עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כיאילו אנשים שואלים אותם - אתם סופרים קלוריות? לא אני סופר ערכיםקלוריות זה חלק מהערכים , מה ז״א?
אבל זה אותו הדבר,אולי הם מתכוונים לחלבון פחמימה ושומן, ולא לקלוריות
אכן כךאבל זה אותו הדבר,
פחמימה וחלבון - 4 קלוריות
שומן - 9 קלוריות
משמע יוצא שהם סופרים קלוריות גם מבלי להתכוון
מה זה אומר ערכים סופיים?בגדול כן, אבל משנה להם יותר הערכים הסופיים של החלבון, פחמימה ושומן, ולא רק הקלוריות
הערכים שצריך להגיע אליהם כל יוםמה זה אומר ערכים סופיים?
נניח והם צריכים 40 גרם חלבון 30 גרם פחמימה ו10 גרם שומן. ככה או ככה הם צרכו 250 קלוריות. לא? או שיש לי בעיה קשה בהבנת הנקרא?🤦♂️
זה לא שאלה של המטרה, אלא הדרך.מה זה אומר ערכים סופיים?
נניח והם צריכים 40 גרם חלבון 30 גרם פחמימה ו10 גרם שומן. ככה או ככה הם צרכו 250 קלוריות. לא? או שיש לי בעיה קשה בהבנת הנקרא?🤦♂️
בגדול כן, אבל משנה להם יותר הערכים הסופיים של החלבון, פחמימה ושומן, ולא רק הקלוריות
אוי הסבר מעולה. תודהזה לא שאלה של המטרה, אלא הדרך.
אנשים שסופרים קלוריות לא תמיד אכפת להם מאיפה מגיעות הקלוריות, העיקר להגיע ל-X קלוריות בסוף היום, ומי שגם סופר את הערכים אכפת לו להגיע לערכי מינימום מסויימים, או מספר מטרה לכל מאקרו
צריך מינימום של שניהם. שומן חשוב להורמונים, ופחמימה כן יש לה אפקט אנאבולי מסויים, למרות שגם כאן כנראה יש איזו תקרה מסויימת שממנה לא נראה הבדל.יש חשיבות לפחמימה ושומן בהיבט של בנייה ופיתוח הגוף/שריר?
כי להבנתי אנשים מקפידים לצרוך חלבון בכמות הנדרשת (כלומר 1.6~2.0 כפול משקל הגוף) ופחות מסתכלים על שומן ופחמימה. על שומן אני יכול להבין, אנשים מנסים להיפטר ממנו בתהליך חיטוב, השאלה עד כמה נחוץ לצרוך פחמימה ובאיזה יחס?