הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

BCAA

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
כמה קלוריות יש בBCAA? הבנתי שזה כמו פטל כזה אז אפשר נגיד גם לא באימון לשתות את זה אם אני לא ממש אוהב מים?(אני יודע שאם אני צורך מספיק חלבון אני לא צריך את זה אני לא אקנה את זה בגלל שזה "מנפח" או משו כזה)

חשבתי להזמין מMYPROTEIN אתה מכיר טעמים טובים שלהם?
Essential BCAA 2:1:1 Powder
אחלה חברה, לגבי הטעמים שלהם אני לא יכול לתת חוות דעת, אבל לך על מנגו אם אתה מתחבר בכללי לטעם, נשמע לי יותר טעים מ2 הטעמים האחרים.

אני אישית משתמש באקסטנד הרגיל, בזמן האירובי, או סתם לכיף, ובאימון באקסטנד עלית. יש להם מגוון טעמים עשיר. לגבי אפקטביות יגידו לך שזה מיותר לקנות בלה בלה , כל עוד אתה נהנה לך על זה.

Scivation, Xtend, המוצר המקורי, שיגעון המנגו, 14.8 אונ' (420 ג')

• פותח/ת השרשור
אחלה חברה, לגבי הטעמים שלהם אני לא יכול לתת חוות דעת, אבל לך על מנגו אם אתה מתחבר בכללי לטעם, נשמע לי יותר טעים מ2 הטעמים האחרים.

אני אישית משתמש באקסטנד הרגיל, בזמן האירובי, או סתם לכיף, ובאימון באקסטנד עלית. יש להם מגוון טעמים עשיר. לגבי אפקטביות יגידו לך שזה מיותר לקנות בלה בלה , כל עוד אתה נהנה לך על זה.

אוקיי תודה ועוד שאלה אתה יודע כמה זמן לוקח לכדור קפאין להשפיע?(כמה זמן לקחת לפני אימון?)

כמו שקוצר אמר, 4 קלוריות לגרם חלבון.

אני גם אוהב לשתות במהלך האימון, גורם לי להיות פחות רעב שאני מסיים.

אהלן אשמח לדעת ולשמוע ממך יותר על BCCA שאתה משתמש במה הוא עוזר ומתי משתמשים בו? ולאיזה צורך אני פשוט חדש בתחומי תוסף אלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית