעשות מכירה ב700₪ במפעל או למכור באופן יזום כמויות גדולות לבנאדם בפורום שיקים מערך חלוקה או משהו כזה, חייבים למצוא קומבינה
יש לנו ימבה חלבון במדיה ואנחנו משחקים לידיים של המכס ו myprotein, כסף נשפך לפח
אתה מוזמן להרים את הכפפה ולנסות, אבל אני בספק שהם יעשו את זה בשביל 700 שקל, אלא יותר לכיוון 10,000

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן להרים את הכפפה ולנסות, אבל אני בספק שהם יעשו את זה בשביל 700 שקל, אלא יותר לכיוון 10,000
Myprotein מספקים 5 ק"ג בפחות מ200₪ שיש מבצעים וזה כל שבועיים בערך
אם אתה קונה פי 5 כמות, יותר מ800₪ עבור ה25 ק"ג וזה כבר לא שווה..
10-20 אנשים שקונים וסגרת את הפינה

אם הייתה לי אפשרות לקנות את השקים של בעמק היום - הייתי מוותר. אלא אם אתה תפרן וחייב את זה, הטעם היה די מגעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית