עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃קשוח.
אני מדמיין את המוט הקר, והרוח שנושבת, ומידי פעם כמה טיפות מפלחות את הפנים.
כל הכבוד.
לא יכול, בתת מודע שלי:sarcastic:תפסיק לחפש כבר צומי.
תבוא להתאמן איתי ותראה בעצמך:79nb:ולא רואים את הפלטות בצד השני, אני לא מחשיב את זה.
אני לא הארד קור כמוך:s49:לא יכול, בתת מודע שלי:sarcastic:
תבוא להתאמן איתי ותראה בעצמך:79nb:
למה צילמת את הגב של חברה שלך בתמונת פרופיל?100 קילו, וואלה לא רע...בשביל בחורה !
למה צילמת את הגב של חברה שלך בתמונת פרופיל?
😆למה אתה מלכלך???
זה של הבן שלו, בדיוק עלה לגן חובה
קשוח.
אני מדמיין את המוט הקר, והרוח שנושבת, ומידי פעם כמה טיפות מפלחות את הפנים.
יבגני 4נראה כמו סצינה מרוקי 4
יאשה נראה לי אף אחד כאן חוץ ממך לא רואה בנות גילמור, בטח שלא ברמה של להבדיל בין העונות. תחפש אולי קיימים פורומים של עקרות בית מזדקנות משועממות, אולי שם תמצא עם מי לדסקס על הסדרות שאתה אוהב...נראה כמו פרק מעונה 4 של בנות גילמור
וואלה לא חשבתי על זה, הייתי צריך להרים איזה גוש בשר במקום מוט אז זה היה ממש באדאס 😁נראה כמו סצינה מרוקי 4
אחלה תכנית, עשיתי אותה לפני כמה שנים תקופה לא קצרה והיה מעולה.כיף לראות אנשים שמרוצים מהרצל-הפבורן.
נראה שהתחלת קל מדי אגב, אמורים להתחיל מ8RM את התכנית ואם נתת 9 קליל אחרי 7 שלשות... במקומך הייתי מתקתק בלוק של 105 בשבועיים ככה, וקופץ ל110 כדי שיתחיל להיות לך משקל נורמלי בידיים.
תן בראש! האימון עם הברקים ברקע הארדקור רצח
לא יודע אם אחזור מהר או בכלל, עכשיו האימונים במקום אחר בסדר העדיפויות (עדיין גבוה אחרת הייתי מזניח את זה וזהו) אז מבסוט ממה שיוצא, אם יש התקדמות כלשהי זה סבבה 😃יפה אחי, אהבתי את המוטיבציה!
לדעתי תחזור די מהר לשיא שלך, אל תשכח שהמחצית הראשונה של שנות ה-30 הייתה ממש לא מזמן 🙄
בטח שלא ברמה של להבדיל בין העונות