עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא יתקלקל ואתה תקבל הרעלת מזון.
אני מניח שהוא היה ציני.. לא יקרה שום דבר לדג ולא תקבל שום הרעלה..אוקיי
כמה זמן דג ממוצע אמור לשרוד במקרר? יום-יומיים או שלושה-ארבעה?
לא מבין למה נתת לי מוניטין שלילי בדיוק, אבל בסדר.
אומרים לא להקפיא בשר/דגים שהופשרו, אלא אם בישלת אותם קודם, מה שלא נראה שעשית.
גם אם לא תקבל הרעלה במאה אחוז, אני עדיין לא ממליץ על זה.
הוא טען משהו אחר ונכון... דג קפוא ולא מבושל שיצא להפשרה, אתה לא יכול להחזיר למקפיא.לא קורה שום דבר. אם קניתה קילו חזה עוף, אתה תאכל את כל הקילו? מניח שלא. אתה הרי תטגן חלק ותחזיר למקרר/למקפיא..
אתה מתבלבל. נכון שרוב המסעדות ובתי הקפה לא יגישו לך דג טרי אלא סחורה קפואה שהופשרה קודם, אבל בטח שזה לא יוקפא שנית ויתבצע שימוש חוזר. לא רק שזה מגעיל, זה מסוכן ומשרד הבריאות שעושה ביקורות במידה ויראה דבר כזה יסגור מקוםסאם המעשה נעשה כמה פעמים אז יכול להיות. חד פעמי לא יקרה כלום ושום דבר. מה נראה לכם במסעדות נותנים לכם לאכול דג/בשר טרי? הם מפשירים ושוב מקפיאים. קרה לכם משהו כתוצאה מכך? לי כלום..
@Strongstone מסעדה שעושה כזה דבר תסגר מהר מאוד כי רוב הלקוחות יקבלו הרעלה..
עבדתי בהרבה מסעדות/בתי קפה ובחיים לא ראיתי דבר כזה קורה.
תן לי להבין משהו. אם נניח קניתה 2 קילו סלמון. האם תכין את כל ה 2 קילו?אתה מתבלבל. נכון שרוב המסעדות ובתי הקפה לא יגישו לך דג טרי אלא סחורה קפואה שהופשרה קודם, אבל בטח שזה לא יוקפא שנית ויתבצע שימוש חוזר. לא רק שזה מגעיל, זה מסוכן ומשרד הבריאות שעושה ביקורות במידה ויראה דבר כזה יסגור מקוםס
תבדוק אולי גדל לך זנב ולא שמתה לבאני מפשיר ומקפיא שוב כל הזמן ומעולם לא קרה לי דבר.
עכשיו שאני חושב על זה גדלו לי הבייספס, נראה לך קשור?תבדוק אולי גדל לך זנב ולא שמתה לב
זה תלוי כמה פעמים הדג הופשר והוקפאעכשיו שאני חושב על זה גדלו לי הבייספס, נראה לך קשור?
זה שלא קרה זה לא מדד ותשובה לכלוםאני מפשיר ומקפיא שוב כל הזמן ומעולם לא קרה לי דבר.
אז מה כן מדד?זה שלא קרה זה לא מדד ותשובה לכלום
לפותח האשכול מותר להפשיר פעם אחת וזהו דבר שהוקפא ואז הופשר ושוב הוקפא עדיף לא לאכול
עד כמה שידוע לי משרד הבריאות אוסר את זהאז מה כן מדד?
שסבתא סיפרה לך משהו?
אולי תסביר הגיון מאחורי החוק שציינת.
אז שוב אני שואל.. קניתה 2 קילו סלמון, אתה מכין את כל ה 2 קילו?עד כמה שידוע לי משרד הבריאות אוסר את זה
הבעיה היא ההיתרבות של החיידקים במהלך ההפשרה עדיף להימנע! ולא לשחק עם זה