- פותח/ת השרשור
אולי תחרות דדליפט בפברואר, אחרי זה נראהיש תחרות באופק?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי תחרות דדליפט בפברואר, אחרי זה נראהיש תחרות באופק?
יום שני, שבוע שלישי
- Bench Press
- 1x1@8 - 155kg
- 4x1@85% - 142.5kg
- three stops bench press
- 4x3@8 - 127.5kg
הייתי קצת לחוץ בזמן לאחרונה, אז לא היה לי זמן לעדכן את הלוג.
בכל מקרה, היה אימון לא משהו בכלל. ניסיתי בהתחלה לעשות 157.5 ונכשלתי בו, משהו בטכניקה לא הסתדר. אחרי זה הורדתי ל-155 והוא היה מעט יותר מהיר מאימון קודם, ואם זה מה שיש לי אחרי כשל, סימן שהוא היה יכול להיות הרבה יותר קל אם הייתי מנסה אותו רענן יותר.
גם משהו בכלל היה מוזר, כי הסינגלים אחרי היו קלים יחסית, אבל כל סינגל היה קל יותר מהקודם, כאילו חסר לי תרגול של טכניקה.
הגעתי למסקנה שהבנצ' בבלוק הזה היה מתוכנן לא משהו בשבילי.
מפאת חוסר זמן זה כל מה שהספקתי לעשות באימון הזה.
יום שלישי, שבוע שלישי
היה אימון לא רע בכלל.
- Sumo deadlift
- 1x1@8 - 260kg
- 4x1@85% - 237.5kg
- Squat
- 2x3@77% - 170kg
הדדליפט השתפר משבוע שעבר (גילוי נאות, השתמשתי ברצועות כדי לא לגמור את האחיזה לקראת שבוע הבא).
עשיתי רק סינגל אחד יותר במקום עבודת הנפח כדי להתאושש טוב יותר לקראת שבוע הבא, וזה גם הסיבה שלא עשיתי את הנפח הנוסף בסקוואט. רציתי לעשות עוד סט של סקוואט, אבל הברך שלי הייתה גמורה, אז העדפתי להירגע
יום רביעי, שבוע שני
- Bench press
- 5x3x80% - 132.5kg
- Snatch grip deadlift
- 1x10@8 - 120kg
- Bulgarian split squat
- 2x6@8 - 40kg (db)
עשיתי מהאימון הזה חצי התאוששות לפלג גוף תחתון, ובבנצ' רק הורדתי סט.
בכל מקרה בבנצ' הלך סבבה יחסית, המשקלים עלו בקלות, ויכולתי לעבוד על הטכניקה, למרות שעדיין הרגשתי שהטכניקה לא מתחברת כמו שצריך.
גם באמצע הסטים גיליתי שיש לי קילו ורבע נוספים רק בצד אחד של המוט (דיסק של 2.5 במקום 1.25). לא עשה הבדל משמעותי, אבל כן הרגשתי את זה.
הבנתי גם שאני לא מצליח להשתמש בלג דרייב כמו שצריך כי הרצפה מתחת לבנצ' כל כך אכולה שהיא חלקה בקטע אחר, אנסה לסדר משהו עד שבוע הבא.
העידכון שכולכם חיכיתם לו (או רק אני?)
היום עשיתי בדיקת מקסימלים בסגנון תחרות, הכל בבת אחת ומוות לכל הגוף.
סקוואט: 212.5 ק"ג (שיא של 7.5 ק"ג מאי פעם, ושיא של 10 ק"ג מתחרות).
בנצ': 155 ק"ג (שיא של 5 ק"ג מתחרות).
דדליפט: 260 ק"ג (שיא של 15 ק"ג מתחרות)
סה"כ די מרוצה, במיוחד מהסקוואט שהיה תקוע כבר שנה עם עליות ומורדות.
הנה הסרטונים למעוניינים:
Yonatan Kotzer on Instagram: “Had my first mock meet since June, and I'm happy to say I'm content with the results of my programming. Squat: 212.5kg (+7.5kg pr, +10kg…”
מזל טוב משולש!
מזל טוב משולש!
מה מ.ג.?תודה! 😃
83 בערךמה מ.ג.?
חזק ביותר!83 בערך
תודה!כל הכבוד מדהים!
זה בהחלט מטורף הביצועים שלהם, לא אולך להתקרב בכלל למשהו כזהחזק ביותר!
זה גם מכניס לפרופורציות כמה חזקים עד כדי גיחוך הטופ(833 קילו על אותו משקל)
האמת שלא התחממתי טוב לבנצ' הפעם כי עשיתי בדיקת PR עם עוד מישהו שהרבה יותר חלש ממני על אותו ספסל, אז זה די גרם לאי סדר מסויים.איך אתה מתחמם ל PR בבנץ'?
זה באמת נראה מעט יותר מדי עבודה.מתכנן לעשות 155 בשבת
החימום שהיה לי ל 150 שזה ה PR הקודם היה כזה:
60 ל 5
80 ל 5
100 ל 4
110 ל 3
120 ל 1-2
ואז חזרה אחת ל 130, 140, 145 ואז שיא ל 150
נראה לי שאני אוריד את הסט של 110 ואת ה 145 או ה 150, אני חושב שאני מאבד אנרגיה בדרך.
אז כמו ששמתם לב לא פרסמתי עידכון כל הבלוק האחרון, פשוט הבלוק הזה כלל נסיעה לארץ לשבוע, והרבה דברים לא צפויים, שדי הכל התחרבש וגם לא היה לי זמן לעדכן כראוי.
אז בגדול אני מתכונן עכשיו לתרות דדליפט שתתקיים עוד שבועיים, אם אתה מעוניינים אני אמשיך לעדכן עד התחרות, אם לא פשוט אחזור לעדכונים בבלוק אחרי