הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנושא

Adam12345

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אני בן 22 ומתאמן כבר כמה שנים, מרגיש שאני די קרוב לפונטציאל של הגוף שלי בתור "טבעי"
וחושב להתחיל סייקלים, לא להתחרות וכאלה אלא בישביל עצמי כדי לחצות את הגבול והמשיך להתקדם..
השאלה שלי היא מה קורה אחרי שאני מסיים סייקל ועושה PCT כמו שצריך מה אז ? נגיד ועליתי בסייקל 3-4 קילו שריר כמה מהם ישארו לאחר הPCT? במידה ואוכל נכון ואשקיע באימונים.. והאם אהיה חייב לעשות עוד סייקל כדי להמשיך להתקדם ובעצם אכנס ללולאה לא נגמרת של סייקל/PCT ? כי בסופו של יום אני לא רוצה כל החיים להזריק אבל באמת רוצה להתקדם ויודע שזה לא אפשרי להראות מטורף בתור אדם טבעי .. האם ברגע שאפסיק עם החומרים ארד חזרה ? או שיהיה לי "שאריות" ואוכל להמשיך להתקדם ?

לגבי סדנה של קבלה עצמית או בטחון עצמי כנראה שממש לא הבנת.. אני לא אחד שחסר לו ואפילו לא קרוב ! יש לי יותר מידי ביטחון עצמי ואגו בשמיים ויש לי גוף יפה.
אגו בשמיים ו"עודף ביטחון עצמי", זה הסימפטום המרכזי לחוסר ביטחון עצמי.
ביטחון עצמי זה לא שיש לך אותו או אין לך אותו.
זה שבמצבים או באזורים מסוימים בחיים אתה חש אותו, או לא חש אותו.
ביטחון עצמי מתבטא בהרגשת סיפוק במצב שלפניך, ורצון להשתפר שלא מגיע מחוסר נוחות של המצב הקיים.
ברגע שאתה לא סובל את המצב הקיים ומנסה לצאת משם למקום שיספק, חסר ביטחון באותו מצב.

אגו ו"ביטחון עצמי יתר" זה הרגשה לא טובה במצב הנתון, אבל מחשבה שאומרת "אם אצליח לשכנע כמה שיותר אנשים שאני שווה משהו, אולי ארגיש שאני שווה משהו".
הצורך להפגין, והרגשת עליונות היא בעצם חוסר ביטחון עצמי, לעומת ענווה וקבלה שהם בטחון עצמי.

הספרים והסרטונים של ד"ר טווערסקי מעולים כדי להבין את זה. חוץ מזה שהוא וויתר על משרה של אדמו"ר ונהיה פסיכיאטר, הוא גם מספר על ההתמודדויותץ האישיות שלו עם ביטחון עצמי.

אבל אני לא רוצה להסיט את הדיון, למרות שהנושא חשוב.
הבעיה היא שאני די הרבה זמן מתקשה לעלות עוד במסה ובו זמנית להשאר חטוב ושואף להראות כמו Andrei deiu ואנשים IFBB PRO
לגבי משקלים אם אתה רוצה תדעה שלי ? זה חרטא. בולשיט אחד גדול. לא יודע למה כל כך הרבה אנשים חושבים שמשקל יקבע את רמת המסה שתעלה ..
אולי תנסה דבר חדש שלא ניסית, לעלות משקלים.
אני לא אומר שזה הכול, אבל יכול לעזור.
לי יש נתונים טיפה יותר משלך, ואני נטו פאוורליפטר שלא עשה ריצה שנתיים, ואף פעם לא עובד היפוטרופיה או ידיים.
תפתח את הראש לדברים חדשים שלא ניסית, לדעתי עוד משקל על המוט יעזור ברמה יפה להיפוטרופיה שלך.
במיוחד לאור העובדה שאנשים רגילים לא מצליחים להגיע לכשל אמיתי באימונים שלהם, כי המוח שלהם מגביל אותם, אני מאמין שעם משקלים כבדים יותר אתה תגיע לכשל כבד יותר וממילא מסה גדולה יותר, ויותר קלוריות נשרפות ובכך תישאר חטוב יותר.
אבל אם זריקה בתחת נראה לך אפשרויות טובה יותר או בטוחה יותר עם פחות מאמץ, ולא איכפת לך שכנראה התוצאות יתנדפו אחרי כמה חודשים, זה בהחלט הדבר הנכון והחכם לעשות.
מעדיף לעבוד לאט ונקי עם משקל קל..
אפשר לעבוד גם לאט ונקי עם משקל טיפה יותר כבד.
הייתי מעלה לפה תמונה שלי אבל אמרתי לך מעדיף להשאר אנונימי כי בטוח כמה אנשים מכירים אותי פה ובמילא חושבים שאני מזריק אז עכשיו ברגע שהם יראו שאני עוד שוקל את זה .... מעדיף שלא ידברו עלי 😃
מבין אותך, אם כי תמונה ללא פנים אולי ישאיר אותך אנונימי, אם אין לך כיתמי לידה או קעקועים.

מאבדים שריר אחרי סייקל רק אם חצית את הגבול הגנטי אחרת אפשר לשמר את הרוב .
אני אגלה לכם סוד
רוב מי שמתחיל עם סטרואידים היה רחוק מהפונטציאל שלו

20191214_113746.png

אתה יכול לעלות ככה חתוך .. שלא יזהו

• פותח/ת השרשור
מאבדים שריר אחרי סייקל רק אם חצית את הגבול הגנטי אחרת אפשר לשמר את הרוב .
אני אגלה לכם סוד
רוב מי שמתחיל עם סטרואידים היה רחוק מהפונטציאל שלו

בדוק לגבי זה ? כלומר אם אשמור תזונה ואשקיע באימונים לאחר PCT ובמידה ונגיד אחצה את הגבול הגנטי בכמה ק"ג ... פשוט ארד לגבול הגנטי שלי ?

צפה בקובץ המצורף 52046
אתה יכול לעלות ככה חתוך .. שלא יזהו

לא מעוניין לעלות אחי.. אבל שמח לשמוע דעות פה כנראה שכל עוד לא אתחיל בחיים לא אדע 😃

כנראה שכל עוד לא אתחיל בחיים לא אדע
איזה שטות זאת .
אפשר לדעת לפני שמתחילים , נכון לפי השאלות שלך בפתיחת הפוסט אתה רחוק מלדעת .. אבל תוכל לחקור, תוכל לרשום בחיפוש כל מיני מילות חיפוש כמו : 'סייקל ראשון' וללמוד לפני שאתה מתחיל ולדעת לא ליפול למה שמפגרים בעבר נפלו.

• פותח/ת השרשור
איזה שטות זאת .
אפשר לדעת לפני שמתחילים , נכון לפי השאלות שלך בפתיחת הפוסט אתה רחוק מלדעת .. אבל תוכל לחקור, תוכל לרשום בחיפוש כל מיני מילות חיפוש כמו : 'סייקל ראשון' וללמוד לפני שאתה מתחיל ולדעת לא ליפול למה שמפגרים בעבר נפלו.
כמובן שארצה לדעת הכל על סייקל לפי שאתחיל. אך לא אוכל באמת לדעת איך ההרגשה להיות בסייקל ואיזה תוצאות אפשר להפיק ממנו אם לא אתחיל.. גם עצם העובדה שאני חושב כל כך הרבה שנים להתחיל ומתלבט אך ורק בגלל מניע אחד שהוא הבריאות
בנוסף כמובן שאם אעשה את הסייקל אעשה אותו כמו שצריך חומר איכותי ואבדוק בדיקות דם לפני ואחרי ואעשה PCT לפי הספר ..במידה ואראה שלאחר מכן זה לא דיבר אלי אמשיך בתור אדם טבעי לא ככה ?

זה מה שהרבה אומרים .. וניראים כמו אלו שאנחנו מסתכלים עליהם באינסטגרם.
גם צעירים מפתחי גוף בישראל בני 16 - 19 כבר החליטו שהם לא רוצים טסטוסטרון טבעי, ולא ילדים, רק להראות ככה .
אנחנו מסתכלים עליהם באינסטוש .

אגו בשמיים ו"עודף ביטחון עצמי", זה הסימפטום המרכזי לחוסר ביטחון עצמי.
ביטחון עצמי זה לא שיש לך אותו או אין לך אותו.
זה שבמצבים או באזורים מסוימים בחיים אתה חש אותו, או לא חש אותו.
ביטחון עצמי מתבטא בהרגשת סיפוק במצב שלפניך, ורצון להשתפר שלא מגיע מחוסר נוחות של המצב הקיים.
ברגע שאתה לא סובל את המצב הקיים ומנסה לצאת משם למקום שיספק, חסר ביטחון באותו מצב.

אגו ו"ביטחון עצמי יתר" זה הרגשה לא טובה במצב הנתון, אבל מחשבה שאומרת "אם אצליח לשכנע כמה שיותר אנשים שאני שווה משהו, אולי ארגיש שאני שווה משהו".
הצורך להפגין, והרגשת עליונות היא בעצם חוסר ביטחון עצמי, לעומת ענווה וקבלה שהם בטחון עצמי.

הספרים והסרטונים של ד"ר טווערסקי מעולים כדי להבין את זה. חוץ מזה שהוא וויתר על משרה של אדמו"ר ונהיה פסיכיאטר, הוא גם מספר על ההתמודדויותץ האישיות שלו עם ביטחון עצמי.

אבל אני לא רוצה להסיט את הדיון, למרות שהנושא חשוב.

אולי תנסה דבר חדש שלא ניסית, לעלות משקלים.
אני לא אומר שזה הכול, אבל יכול לעזור.
לי יש נתונים טיפה יותר משלך, ואני נטו פאוורליפטר שלא עשה ריצה שנתיים, ואף פעם לא עובד היפוטרופיה או ידיים.
תפתח את הראש לדברים חדשים שלא ניסית, לדעתי עוד משקל על המוט יעזור ברמה יפה להיפוטרופיה שלך.
במיוחד לאור העובדה שאנשים רגילים לא מצליחים להגיע לכשל אמיתי באימונים שלהם, כי המוח שלהם מגביל אותם, אני מאמין שעם משקלים כבדים יותר אתה תגיע לכשל כבד יותר וממילא מסה גדולה יותר, ויותר קלוריות נשרפות ובכך תישאר חטוב יותר.
אבל אם זריקה בתחת נראה לך אפשרויות טובה יותר או בטוחה יותר עם פחות מאמץ, ולא איכפת לך שכנראה התוצאות יתנדפו אחרי כמה חודשים, זה בהחלט הדבר הנכון והחכם לעשות.

אפשר לעבוד גם לאט ונקי עם משקל טיפה יותר כבד.

מבין אותך, אם כי תמונה ללא פנים אולי ישאיר אותך אנונימי, אם אין לך כיתמי לידה או קעקועים.
מדוע אינך מבודד ידיים אחי?
גם צעירים מפתחי גוף בישראל בני 16 - 19 כבר החליטו שהם לא רוצים טסטוסטרון טבעי, ולא ילדים, רק להראות ככה .
זה העבודה שלהם,הפ חייבים להראות הכי טוב,בנוסף כל אלה שמצליחים רובם אם גנטיקה מאוד טובה

עם גוף כזה מי צריך ציר טבעי!!
בשביל גוף כזה אני מוכן שיהיה לי צירי לידה!!
אם לוקחים מלא הורמון גדילה וכאלה או תחליפים שלו אפילו לתקופה מאוד ארוכה
הביצים שלך והpct וכל זה, אתה תהיה בסדר בקטע הזה, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית