הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

rotemlevi26

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
קיבלתי היום את הקריאטין שהזמנתי מתי שאני לוקח מנה לשים את כל הכף שיש בפנים כאילו מלאה ושטוחה או שיש מידה שצריך לשים זה כאילו 43 גרם כתוב לי על הקופסא איך לעשות?חח

אמורה להיות לך כף מדידה בפנים במידה וזה פורמולה, אם זה קריאטין מונו קח כפית קטנה שטוחה (כמו של קפה או תה).

• פותח/ת השרשור
זה מה שכתוב על הקופסא MET-Rx XTREME CREATINE BLAST RTC
זה קישור לקריאטין:http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=1037&CatID=
תגידו לי כמה לקחת בבקשה חח

---------- התגובה התווספה ב 00:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:01 ----------

יש כף מדידה בפנים מי שהביא לי את האבקה אמר לי לקחת את הכף מדידה למלא אותה אבל שתיהיה שתוכה

---------- התגובה התווספה ב 00:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:02 ----------

נוו מישהו זה דחוף

---------- התגובה התווספה ב 00:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:15 ----------

סליחה על כל ההודעות האלה חח עכשיו ראיתי כתוב גם הוראות שימוש:
"הוסף כף אחת של האבקה ל 190-250 מ"ל מים,ערבב היטב ושתה פעם אחת לפני אימון ופעם אחת אחרי אימון". לאחרי אימון אני לא מתייחס כי אמרו לי חצי שעה לפני אימון ככה לשתות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזה 5 גרם? הכף מדידה שלי זה לא נראה לי חמש גרם תגידו איך לדעת מזה 5 גרםפ ואני ישתה 5 גרם איך לדעת כאילו אם זה 5 גרם?

---------- התגובה התווספה ב 10:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:21 ----------

והקופסא שלי גם 2.3 קילו לא נראה לי כל כך שצריך 5 גרם כל פעם זה יגמר עוד 4 שנים אם זה ככה חח

הלינק לא פעל לי, עכשיו כן, אתה שותה חרא אז תשתה איך שרשום על הקופסה, שילמת פי 5 יותר כסף על קריאטין + פחמימה שיכלת לקבל מכל דבר בבית.

• פותח/ת השרשור
בסדר לא רציתי לקחת קריאטין בנפרד.
ואיך לעשות את העמסה עם זה?

---------- התגובה התווספה ב 12:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:36 ----------

ומזה אני שותה חרא זה לא יעזור לי להגדיל מסת שריר וכל הדברים שקריאטין עושה?

---------- התגובה התווספה ב 13:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:15 ----------

ועוד משהו חשוב אני רוצה לקחת פעם אחת בבוקר ופעם לפני אימון ואני לוקח רטלין זה לא יצור בעיה נכון?

---------- התגובה התווספה ב 14:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:00 ----------

וזה פורמולה עכשיו אני יודע אבל תענו לי על השאלות ששאלתי כבר!

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:40 ----------

נו מה מישהו מתכוון לענות?

לא עושים עם פורמולה העמסה.
יש שם קפיאין ועוד כמה דברים שאם תיקח 4 מנות (במיוחד בגיל שלך) רוב הסיכויים שייהרס לך האימון ולא תישן כל הלילה.
תתחיל מכף אחת חצי שעה-45 דקות לפני האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית