הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אסור לגייס שמאלנים

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אם הצנזורה אישרה את הפרסומים אז על מה המהומה? ממש פגיעה בבטחון המדינה, רק שנסראללה לא ידע שצהל מפר הוראות בגץ. ולך תדע מה האיראנים יכולים לעשות עם המידע הזה.

גניבה של מסמכים מסווגים מהצבא זה אקט של בגידה , ועקב הכמות של כך באמת מגיע
במקרה הזה עונש מוות .

הגניבה עצמה בעייתית, זה נכון.
אבל לא ברור למה המסמכים מוגדרים כמסווגים, אם הצנזורה החליטה לאפשר פרסום כתבות שמבוססות על מידע מן המסמכים הנ"ל.
אתה רוצה להעניש גנבת בעונש מוות?

אבל לא ברור למה המסמכים מוגדרים כמסווגים, אם הצנזורה החליטה לאפשר פרסום כתבות שמבוססות על מידע מן המסמכים הנ"ל.

הצבא הוא ישות שונה מכל ארגון אחר , וישנה הגדרה למעשה בגידה .
לא את כל החומר פירסמו (הארץ לא מפגרים ) , אני חושב שהיא צריכה לעמוד למשפט
צבאי ולקבל את עונש ההולם .

כל מסמך שהצבא מוציא הוא אוטומטית סודי לפחות אלא אם כן נאמר אחרת. זה לא אומר שבהכרח יש שם חומר שמעניין מישהו. יכול להיות שכתוב שם שצריך לקנות קפה לסגן אלוף.

ההגדרה לבגידה היא סיוע לאויב (אם רוצים לתמצת את הרעיון), עד כמה שאני יודע היא לא הלכה והעבירה את החומרים האלה לגורמים פלסטינים או כל מדינה אחרת. אין ספק שמה שהיא עשתה היא עבירה פלילית חמורה, אבל אני לא חושב שלהאשים אותה בבגידה יתפוס.

כל מסמך שהצבא מוציא הוא אוטומטית סודי לפחות אלא אם כן נאמר אחרת. זה לא אומר שבהכרח יש שם חומר שמעניין מישהו. יכול להיות שכתוב שם שצריך לקנות קפה לסגן אלוף.

חחח לא להגזים לא כל דבר סודי
יש סדר מסויים של סיווגים שלא נפרט כאן

חחח לא להגזים לא כל דבר סודי
יש סדר מסויים של סיווגים שלא נפרט כאן

מה סודי בסדר הסיווגים??
😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳

עונש מוות ושום דבר אחר.

ועדיף בייסורים קשים. אפשר לייבא תנינים אוזבקים ולזרוק אותה לחדר עם חמישה כאלה שהורבעו במשך שבוע. אבל לפני שהיא מתה, צריך להוציא אותה, לטפל בה, לתת לה להבריא ואז לזרוק אותה שוב לתנינים.

ועדיף בייסורים קשים. אפשר לייבא תנינים אוזבקים ולזרוק אותה לחדר עם חמישה כאלה שהורבעו במשך שבוע. אבל לפני שהיא מתה, צריך להוציא אותה, לטפל בה, לתת לה להבריא ואז לזרוק אותה שוב לתנינים.

מי מרביע תנינים?

כן, אבל הם לא מסווגים. כדי שמסמך יהיה בלמ"ס, מישהו צריך לאשר את זה. אם אתה כותב סתם מסמך במחשב, הוא יהיה סודי.

כן אלכס התורנות שירותים שהייתי כותב במחשב זה לא סתם סודי זה אפילו לא סודי ביותר
זה ארגמן

והמסמכים שאצלה זה תוכניות אופרטיביות כולל פרוטוקולים ודיונים בדבר אישורים על חיסול מחבלים ואישורים שניתן לפגוע באזרחים במבצעים מסויימים
אז זה יכול לעשות הרבה בלאגן

מה גם שהעיתונאי שהיא מסרה לו את החומר נמצא כרגע בחו"ל עם הנייד שלו וכל המסמכים

אם הייתי ארגון טרור/סוכנות ביון של מדינת ציר הרשע הייתי חוטף אותו ממזמן

כן אלכס התורנות שירותים שהייתי כותב במחשב זה לא סתם סודי זה אפילו לא סודי ביותר
זה ארגמן

והמסמכים שאצלה זה תוכניות אופרטיביות כולל פרוטוקולים ודיונים בדבר אישורים על חיסול מחבלים ואישורים שניתן לפגוע באזרחים במבצעים מסויימים
אז זה יכול לעשות הרבה בלאגן

מה גם שהעיתונאי שהיא מסרה לו את החומר נמצא כרגע בחו"ל עם הנייד שלו וכל המסמכים

אם הייתי ארגון טרור/סוכנות ביון של מדינת ציר הרשע הייתי חוטף אותו ממזמן

ארגמן זה לא סיווג. וכן, הרשת הצהלית (התומכת לחימה לפחות מוגדרת כסודית). אני יודע שלא כולם מודעים לעובדה הזו.

מה אתה חושב שאמור להיות העונש שלה ?

מה אתה חושב שאמור להיות העונש שלה ?

אני חושב שאין לי אפילו שמץ של מושג מה בדיוק קרה שם. בשביל זה יש לי בתי משפט במדינה ושופטים שיעברו על הראיות ויחליטו מה צריך להיות העונש שלה.
עד כמה שהבנתי, היא לא סיכנה חיים של אף אחד. המסמכים המדוברים היו על מבצעים שכבר נעשו. היא עברה על החוק ושופט שיהיה חשוף לכל הראיות יחליט מה העונש שמגיע לה.

אבל תודה שהתנינים יכול להיות מגניב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית