הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון סויה

Thibox12

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
13
65
13
לאחרונה העלתי את כמות החלבון בתפריט בעקבות חיטוב לפ2.2 חלבון ממשקל הגוף.
הבעיה היא עם מקורות החלבון יש ימים שאני לא ממש יכול לדחוף עוד ארוחה (זה יוצא פעמים בשבוע בימים מאוד ספציפים) מפאת זמן.
חשבתי על להזמין חטיפי חלבון אך בגלל כשרות זה סיפור לא זול בכלל
חשבתי להתפשר על חטיפי חלבון מסויה לבנתים (לבשל בעצמי באותם ימים זה לא ממש פרקטי).
רציתי לדעת מה דעתם של חברי הפורום בעניין חלבון שמקורו מסויה ראיתי פוסטים אך הם מאוד ישנים (הכי חדש שמצאתי הוא מ2014 וגם הוא לא חד משמעי).
אשמח לעזרה.

• פותח/ת השרשור
למה לא אבקת חלבון? הרבה יותר זול מחטיפי חלבון
משתמש בה למתכונים, הבעיה היא הניידות או שאני אוכל את זה בטווח של 40דק מהשינה אבקת חלבון לפני השינה זה מתכון ללקום בלילה פעמיים שלוש בשביל להשתין חח.

בiherb יש חטיפים של מאסל פארם הקומבט , הזמנה ראשונה יצא לך ממש ממש זול בסביבות 4 שקל לאחד , הזמנתי משם 3 מארזים (36 חטיפים) כולל משלוח הכל באיזה 160 .. והם גם כשרים וחלבון יוצר איכותי מסויה

• פותח/ת השרשור
בiherb יש חטיפים של מאסל פארם הקומבט , הזמנה ראשונה יצא לך ממש ממש זול בסביבות 4 שקל לאחד , הזמנתי משם 3 מארזים (36 חטיפים) כולל משלוח הכל באיזה 160 .. והם גם כשרים וחלבון יוצר איכותי מסויה
קומבט לא כשרים בחלק מהמוצרים אחרי שדיברתי עם נציג החברה הוא אמר לי בוודאות את זה.

עקרונית חלבון סויה וחלבון whey בעלי פרופיל מלא - יש להם את 9 חומצות אמינו חיוניות שהגוף שלנו לא יכול לסנטז בעצמו, שניהם בעלי ספיגה טובה. אם כי בwhey יש יותר חומצות אמינו לא חיוניות (שגוף שלנו כן יכול להפיק) ויש שטוענים שזה עוזר לבניית שריר.
היו פעם שמועות שחלבון סויב יכול לעלות אסטרדיול אצת גברים, מה שדי הוכח כשגוי. דוגמה למחקר שנעשה על סטודנטים שלקחו חלבון סויה בסמוך לאימון:
Soy protein supplementation is not androgenic or estrogenic in college-aged men when combined with resistance exercise training. - PubMed - NCBI

אני אישית חושב שאין בעיה מידי פעם להרביץ איזה חטיף חלבון מסויה. הרי בכל מקרה אתה לא מבסס את כל התזונה שלך עליהם.

• פותח/ת השרשור
עקרונית חלבון סויה וחלבון whey בעלי פרופיל מלא - יש להם את 9 חומצות אמינו חיוניות שהגוף שלנו לא יכול לסנטז בעצמו, שניהם בעלי ספיגה טובה. אם כי בwhey יש יותר חומצות אמינו לא חיוניות (שגוף שלנו כן יכול להפיק) ויש שטוענים שזה עוזר לבניית שריר.
היו פעם שמועות שחלבון סויב יכול לעלות אסטרדיול אצת גברים, מה שדי הוכח כשגוי. דוגמה למחקר שנעשה על סטודנטים שלקחו חלבון סויה בסמוך לאימון:
Soy protein supplementation is not androgenic or estrogenic in college-aged men when combined with resistance exercise training. - PubMed - NCBI

אני אישית חושב שאין בעיה מידי פעם להרביץ איזה חטיף חלבון מסויה. הרי בכל מקרה אתה לא מבסס את כל התזונה שלך עליהם.
קיבלתי נהנתי מהרפרנס, תודה רבה לכולם.

אני צורך אבקת חלבון סויה כמעט כל יום כבר כמה שנים.
עוד לא ראיתי ירידה בטסט שלי, והשערות בגוף שלי עוד לא נשרו.

אין שום בעיה לצרוך סויה בשפע.

מה כן, למי שגם ככה יש טסט נמוך, אולי במצב כזה כדאי להיזהר.

אני גם אוכל כשר בלבד, אולי תשתף כאן איזה מוצר אתה צורך.

מעבר למה שנאמר כבר, מבחינת טעם חטיפי חלבון מסויה מנסיוני הרבה יותר טעימים לי מחטיפי חלבון מי גבינה. אני אישית לרוב לא יכול לסבול חטיפי חלבון ממי גבינה, ועם סויה אף פעם לא הייתה לי בעיה.

מעבר למה שנאמר כבר, מבחינת טעם חטיפי חלבון מסויה מנסיוני הרבה יותר טעימים לי מחטיפי חלבון מי גבינה. אני אישית לרוב לא יכול לסבול חטיפי חלבון ממי גבינה, ועם סויה אף פעם לא הייתה לי בעיה.
חחח... אני מרגיש בדיוק ההיפך.
אני לא סובל חלבון סויה למרות שאני צורך את זה, אני מעדיף חלבון צמחי אחר כמו אפונה או עדשים.

חחח... אני מרגיש בדיוק ההיפך.
אני לא סובל חלבון סויה למרות שאני צורך את זה, אני מעדיף חלבון צמחי אחר כמו אפונה או עדשים.
דיברתי ספציפית על חטיפים כן? מוצרי טופו וכאלה אני לא סובל.

אני גם אוכל כשר בלבד, אולי תשתף כאן איזה מוצר אתה צורך.
Clif Bar, חטיף חלבון לבניית הגוף, שוקולד, 12 יחידות, 68 גרם (2.40oz) ליחידה
הסדרה הזאת של קליף מעולה. בלי חומרי טעם וריח, ממתיקים ובין הכי טעימים שאכלתי אי פעם
גם סויה וגם כשר, חסרון יחיד טיפה מעל הקלוריות של חטיף רגיל

Clif Bar, חטיף חלבון לבניית הגוף, שוקולד, 12 יחידות, 68 גרם (2.40oz) ליחידה
הסדרה הזאת של קליף מעולה. בלי חומרי טעם וריח, ממתיקים ובין הכי טעימים שאכלתי אי פעם
גם סויה וגם כשר, חסרון יחיד טיפה מעל הקלוריות של חטיף רגיל
ידוע שזה חברה טובה וטעימה.
אך לצערי זה חלב נוכרי (OUD), אז אני לא אוכל את זה.
תודה.

• פותח/ת השרשור
על טעם ועל ריח אין להתווכח חברה חח ממש מעריך את העזרה.
אין לי בעיה עם אבקת חלב נוכרי בגלל שמיעקרו הוא מותר אבל לא רוצה דיון על זה חח.
רק שאלה עם הוא מכיל סויה מה הטעם שיש בו אבקת חלב ?
בגלל שאני רואה שני בדיון עם שומרי כשרות אשאל אם שמעתם על אבקה שנקראת now ?, נמצאת באתר של iherb עם מחירים זולים משמעותית.

מניח שאותה סיבה שחטיף שוקולד "רגיל" (לא חלבון) מכיל אבקת חלב. קח לדוגמא קינדר.
בגלל שאני רואה שני בדיון עם שומרי כשרות אשאל אם שמעתם על אבקה שנקראת now ?, נמצאת באתר של iherb עם מחירים זולים משמעותית.
חברה גדולה ומוכרת. לדעתי לך על זה אם הרכיבים והערכים טובים לך. ומציע לך גם לחפש ביקורות לגבי הטעמים.

על טעם ועל ריח אין להתווכח חברה חח ממש מעריך את העזרה.
אין לי בעיה עם אבקת חלב נוכרי בגלל שמיעקרו הוא מותר אבל לא רוצה דיון על זה חח.
לפעמים זה לא מכיל אבקת חלב, אלא נמצא במפעל עם חלב, לכן זה מצויין חלבי.
במצב כזה, גם המחמירים אוכלים מזה.
צריך לברר.

יש חברת NOW FOODS שהיא מוכרת וטובה, אבל היא בהכשר K משולשת, שזה כמו רבנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית