עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי נסיון אישי עם זה, אבל אני מאמין שלדלקות שונות לפעמים יש עקרונות דומות.תודה רבה על התגובות! מחכים..
מה לגבי דלקות אוזניים חוזרות למשל? או כיו"ב..
אז מה היית ממליץ לאחד שמחלים מנקע למשל? עבודה אונילטרלית מספיקה או שיש עוד דברים לשים לב אליהם?הרגלים רעים, נטייה טבעית לעשות מה שנוח יותר, שיקום לא אחיד. איזור שנפצע יהיה יותר חלש גם ככה. אבל רוב האנשים פשוט חוזרים לעשות מה שעשו לפני מבלי להתחשב שבזמן שעבר צד אחד או שריר אנטגוניסט התחזק בלית ברירה ואז יש לך מצב של חוסר איזון ואיזור שנוטה להיפצע עוד יותר. קחי נקע ברגל, דוגמה הכי פשוטה. זמן החלמה 3-2 חודשים. בזמן הזה הולכים בעיקר על הרגל השנייה שמתחזקת רק מעצם ההליכה המוגברת עליה. עכשיו כשחוזרים, האם עובדים על רגל אחת בנפרד כדי לאזן או על שתיהן ככמו לפני כאילו כלום לא קרה? רוב האנשים יחזרו לרוץ ולהתאמן על שתי רגליים כאילו כלום. הרגל עם הקרסול הנקוע תמיד תהיה מועדת ליותר בעיות ככה.
על זה בדיוק אני שואלת. כי לא מצליחה לראות איך הדברים שצוינו כאן (שהם כמובן חשובים מאוד ומתקבלים על הדעת) נותנים מענה למשל לדלקות אוזניים כפי שהזכרתי..אין לי נסיון אישי עם זה, אבל אני מאמין שלדלקות שונות לפעמים יש עקרונות דומות.
אני לא חושב שמה הצעתי הוא מעיין הנעורים, או פותר כל.על זה בדיוק אני שואלת. כי לא מצליחה לראות איך הדברים שצוינו כאן (שהם כמובן חשובים מאוד ומתקבלים על הדעת) נותנים מענה למשל לדלקות אוזניים כפי שהזכרתי..
אבל אולי אני רק צריכה תיווך 😃
זה תאוריה.כיוונתי בעיקר למה שדיברו פה על טעויות חוזרות בעבודה שמביאות לדלקות חוזרות..
זה עיקרון שיכול לעבוד גם לדלקות אחרות, השאלה אם זה נכון וזו באמת הסיבה לזה שכל הופעה או חזרה של דלקת מעלה את הסיכוי לדלקת חוזרת..
אז מה היית ממליץ לאחד שמחלים מנקע למשל? עבודה אונילטרלית מספיקה או שיש עוד דברים לשים לב אליהם?
אתה גם לא רוצה להנציח הפרש.. אולי זה מה שעומד מאחורי הנטייה של אנשים לאמן את שני הצדדים באותה צורה אחרי פציעה או משהו.