הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הכרתם את LBS/קילוגרם?

אני הייתי בFXP ושם פרסמו לינק של האתר הזה מפורום תמונות גולשים כולם העלו שם תכרסים שלהםם חחחחחחחח זה היה מצחיק ומלחיץ בו זמנית.
בהתחלה חשבתי פורום של מטורפים ואז ככה התחלתי לראות אשכולות פה ושם וראיתי שיש אנשים מבינים עם ידע טוב מאוד שמביאים תגובות עם תוכן לפחות לא כמו בFXP.
זה פורום אחד הטובים לדעתי.

קפטן שלד הזמין אותי. אמר שיש עוד פורום להטריל, ואז פתאום החליטו שמגיע לי ניהול 😳

לא קיבלתי באן, רק ירדתי מניהול 😛

ולא קיללתי אותך, רק החזרתי על הודעה סצפציפית. אני לא אוהב לקלל.

אבל נשאיר את זה שם. אתה יודע שאני אוהב אותך 😍

אני הייתי המפעיל של השלד , יש לי עדיין תמייל שאני מבקש ממנו להזמין את הרוסי .

עליתי לאוטובוס וגילית שחסר לי שקל, הפורום בטוב ליבו הלווה לי שקל ומאז אנחנו חברים.

את הפורטל הכרתי מהחתימה של משה בתפוז ואת הפורום קורן הראה לי.

דרך קילוגרם, עברתי על הנושאים שם ומצאתי את הפורום, קראתי קצת, התעניינתי מאוד ונרשמתי

אתם מבינים, פורום כפוי טובה. כל זה ונותנים לי ולליצן השני באן.

זכור זכור, היה די משעמם שם.

משה מה נסגר בזמן האחרון עם הסקרים, ממש משעמם בלימודים הא

האמת שפורום "שרירים" הנוכחי(בניהול "אימפרזה") הוא לא המקורי..ואכן הוא פשוט משעמם וגוסס היום.

המקורי היה חלוץ בתחום,באמת חלוץ!
שתבין הוא היה הפורום הראשון בארץ שדיבר בחופשיות ומקצועיות על חומרים משהו כמו 6-7 שנים אחורה.(מלבד פורומים איכותיים בתזונה ואימונים).
אני אפילו זוכר שהייתה כתבה באחד העיתונים שתקפה את הפורום וממש ציטטה פוסטים ומשתמשים ספציפיים וטענה שמה שאנחנו עושים זה ברמה הפלילית...

אחח..היו ימים:193ek:

• פותח/ת השרשור
האמת שפורום "שרירים" הנוכחי(בניהול "אימפרזה") הוא לא המקורי..ואכן הוא פשוט משעמם וגוסס היום.

המקורי היה חלוץ בתחום,באמת חלוץ!
שתבין הוא היה הפורום הראשון בארץ שדיבר בחופשיות ומקצועיות על חומרים משהו כמו 6-7 שנים אחורה.(מלבד פורומים איכותיים בתזונה ואימונים).
אני אפילו זוכר שהייתה כתבה באחד העיתונים שתקפה את הפורום וממש ציטטה פוסטים ומשתמשים ספציפיים וטענה שמה שאנחנו עושים זה ברמה הפלילית...

אחח..היו ימים:193ek:
פלילי זה לעשות תוכניות כמו האח הגדול או ריאלטי כזה או אחר שמקנה לאנשים את הפריוולגיה לשבת כל היום מול הטלויזיה, להוריד את התחתונים בשביל להצביע ל SMS ולאכול צ'יפס ופיצוחים מול הספה, זה פלילי...

פלילי זה לעשות תוכניות כמו האח הגדול או ריאלטי כזה או אחר שמקנה לאנשים את הפריוולגיה לשבת כל היום מול הטלויזיה, להוריד את התחתונים בשביל להצביע ל SMS ולאכול צ'יפס ופיצוחים מול הספה, זה פלילי...

רן מלשין, גם זה פלילי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היא אמרה בוא איתי לשירותים... היא הורידה חולצה
אה רגע זה לא זה

חיפשתי בגוגל פורום פיתוח גוף...הגעתי לכאן וראיתי פורום שבאמת עם בסיס מאחרי הדברים,ומפה אח"כ גיליתי את קילוגרם
נרשמתי ומאז אנחנו ביחד 😘

הייתי במכון היום וראיתי בחור אדום עם קרניים ,הוא נראה מה זה חתיך עושה סקואט, ואיזה חולצה מגניבה הוא לבש, "LBS" לא קשה לזכור, אפילו לדיסלקטית קמוני
(דיסלקטית אבל ק1ס*ת) ...
נו ... אז הוא פעיל פה החתיך הזה ?

MachineHead ואני מתעמלים באותו המכון כושר..
יצא שדיברנו די הרבה כי התעניינתי בתרגילי סקוואט ודדליפט והוא עזר לי עם הפוזיציה והכל..
ואז הוא אמר לי על האתר ו...נרשמתי 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית