ייעוץ לגבי שורף שומן T3

• פותח/ת השרשור yotamy6
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
שמעתי שזה נחשב לשורף שומן ממש חזק...הוא חוקי?
מישהו יכול בבקשה לתת קצת מידע עליו?
תודה! 😃

• פותח/ת השרשור
אני אומר שוב...הגעתי לשלב שאני כבר לא מצליח באחוזי שומן ולא במשקל!!! אם יש לך תוכנית פלאים להביא אז סבבה! מה שכן- פשוט חיפשתי שורף שומן שיעשה תעבודה גם אם אני לא אעשה אירובי...

טוב אז קודם כול ילד אני לא חמוד שלי...אני בן 19...פשוט הגעתי למצב שאני לא יכול לשרוף יותר שומן בדרך טבעית (אני על 8 אחוז)...וקשה לי לשרוף תשומן בעזרת ספורט וכו' ואני כבר לא מצליח לרדת במשקל...
אז איזה שורף שומן T3 מישהו יכול להמליץ?!!?

תעלה תמונות
אין מצב שאת 8%

אתה מזיין בשכל

וגם אתה לא עושה אירובי, מה אתה רוצה ?
איזה בטטה לך לרוץ

לא ילד- הוא בן 19! פשש כבוד.

טוב אז קודם כול ילד אני לא חמוד שלי...אני בן 19...פשוט הגעתי למצב שאני לא יכול לשרוף יותר שומן בדרך טבעית (אני על 8 אחוז)...וקשה לי לשרוף תשומן בעזרת ספורט וכו' ואני כבר לא מצליח לרדת במשקל...

השורף שומן הכי טוב בשבילך

image001fwb.jpg

זה באמת עובד

אתה שוקל 50 קילו על 1.70, הגוף עושה לך טובה שהוא לא שורף לך שומן

• פותח/ת השרשור
אין לך מושג כמה אני שוקל! גובה 175 ומשקל 62! אני פשוט אחרי חיטוב ורוצה לרדת עוד באחוז שומן!
אני תקוע על המשקל כבר 3 שבועות!!! הגוףלא מוריד יותר! מה אכפת לכם? כולה חיפשתי תשובות! קשה להביא אותם?!

אין לך מושג כמה אני שוקל! גובה 175 ומשקל 62! אני פשוט אחרי חיטוב ורוצה לרדת עוד באחוז שומן!
אני תקוע על המשקל כבר 3 שבועות!!! הגוףלא מוריד יותר! מה אכפת לכם? כולה חיפשתי תשובות! קשה להביא אותם?!
62?! סוווווווווס

כן עד שלא שוקלים 48 קילו על 175 לא רואים פסים אחי
כל החיטובים יצאו ב 48 קילו:s59:

• פותח/ת השרשור
למה אתם לא יכולים לתת לי תשובה או לכוון אותי?

אתה לא 8%
אתה רזה
אתה לא צריך חיטוב
לך למקרר ותאכל

• פותח/ת השרשור
החלטה שלי מה לעשות. והחלטתי ללכת על זה...אז בבקשה ממכם שמישהו יענה לי על השאלה.

לא נראלי שמישהו פה הולך לעזור לך בהרעבה עצמית כזאתי ואשפוז לאחר מכן כתוצאה מכך.
אתה מוזמן להזדיין מהפורום הזה - יש לך הפרעה נפשית חמורה ואתה צריך לטפל בה.

להקיא אחרי כל הארוחה הכי שולט

למה לסבול מכאבי גרון סתם?
עדיף לא לאכול וזהו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית