הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרימים גם עם גשם וברקים ברקע, בנץ' 100X9 אחרי 7 שלשות

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
ממש לא שיא, השיא (בהרמות, לא בחיים) היה לפני כמה שנים כשהייתי במחצית הראשונה של שנות ה30, רווק בלי ילדים ושקלתי כמעט 10 קילו יותר 😃 עכשיו מנסה לחזור לעניינים, סוף סבב ראשון של הפבורן

• פותח/ת השרשור
קשוח.
אני מדמיין את המוט הקר, והרוח שנושבת, ומידי פעם כמה טיפות מפלחות את הפנים.
כל הכבוד.
תודה 😃
3 שכבות לבוש, צעיף וכובע עזרו נגד הרוח 😄 טיפות דווקא לא היו עליי, עשיתי את הפרגולה טוב מסתבר 😃

• פותח/ת השרשור
כיף לראות אנשים שמרוצים מהרצל-הפבורן.
נראה שהתחלת קל מדי אגב, אמורים להתחיל מ8RM את התכנית ואם נתת 9 קליל אחרי 7 שלשות... במקומך הייתי מתקתק בלוק של 105 בשבועיים ככה, וקופץ ל110 כדי שיתחיל להיות לך משקל נורמלי בידיים.
תן בראש! האימון עם הברקים ברקע הארדקור רצח

יפה אחי, אהבתי את המוטיבציה!
לדעתי תחזור די מהר לשיא שלך, אל תשכח שהמחצית הראשונה של שנות ה-30 הייתה ממש לא מזמן 🙄
קשוח.
אני מדמיין את המוט הקר, והרוח שנושבת, ומידי פעם כמה טיפות מפלחות את הפנים.

נשמע כמו שיר של גיספן

• פותח/ת השרשור
נראה כמו פרק מעונה 4 של בנות גילמור
יאשה נראה לי אף אחד כאן חוץ ממך לא רואה בנות גילמור, בטח שלא ברמה של להבדיל בין העונות. תחפש אולי קיימים פורומים של עקרות בית מזדקנות משועממות, אולי שם תמצא עם מי לדסקס על הסדרות שאתה אוהב...
או שתשאל בקבוצת קרוספיט שלך, בטוח תמצא שם
נראה כמו סצינה מרוקי 4
וואלה לא חשבתי על זה, הייתי צריך להרים איזה גוש בשר במקום מוט אז זה היה ממש באדאס 😁
כיף לראות אנשים שמרוצים מהרצל-הפבורן.
נראה שהתחלת קל מדי אגב, אמורים להתחיל מ8RM את התכנית ואם נתת 9 קליל אחרי 7 שלשות... במקומך הייתי מתקתק בלוק של 105 בשבועיים ככה, וקופץ ל110 כדי שיתחיל להיות לך משקל נורמלי בידיים.
תן בראש! האימון עם הברקים ברקע הארדקור רצח
אחלה תכנית, עשיתי אותה לפני כמה שנים תקופה לא קצרה והיה מעולה.
כן זה קל מדי פשוט כשהתחלתי ניסיתי מ 110 וזה היה נורא כבד לסבב ראשון, כנראה לא הייתי רגיל לעצימות עם הנפח האלה, תוך כדי הסבב זה נהיה יותר קל. כנראה אעשה כמו שאמרת באמת
יפה אחי, אהבתי את המוטיבציה!
לדעתי תחזור די מהר לשיא שלך, אל תשכח שהמחצית הראשונה של שנות ה-30 הייתה ממש לא מזמן 🙄
לא יודע אם אחזור מהר או בכלל, עכשיו האימונים במקום אחר בסדר העדיפויות (עדיין גבוה אחרת הייתי מזניח את זה וזהו) אז מבסוט ממה שיוצא, אם יש התקדמות כלשהי זה סבבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית