הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הכרתם את LBS/קילוגרם?

אני גולש מאחורי פרוקסי ...
אולי היא על אותו פרוקסי ובגלל זה יש לה אותו IP ...
שיט ... אז היא סטוקרית טובה אם כן !!!
אם אני אעלם אז תדעו מי להאשים !!!

:🙁
לול
פתחת משתמש חדש,
הקפצת את הנושא הזה בתגובה מפגרת,
רק בשביל לבדר אותנו?

אתה באמת אוהב אותנו 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור
אתה גם מגיב לעצמך, יפה יפה אין גבול לפיצול אישיות, בקיצור חאלס להטריל

דרך גוגל, לפני כשנה שחזרתי להתאמן לאחר הפסקה ממושכת. בזכות הפורום,המאמרים והידע הרב הפסקתי להתאמן בתוכניות ליצניות למינהם

הגעתי מחיפוש בגוגל, והפצתי את התורה של ריפטו ושלכם, בכל רחבי החדר כושר הזעום שלי.

חיפשתי קפאין של 4everfit או prolab וזה כיוון אותי ללוח מכירה קניה בפורום ואז החלטתי להרשם כדי ללמוד עוד קצת מהפורום

חיפשתי בגוגל:"שמנים חזקים שמטיפים את תורת החלב" ונכנסתי לתוצאה הראשונה

סתם חחח הגעתי דרך FXP אני חושב

google search terms ... hmmm

באמת מה אנשים מקישים בGOOGLE כדי להגיע לפורום ... זה בטח משה יודע!
אני חשבתי צ1צ*1ת 😛
אבל לפי ALEXA:

lbs
מר ישראל 2009
אורלי הופמן בר
פיתוח גוף
אבקת חלבון
לאו יוטיוב טישירט
חדר כושר
לחץ דם גבוה
deus ex machina

אמיתי לגמרי ... I SHIT YOU NOT !!!!
גם הסטתיסטיקה של קילוגרם מעניינת !!!
🤯

דרך הפורום בתפוז. שאלתי שם איזו שאלה, הפנו אותי לפורטל, התחלתי לקרוא מאמרים ומשם הגעתי גם לפורום.

• פותח/ת השרשור
DarthMaul חאלס להטריל זו אזהרה האחרונה (בלי קשר לתגובה האחרונה שהתשובה אליה היא לא, אני שחיף שוקל 60 ק"ג על 1.90 אין מה לראות)

חבר שלי ישב כל היום בבסיס מול איזה פורום מפגר, ואני לא הפסקתי לצחוק עליו שאחרי שבועיים בפורום היו לו 1000 הודעות. וניהול.
אחרי חצי שנה השתכנעתי להעיף מבט, ואפילו פתחתי לוג. לקח לי שבוע עד שבחרתי שם משתמש.
מאז אני שומרת אמונים לפורום הזה.

חבר שלי ישב כל היום בבסיס מול איזה פורום מפגר, ואני לא הפסקתי לצחוק עליו שאחרי שבועיים בפורום היו לו 1000 הודעות. וניהול.
אחרי חצי שנה השתכנעתי להעיף מבט, ואפילו פתחתי לוג. לקח לי שבוע עד שבחרתי שם משתמש.
מאז אני שומרת אמונים לפורום הזה.

חבר שלך שמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית