הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ליהומובין.

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני לוקח כבר שבוע את היהומובין 15 מ"ג וקפאין 200 השאלה שלי היא בקשר לאימונים לא מסתדר לי כל כך ואין לי זמן לקחת בבוקר בקיצור רציתי לשאול אם אני אוכל ארוחה מחכה 3 שעות ואחרי זה הולך להתמן אחרי האימון לא שותה את השייק ולוקח ישר יהומובין ועושה אירובי שותה הרבה מים חוזר הביתה ורק אחרי שעתיים אוכל זה בסדר אני יודע שאני יהיה בערך 6-7 במצב קטבולי אבל אין לי בררה אני לא מצליח לשלב את האימוני כוח במהלך היום אז מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים!👏

---------- התגובה התווספה ב 22:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:13 ----------

משהו יכול לעזור לי?

מדובר על 4 שעות לאחר ארוחה לערך וזה גם תלוי איזו ארוחה, ולאחר הארוחה גם לא לאכול 3-4 שעות

• פותח/ת השרשור
אז מה כדאי לעשות את זה? אוכל ארוחה טובה ואז מחכה 4 שעות הולך להתמן אימון כוח לא שותה את השייק מיד לוקח יהומבין עושה אירובי שעה מחכה שעתיים ואז אוכל או לוקח את השייק.
זה בסדר ככה למה אין לי בררה אחרת ובכל מה שאני עושה פה זה שאני לא מקפיץ את האינסולין.

ותגידו אפשרי לשלב BCAA בזמן שאני לוקח יהומבין?

אז מה כדאי לעשות את זה? אוכל ארוחה טובה ואז מחכה 4 שעות הולך להתמן אימון כוח לא שותה את השייק מיד לוקח יהומבין עושה אירובי שעה מחכה שעתיים ואז אוכל או לוקח את השייק.
זה בסדר ככה למה אין לי בררה אחרת ובכל מה שאני עושה פה זה שאני לא מקפיץ את האינסולין.

למה חסר לך על מה לבזבז כסף? אני מוכן לקחת ממך

לא צריך, אל חשש השריר לא ילך לאיבוד
בכל מקרה אם אתה צורך את היומבין אתה צריך לתת לו להספג, צריך להמתין כחצי שעה

תנסה לסדר את האימונים שלך (לפחות חלקם בעיקר את האירובי)
כי חבל שאתה לא מנצל את החומר
או שתקום מוקדם
או שתעשה אירובי אחרי הצהריים ויהיה לך צום של 8-9 שעות סביבו

איזה חומר פיצוץ אני לוקח אותו כשבועיים וחצי - תמיד משתדל על הבוקר - מחכה שעה - פלוס ריצה שעה ואחרי הריצה אני לוקח חלבון וללימודים - זה מאוד עושה את העבודה.

לחלבון לוקח זמן להתאכל יש הרגשת שובע - לא ניסיתי שורף שומנים רבים אבל זה בינתיים עולה על כולם.

דרך אגב, מתחושה אישית שלי בלבד, לא יכול להכליל לגבי כולם אפשר בהחלט לעשות איתו אימוני משקולות הוא נותן הרגשה של אטרף אצלי ולא הרגשה של התקף לב. כאילו אתה על הילוך שישי במכונית של חמישה הילוכים.

איזה תוסף מדהים!

הזמנתי טירוזין ואני ממש מחכה לקחת אותו בנוסף לקפאין וליהומבין. מעניין איך זה יהיה

נערך לאחרונה:
איזה חלבון אתה לוקח? בגדול אם זה מעל 15 גרם אתה דיי הורס את זה עם הקצפצה של אינסולין, בגדול 4 שעות אחרי הצריכה של יהומבין נדרש "לצום" או לקחת 15 גרם חלבון עדיף מי גבינה.

אני לוקח חלבון מי גבינה בלבד. כרגע יש לי של חברת METRX - היה במבצע מטורף) כ40 גרם אחרי הריצה - ניסיתי 15 גרם אבל זה נורא מעט ויש לי תחושת רעב מטורפת.

אני מניח כמו שאתה אומר שזה הורס ומוריד את היעילות של היהומבין אבל עדיין מועיל מה שכן אני ינסה להוריד את כמות החלבון עוד יותר נניח ל30 גרם.

בכל מקרה 15 זה ממש נמוךוהרגשה הרעב מטורפת אצלי אחרי הריצה - ניסיתי לשתות אפילו 2-3 ליטר אחרי אבל הרעב מטורף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית