הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

כל זה נכון במימדים רציניים הרבה יותר.
מה שקורה זה בהיקפים ככ קטנים שזה לא פוגע כמעט במשק. ללא ספק היתרונות של התקופה הזו עולה על החסרונות, ובהרבה.
בנוסף סהכ הבאת לי סיפורים על מי שאתה כביכול מכיר, עד כמה זה אמיתי, אני לא יודע.
אוי איזה חמוד אתה מנסה להכשיל אותי בכך שאתהמנסה לערער את האמינות של הסיפורים שלי, רק שזה לא נכון וזה עובדתי לכול בן אדם שיודע איך בונים כבישים גנים ועוד (וזה אפילו לא קשור רק לתחום הבנייה אבל ניחא)
בקשר ליקף זה לא באמת משנה ברגע שאתה פוגע בזרימה הכלכלית אתה יוצר נזק, נזק שמאוד קשה לתקן אותו האם אפשר לתקן אותו? כן אבל בקצב הזה הבעיה רק מתרחבת.
ואם אתה חושב שקבלני העבודה אחת התעשיות הגדולות בארץ שמפיקים לנו הרבה התפתחות בתעשייה הם בהיקף קטן אז אין לי מה להגיד לך

אוי איזה חמוד אתה מנסה להכשיל אותי בכך שאתהמנסה לערער את האמינות של הסיפורים שלי, רק שזה לא נכון וזה עובדתי לכול בן אדם שיודע איך בונים כבישים גנים ועוד (וזה אפילו לא קשור רק לתחום הבנייה אבל ניחא)
בקשר ליקף זה לא באמת משנה ברגע שאתה פוגע בזרימה הכלכלית אתה יוצר נזק, נזק שמאוד קשה לתקן אותו האם אפשר לתקן אותו? כן אבל בקצב הזה הבעיה רק מתרחבת.
ואם אתה חושב שקבלני העבודה אחת התעשיות הגדולות בארץ שמפיקים לנו הרבה התפתחות בתעשייה הם בהיקף קטן אז אין לי מה להגיד לך

תעשייה גדולה בהחלט, אבל האם לא משלמים להם בכלל?
משלמים להם ועוד איך, אתה טוען שאתה מכיר מישהו שלא שילמו לו, אוקיי אני מכיר שני מישוהים שכן שילמו להם. מה זה אומר?
אתה באמת מתעסק בזויות בקריית של תקציב גדול זה אולי אולי מיליונים בודדים ואני עוד הגזמתי.
אני באמת לא מבין מאיפה אתה מקריץ השטויות האלה, זה לא שבגלל יש בחירות אין למדינה כסף, יש לה, פשוט לא מבזבזים כמו בדרך כלל, ככה שאי אפשר פתאום באמצע השנה להפנות מיליארדים לפנסיות של שוטרים ועוד כל מיני שטויות שכחלון עשה.

תעשייה גדולה בהחלט, אבל האם לא משלמים להם בכלל?
משלמים להם ועוד איך, אתה טוען שאתה מכיר מישהו שלא שילמו לו, אוקיי אני מכיר שני מישוהים שכן שילמו להם. מה זה אומר?
אתה באמת מתעסק בזויות בקריית של תקציב גדול זה אולי אולי מיליונים בודדים ואני עוד הגזמתי.
אני באמת לא מבין מאיפה אתה מקריץ השטויות האלה, זה לא שבגלל יש בחירות אין למדינה כסף, יש לה, פשוט לא מבזבזים כמו בדרך כלל, ככה שאי אפשר פתאום באמצע השנה להפנות מיליארדים לפנסיות של שוטרים ועוד כל מיני שטויות שכחלון עשה.
וואו אחי פשוט לא ,
א כול שהממשלה מוקפאת אין אישורים לוועדות בנושא כספים לעיריות וכו ובכך הכדור מתגלגל ומדינה נמענת מלשלם לכן וזה לא רק אני שמכיר את התופעה הזאת עם תפתח את הרדיו או טלוזיה תראה שזה עולה כול הזמן (לצערי אין לי כוח או הזמן לחפש לך את זה כי פשוט אין לי את הכוח ואת הזמן) מעבר לכך הבעיה היא הקפאה של התשלום ככול שהכסף מתעקב נוצרוים חובות שונים הדוגמה הכי פשוטה היא דברים כמו ריבית ואי בזבוז שמעניק כוח לתעשייה. בקשר למה שכתבה על כחלון אין לי מושג מה זה קשור לנושא אבל להזכירך המשק עדיין משלם הבחירות עם ביום השבתון. או בתקציב לכול הבחירות שהם דרך אגב חתמו לעלות בשסיבוב הבא לכול מפלגה.
עוד משהו אין שום קשר לאנשים מכיר זה לוגיקה פשוטה.
המדינה היא המעסיקה הכי גדולה וכאשר היא מונעת תקציבים לשירותים חדשים היא תורמת את הכסף הזה חזרה לכלכלה.
אני מבין בתאוריה שלך שהכול יתקן את עצמו בסוף אבל אנחנו כבר עברנו לבחירות שלישות והמצב רק מחמיר(ושוב ההסרטון לא מסביר מה קורה שהתקציב נגמר)

וואו אחי פשוט לא ,
א כול שהממשלה מוקפאת אין אישורים לוועדות בנושא כספים לעיריות וכו ובכך הכדור מתגלגל ומדינה נמענת מלשלם לכן וזה לא רק אני שמכיר את התופעה הזאת עם תפתח את הרדיו או טלוזיה תראה שזה עולה כול הזמן (לצערי אין לי כוח או הזמן לחפש לך את זה כי פשוט אין לי את הכוח ואת הזמן) מעבר לכך הבעיה היא הקפאה של התשלום ככול שהכסף מתעקב נוצרוים חובות שונים הדוגמה הכי פשוטה היא דברים כמו ריבית ואי בזבוז שמעניק כוח לתעשייה. בקשר למה שכתבה על כחלון אין לי מושג מה זה קשור לנושא אבל להזכירך המשק עדיין משלם הבחירות עם ביום השבתון. או בתקציב לכול הבחירות שהם דרך אגב חתמו לעלות בשסיבוב הבא לכול מפלגה.
עוד משהו אין שום קשר לאנשים מכיר זה לוגיקה פשוטה.
המדינה היא המעסיקה הכי גדולה וכאשר היא מונעת תקציבים לשירותים חדשים היא תורמת את הכסף הזה חזרה לכלכלה.
אני מבין בתאוריה שלך שהכול יתקן את עצמו בסוף אבל אנחנו כבר עברנו לבחירות שלישות והמצב רק מחמיר(ושוב ההסרטון לא מסביר מה קורה שהתקציב נגמר)

כל מה שכתבת מסתכם בשורה האחרונה.
אתה צריך להבין שהתקציב לא נגמר! מחלקים את התקציב השנתי ב12 כמספר חודשי השנה ועל פי זה מתנהלים.
פה זה נגמר.
היום שבתון הוא בסביבות ה700 מיליון, אנחנו חוסכים כל חודש לפחות 1.25 מיליארד, חשבון פשוט.

כל מה שכתבת מסתכם בשורה האחרונה.
אתה צריך להבין שהתקציב לא נגמר! מחלקים את התקציב השנתי ב12 כמספר חודשי השנה ועל פי זה מתנהלים.
פה זה נגמר.
היום שבתון הוא בסביבות ה700 מיליון, אנחנו חוסכים כל חודש לפחות 1.25 מיליארד, חשבון פשוט.
התקציב החדש לא פופרצנלי לשנה החדשה (שוב כי אין וועדות לדון פה) ובכך צריך לצמצם שירותים בניהים בנייה מקורות תקציבים אחרים (ושוב חזור חליליה פחות עבודה בשירותםי האלו אומר פחות השקעה בתעשיייה) ובכללי הבעיה היא גם שהתקציב לא מוחשב נכון זה תקציב נוסח מצב חרום
הסיבה שהתקציב כול כך לא פופרלצני הוא מכוון שהוא לוקח בחשבון חריגות שונות בסוף השנה כאשר יש עודף המדינה מחזירה לעצמה את הפרש ומשקיעה אותו בדברים שונים(הפחת הגרעון , חזרי מס או עוד שירותים מיוחדים) כרגע עם תהיה חריגה במצב הנוכחי תהיה בעיה.
ודרך אגב מאיפה הנתון שאנחנו חוסכים 1.25 מיליארד? פספסתי את זה

התקציב החדש לא פופרצנלי לשנה החדשה (שוב כי אין וועדות לדון פה) ובכך צריך לצמצם שירותים בניהים בנייה מקורות תקציבים אחרים (ושוב חזור חליליה פחות עבודה בשירותםי האלו אומר פחות השקעה בתעשיייה) ובכללי הבעיה היא גם שהתקציב לא מוחשב נכון זה תקציב נוסח מצב חרום
הסיבה שהתקציב כול כך לא פופרלצני הוא מכוון שהוא לוקח בחשבון חריגות שונות בסוף השנה כאשר יש עודף המדינה מחזירה לעצמה את הפרש ומשקיעה אותו בדברים שונים(הפחת הגרעון , חזרי מס או עוד שירותים מיוחדים) כרגע עם תהיה חריגה במצב הנוכחי תהיה בעיה.
ודרך אגב מאיפה הנתון שאנחנו חוסכים 1.25 מיליארד? פספסתי את זה

אנחנו באמת טוחנים מים
בממוצע התקציב עולה כל שנה ב15 מיליארד שקל, אין נצבעה על תקציב חדש, מה זה אומר? שאנחנו חוסכים את העלייה הזו.
מי אמר לך שזה תקציב נוסח מצב חירום? מה אתה ממציא דברים כל תגובה מחדש? יש אנשים באוצר שעושים את העבודה שלהם ומחלקים הכל כמו שצריך.
כל עוד אין לך עובדות(ולא, עד עכשיו עובדה אחת לא הבאת) אז בחייאת תפסיק להגיב.

מי אמר לך שזה תקציב נוסח מצב חירום? מה אתה ממציא דברים כל תגובה מחדש? יש אנשים באוצר שעושים את העבודה שלהם ומחלקים הכל כמו שצריך.
כל עוד אין לך עובדות(ולא, עד עכשיו עובדה אחת לא הבאת) אז בחייאת תפסיק להגיב

הקיפאון במשק ילווה אותנו עוד הרבה אחרי הקיץ
קח קצת עובדות אח שלי
האמת שיש לי הרבה מה לכתוב לך ובכלל לבטל אותך אבל זה באמת נראה שאתה מתכחש לעובדות או פשוט מיתחייס לחלק מימה שאני אומר וחותך את זה כדאי להתאים לנרטיב שלך. באמת שאין לי כוח לחזור על אותו נושא שוב אתך כי זה יוצר מצב של '' כן אבל מה עם א'' שאני פשוט מדבר נושא ב.
דרך אגב העבודות האלו ש'' המצאתי '' הם חומר בסיסי של ילדים בכיתה יא באזרחות.
באותה הזדמנות אני יכול להביא לך מקור למה 1+1 זה שתיים

נערך לאחרונה:
אני יכול להביא הוכחה נגדית 😉

10–10=15–15

2(5–5)=3(5–5)

2=3(5–5)/(5–5) (מצמצמים)

2=3

1+1=3

סיכמתה את כול הדיון יפה מאוד בכמה מספרים
🤣

הא והולי שיט עכשיו שמתי לב שמי מרצה סרטון הוא פרפסור אנטוני דאביס זה מסביר הכול

הקיפאון במשק ילווה אותנו עוד הרבה אחרי הקיץ
קח קצת עובדות אח שלי
האמת שיש לי הרבה מה לכתוב לך ובכלל לבטל אותך אבל זה באמת נראה שאתה מתכחש לעובדות או פשוט מיתחייס לחלק מימה שאני אומר וחותך את זה כדאי להתאים לנרטיב שלך. באמת שאין לי כוח לחזור על אותו נושא שוב אתך כי זה יוצר מצב של '' כן אבל מה עם א'' שאני פשוט מדבר נושא ב.
דרך אגב העבודות האלו ש'' המצאתי '' הם חומר בסיסי של ילדים בכיתה יא באזרחות.
באותה הזדמנות אני יכול להביא לך מקור למה 1+1 זה שתיים

אתה מבסס את זה שיש קיפאון על מה? על כתבה מאתר ממשלתי שגונב מאיתנו 800 מיליון שקל בשנה?
כל העובדות מצביעות על זה שאין ממשלה הצמיחה ממשיכה לעלות וההגרעון לאט לאט נסגר, והצגתי את זה פה כבר מלא פעמים אתה זה שבוחר להתעלם מזה ולהתקע על "אוי לא ישלמו לקבלנים!".
כמעט 180 מיליארד שקל הולך בשנה לשכר של אנשים שמקבלים כסף מהממשלה, תאמין לי שלא יחסר כלום ואולי בתקופה כזו סוף סוף ילמדו איך לייעל את זה.

אתה מבסס את זה שיש קיפאון על מה? על כתבה מאתר ממשלתי שגונב מאיתנו 800 מיליון שקל בשנה?
מה ? זאת בידיוק הבעיה פה אתה מתחכש לטענות שלי ושולל מקורות רק בכלל שהם לא מתאימות לאדלוגיה שלך
מה הקשר לזה לזה שזה שייך שהכתבה שייכת לכאן ? עם זה היה מידה אז הוא אומרים לנו למצוץ את הזין של ביבי וולטף לו את האגו.
אתה לא הייחסתה בכלל למידע בטענות שלי ופשוט שולל אותם כי ככה.
ןלא אחי הצגתי פה עוד בעיות וסיבות לקיפאון הכלכלי מעבר לקבלנים אתה בחור משום מה להתעלם מהם (חוזר חלילה להבנה בסיסית של כלכלה ושירותים שונים) זה שאתה בוחר להתעלם זה באמת בעיה שלך
שהיה לך שמח בבועה הקטנה שלך מה שאתה עושה זה לא דיון זה פשוט אוננות עצמית ל''אני חייב להיות צודק אז התעלם מהכול ויציג דברים איך שאני רוצה''

חישוב יפה אבל אי אפשר לחלק ב-0.
(5-5=0 להזכירך)
נו ברור, אם לא עושים משהו לא חוקי לא מקבלים שטויות כאלה 😃 אבל אפשר לעשות את זה בתור קטע לאנשים שלא ממש בקטע של חשבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית