עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי להזמין מMYPROTEIN אתה מכיר טעמים טובים שלהם?תלוי של איזה חברה ושתה חופשי, אני אישית שותה אקסטנד רגיל כמיץ מנגו.
אחלה חברה, לגבי הטעמים שלהם אני לא יכול לתת חוות דעת, אבל לך על מנגו אם אתה מתחבר בכללי לטעם, נשמע לי יותר טעים מ2 הטעמים האחרים.חשבתי להזמין מMYPROTEIN אתה מכיר טעמים טובים שלהם?
Essential BCAA 2:1:1 Powder
אוקיי תודה ועוד שאלה אתה יודע כמה זמן לוקח לכדור קפאין להשפיע?(כמה זמן לקחת לפני אימון?)אחלה חברה, לגבי הטעמים שלהם אני לא יכול לתת חוות דעת, אבל לך על מנגו אם אתה מתחבר בכללי לטעם, נשמע לי יותר טעים מ2 הטעמים האחרים.
אני אישית משתמש באקסטנד הרגיל, בזמן האירובי, או סתם לכיף, ובאימון באקסטנד עלית. יש להם מגוון טעמים עשיר. לגבי אפקטביות יגידו לך שזה מיותר לקנות בלה בלה , כל עוד אתה נהנה לך על זה.
Scivation, Xtend, המוצר המקורי, שיגעון המנגו, 14.8 אונ' (420 ג')
אהלן אשמח לדעת ולשמוע ממך יותר על BCCA שאתה משתמש במה הוא עוזר ומתי משתמשים בו? ולאיזה צורך אני פשוט חדש בתחומי תוסף אלהאחלה חברה, לגבי הטעמים שלהם אני לא יכול לתת חוות דעת, אבל לך על מנגו אם אתה מתחבר בכללי לטעם, נשמע לי יותר טעים מ2 הטעמים האחרים.
אני אישית משתמש באקסטנד הרגיל, בזמן האירובי, או סתם לכיף, ובאימון באקסטנד עלית. יש להם מגוון טעמים עשיר. לגבי אפקטביות יגידו לך שזה מיותר לקנות בלה בלה , כל עוד אתה נהנה לך על זה.
Scivation, Xtend, המוצר המקורי, שיגעון המנגו, 14.8 אונ' (420 ג')