הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בצין אפס.

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
קשה לי ממש להתקדם בצין אפס(וכעשיתי בזמנו אז גם במתח). אני כרגע עושה חזרה אחת משקל גוף. יש למישהו הצעות שיוכלו לעזור לי להתקדם?

אני כרגע בשבוע החמישי של SS ובצין אפס(במקום פאור קלין) פשוט לא מצליח להתקדם. אולי לעבור לגרביטון ולעלות כל אימון משקל כמו שאר התרגילים?
אולי להוסיף תרגיל כמו scapular pull ups? או את זה שנתלים על המתח לכמה זמן שאפשר עם הסנטר מעל המוט? (קשה לי ממש בסוף החלק הקונצטרי)

טכניקה:
Link Sharing

תוכל בבקשה לפנות לאנשים בפרטי או לפתוח אשכול משלך? כבר פעם שנייה שאתה עושה את זה על האשכולות שלי

מה כואב לך? אתה היחיד שמתלונן על השטות הזו. זה לא שאני "הורס" לך את ההנושא או סתם מספים, אני שואל שאלות רלוונטיות.
מפתחים דיון זה חלק ענק מהקטע של הפורום חבר.

אבל אל תדאג, הכל טוב. ביקשת כלכך יפה אז אני לא אתקע לך בכל נושא שתפתח.

• פותח/ת השרשור
מה כואב לך? אתה היחיד שמתלונן על השטות הזו. זה לא שאני "הורס" לך את ההנושא או סתם מספים, אני שואל שאלות רלוונטיות.
מפתחים דיון זה חלק ענק מהקטע של הפורום חבר.

אבל אל תדאג, הכל טוב. ביקשת כלכך יפה אז אני לא אתקע לך בכל נושא שתפתח.
?
לא כואב לי כלום, וכן, זה כן, אתה מבחנתי מספים את האשכול שלי ולכן אנשים יראו את ההודעות שלל ולא את השאלה שלי, בגלל זה יש אפשרות *לכל* אחד לפתוח אשכול שלו. לא אמרתי שזה לא רלוונטי אליך

לא אמרצי שאי אפשר לפתח דיון.. פשוט באשכול שלך תעשה בכיף,בשלי ביקשתי ממך שלא.. אני באתי בטוב ואז אתה יוצא עליי עם ההודעה הזאת ובסוף מעדן אותה כדי שחס וחלילה לא תצא רע
קצת איבדת אותי עם הצרפתית. אבל מה שהכי נוח לך תעשה.

התכוונתי אם יהיה שינוי כלשהו בפעילות של השרירים בין השניים, כי לפי דעתי זו אותה פעולה, המרפקים לא אמורים לזוז אלא רק הסקפיולה

לא אמרצי שאי אפשר לפתח דיון.. פשוט באשכול שלך תעשה בכיף,בשלי ביקשתי ממך שלא.. אני באתי בטוב ואז אתה יוצא עליי עם ההודעה הזאת ובסוף מעדן אותה כדי שחס וחלילה לא תצא רע
לא עידנתי שום דבר אמרתי את האמת. כל טוב.

לדעתי ברוב המקרים עדיף פרונציה כי במקרה שלי לדוגמא התחזקתי די הרבה בסופינציה אבל בפרונציה כמעט ולא התחזקתי.

• פותח/ת השרשור
לדעתי ברוב המקרים עדיף פרונציה כי במקרה שלי לדוגמא התחזקתי די הרבה בסופינציה אבל בפרונציה כמעט ולא התחזקתי.
בכללי אתה אומר? אם כן זה בסדר כרגע זה לא כזה חשוב לי לעדות מתח רגיל כרגע אני מתרכז בלהתחזק בכלליות וצין אפס יוכל לתת לי את זה. סכאפ פול אפס נראה לי אעשה בפרונציה.
בכל מקרה, כנראה אוסיף את 2 התרגילים הקטנים האלה לסשן של הדד ליפט.
לסשן של הציח אפס אני מתלבט אם פשוט לעשות צין אפס רגיל, או נגטיביים או שילוב(ואם כן כמה סטים כמה חזרות, בכל מקרה לא רוצה שיפגע לי בהתאוששות)
מה אתה היית עושה?

בכללי אתה אומר? אם כן זה בסדר כרגע זה לא כזה חשוב לי לעדות מתח רגיל כרגע אני מתרכז בלהתחזק בכלליות וצין אפס יוכל לתת לי את זה. סכאפ פול אפס נראה לי אעשה בפרונציה.
בכל מקרה, כנראה אוסיף את 2 התרגילים הקטנים האלה לסשן של הדד ליפט.
לסשן של הציח אפס אני מתלבט אם פשוט לעשות צין אפס רגיל, או נגטיביים או שילוב(ואם כן כמה סטים כמה חזרות, בכל מקרה לא רוצה שיפגע לי בהתאוששות)
מה אתה היית עושה?
מציע לך להתחיל 50pullups
50 Pullups | Ultimate pullups training

• פותח/ת השרשור
עשיתי את התוכנית 3 חודשים וזה הביא לי מתח אחד

אולי בגלל שעשיתי תוכנית עם יחסית הרבה נפח(כל המורכבים חוץ מדד ליפט + פייס פולס ותרגיל ליד קדמית ואחורית 2 סטים)
עשית מתח שלילי? אם אתה עושה פחות מ4 מתח אז אתה אמור לעשות את הסטים בתוכנית במתח שלילי
בכל מקרה אני לא כל כך מבין יותר מדי שזה מגיע ללהשתפר במתח, הייתה תקופה שלא הייתי עושה יותר מ4 עליות וכל מה שהייתי עושה זה 5 סטים של 2 וכל שבוע הייתי מעלה קצת. תקרא על grease the groove זו גם דרך מעולה להשתפר.

• פותח/ת השרשור
עשית מתח שלילי? אם אתה עושה פחות מ4 מתח אז אתה אמור לעשות את הסטים בתוכנית במתח שלילי
בכל מקרה אני לא כל כך מבין יותר מדי שזה מגיע ללהשתפר במתח, הייתה תקופה שלא הייתי עושה יותר מ4 עליות וכל מה שהייתי עושה זה 5 סטים של 2 וכל שבוע הייתי מעלה קצת. תקרא על grease the groove זו גם דרך מעולה להשתפר.
כן קראתי אבל אני בss כרגע אז קצת בעיתי
כן אני עושה את כל הסייקל הראשון במתח השלילי. ומצליח מתח וחצי

כן קראתי אבל אני בss כרגע אז קצת בעיתי
כן אני עושה את כל הסייקל הראשון במתח השלילי. ומצליח מתח וחצי
זה לא אמור להוות בעיה, אין בSS הרבה נפח לגוף העליון גם ככה. תעשה רק מתח בתור תרגיל לגב עם תוכנית למתח

• פותח/ת השרשור
זה לא אמור להוות בעיה, אין בSS הרבה נפח לגוף העליון גם ככה. תעשה רק מתח בתור תרגיל לגב עם תוכנית למתח
כן זה מה שאעשה אבל לא חושב שאחזור לתוכנית שבקישור ששלחת
)אה ודרל אגב זה ss אם לחיצות של 5 סטים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית