עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב אז קודם כול ילד אני לא חמוד שלי...אני בן 19...פשוט הגעתי למצב שאני לא יכול לשרוף יותר שומן בדרך טבעית (אני על 8 אחוז)...וקשה לי לשרוף תשומן בעזרת ספורט וכו' ואני כבר לא מצליח לרדת במשקל...
אז איזה שורף שומן T3 מישהו יכול להמליץ?!!?
טוב אז קודם כול ילד אני לא חמוד שלי...אני בן 19...פשוט הגעתי למצב שאני לא יכול לשרוף יותר שומן בדרך טבעית (אני על 8 אחוז)...וקשה לי לשרוף תשומן בעזרת ספורט וכו' ואני כבר לא מצליח לרדת במשקל...
אתה שוקל 50 קילו על 1.70, הגוף עושה לך טובה שהוא לא שורף לך שומןטוב אז קודם כול ילד אני לא חמוד שלי...אני בן 19...פשוט הגעתי למצב שאני לא יכול לשרוף יותר שומן בדרך טבעית (אני על 8 אחוז)...וקשה לי לשרוף תשומן בעזרת ספורט וכו' ואני כבר לא מצליח לרדת במשקל...
62?! סוווווווווסאין לך מושג כמה אני שוקל! גובה 175 ומשקל 62! אני פשוט אחרי חיטוב ורוצה לרדת עוד באחוז שומן!
אני תקוע על המשקל כבר 3 שבועות!!! הגוףלא מוריד יותר! מה אכפת לכם? כולה חיפשתי תשובות! קשה להביא אותם?!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=198אין לך מושג כמה אני שוקל! גובה 175 ומשקל 62! אני פשוט אחרי חיטוב ורוצה לרדת עוד באחוז שומן!
אני תקוע על המשקל כבר 3 שבועות!!! הגוףלא מוריד יותר! מה אכפת לכם? כולה חיפשתי תשובות! קשה להביא אותם?!
אין לך מושג כמה אני שוקל! גובה 175 ומשקל 62! אני פשוט אחרי חיטוב ורוצה לרדת עוד באחוז שומן!