אירי חיטוב איכותי נראים בשרניים יותרהכל תלוי בגנטיקה, אבל זה לא רלוונטי למה שאמרתי
זה בגלל דברים הורמונליים שקורים בגוף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אירי חיטוב איכותי נראים בשרניים יותרהכל תלוי בגנטיקה, אבל זה לא רלוונטי למה שאמרתי
נראה לי שאתה מבלבל המון דברים פה שקשורים מעט מאוד או בכלל לאאירי חיטוב איכותי נראים בשרניים יותר
זה בגלל דברים הורמונליים שקורים בגוף
לא מתבלבל בכלל,בוא תסביר לי במה אני מתבלבל לדעתך?נראה לי שאתה מבלבל המון דברים פה שקשורים מעט מאוד או בכלל לא
אני מנסה להבין איך מה שאתה אומר קשור לאורך מסה ואורך חיטוב ואני לא מצליח בכלללא מתבלבל בכלל,בוא תסביר לי במה אני מתבלבל לדעתך?
נו אז כנראה שזה לא היה בלבול מה שאמרתי אלא חוסר הבנה,אסביר שוב.אני מנסה להבין איך מה שאתה אומר קשור לאורך מסה ואורך חיטוב ואני לא מצליח בכלל
אבל לא הבנתי איך זה קשור לטענה שלי שעדיף מסה ארוכה יותר, ואתה טוען שאפשר גם לאנו אז כנראה שזה לא היה בלבול מה שאמרתי אלא חוסר הבנה,אסביר שוב.
כשבן אדם מסיים חיטוב והוא יורד לאחוז שומן נמוך ומצבע ריברס דיאט כמו שצריך,כבר לאחר חודש חודשיים ההבדלים מטורפים
אני כרגע על 400 פחמימה ולא עולה בכלל בשומן
אבל לא הבנתי איך זה קשור לטענה שלי שעדיף מסה ארוכה יותר, ואתה טוען שאפשר גם לא
זה קשור לזה שאמרת שאין טעם למסה קצרהאבל לא הבנתי איך זה קשור לטענה שלי שעדיף מסה ארוכה יותר, ואתה טוען שאפשר גם לא
נכון, ואז אמרת משהו על גנטיקה והורמונים, אבל זה לא קשור לנושאזה קשור לזה שאמרת שאין טעם למסה קצרה
קשור חבר,שאתה חטוב יש את העיניין אם הרגישות לאינסולין,יותר טסט,פחות פרולקטיןנכון, ואז אמרת משהו על גנטיקה והורמונים, אבל זה לא קשור לנושא
ממש לא, אם ההורמונים שלך תקינים ואין מחלות רקע אז זה לא משנה בכללקשור חבר,שאתה חטוב יש את העיניין אם הרגישות לאינסולין,יותר טסט,פחות פרולקטין
אז אין הבדל בעשיית מסה על 10 אחוז שומן ל20?ממש לא, אם ההורמונים שלך תקינים ואין מחלות רקע אז זה לא משנה בכלל
יש הבדל, אבל הוא נובע בעיקר מרמת המתאמן, ובהחלט לא מהפרופיל ההורמונלי שלואז אין הבדל בעשיית מסה על 10 אחוז שומן ל20?