עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז נראה שיש שני שיטות. ישראל מזהירה לא להקפיא שוב, לעומת ארה"ב שכן מקפיאה שוב.
יומיים הפשרה ברצף זה קיצוני ולא מומלץ.אבל חוץ מזה, אתה באמת מפשיר את הבשר שלך במקרר למשך יומיים לפני שאתה מכין אותו?
שאלה לי אליך.יומיים הפשרה ברצף זה קיצוני ולא מומלץ.
משרד הבריאות האמריקאי כן נותן וי ירוק להקפאה חוזרת עם דגש על כך שאין להפשיר יותר משעתיים במצטבר.
בישראל משרד הבריאות מעדיף "ללכת על בטוח" מהנחה שרוב האנשים לא באמת ימדדו את הזמן שהוא בחוץ וכך הוא יתקלקל בסופו של דבר.
אני לא אוכל בקר ועוף.שאלה לי אליך.
האם אתה מכין את הבשר, עוף, דגים בבית, או שמכינים לך את האוכל?
כי להפשיר עוף במקרר ממוצע לוקח יותר מ 12 שעות.אני לא אוכל בקר ועוף.
דגים אני כן אוכל, והרבה.
אני גם נאלץ להכין אותם בעצמי מן הסתם אבל אני לא מבין איך זה קשור לנושא.
במציאות, הדרך הכי טובה היא אכן בדיקה באופן עצמאי אם הבשר מקולקל או תקין.כי להפשיר עוף במקרר ממוצע לוקח יותר מ 12 שעות.
מדובר בבערך 36 שעות. שזה מתקרב ליומיים.
אני לעומת זאת מפשיר את העוף במים שלוקח בערך שעתיים.
אני מכין את כל האוכל בבית, ואני אוהב לארח המון אנשים אצלי ולבשל שבתות גדולות.
מעניין אותי כמה אנשים בעולם המציאותי באמת מפשירים עוף במקרר בלבד, ולא מקפיאים שוב.
לעניות דעתי, רוב טענות המתנגדים מגיעים מאנשים שישבו מול המסך ועברו בקפידה על מחקרים ומאמרים אבל לא בישלו מימיהם.
להגיד מה התקן של משרד הבריאות לא דורש פתיחת ספר בישול.
גם אני לא מפשיר מושט ומקפיא אותו שוב, אבל סלמון ומאכלים גדולים, כן.
אני מבשל את כל הארוחות שלי ולהמון אחרים כבר יותר מ 7 שנים. ותמיד בישלתי מאז שאני זוכר את עצמי.
במציאות לא מקבלים הרעלת מזון כי מזון הופשר והוקפא מחדש.
גם מזון שקנית בחנות יכול להיות מקולקל, תמיד צריך להריח לפני לא משנה מה העוף עבר.
זה לא מספיק לעבוד לפי התקן.
אני רוצה לחבק אותך.במציאות, הדרך הכי טובה היא אכן בדיקה באופן עצמאי אם הבשר מקולקל או תקין.
מבחינת משרד הבריאות, ההמלצות הן כלליות ומותאמות לכלל האוכלוסיה שבחלקה לא בעלת ידע וניסיון בלזהות האם הבשר תקין.
זה משתקף גם בהמלצות אחרות שלהם כמו ההמלצה להפחתת צריכת שומן ומלח, מה שבאופן עקיף גורם לאנשים לאכול כמות קלוריות מתונה יותר ובתיאוריה מונע מהם להגיע למצב של השמנה.
לאנשים שיודעים מה הם עושים, אין צורך בהמלצות הכלליות.
בכל מקרה, יש לך יתרון גדול עליי.
אני רגיל לארח שלושה ארבעה אנשים במקסימום, ואתה מעמיד סירים למשפחות...
בשורה התחתונה הקפאה מחדש לא מקלקלת את המזון אלא פשוט הפשרתו מחדש לאחר ההקפאה החוזרת מגדילה את משך זמן ההפשרה הכללי והרי קצב התרבות החיידקים עולה כפונקציה של זמן אז הבשר יתקלקל יותר בקלות בהפשרה הבאה.
תודה רבה 😁אני רוצה לחבק אותך.
מסכים עם כל מילה.
👏👏 סגרנו את הדיוןבמציאות, הדרך הכי טובה היא אכן בדיקה באופן עצמאי אם הבשר מקולקל או תקין.
מבחינת משרד הבריאות, ההמלצות הן כלליות ומותאמות לכלל האוכלוסיה שבחלקה לא בעלת ידע וניסיון בלזהות האם הבשר תקין.
זה משתקף גם בהמלצות אחרות שלהם כמו ההמלצה להפחתת צריכת שומן ומלח, מה שבאופן עקיף גורם לאנשים לאכול כמות קלוריות מתונה יותר ובתיאוריה מונע מהם להגיע למצב של השמנה.
לאנשים שיודעים מה הם עושים, אין צורך בהמלצות הכלליות.
בכל מקרה, יש לך יתרון גדול עליי.
אני רגיל לארח שלושה ארבעה אנשים במקסימום, ואתה מעמיד סירים למשפחות...
בשורה התחתונה הקפאה מחדש לא מקלקלת את המזון אלא פשוט הפשרתו מחדש לאחר ההקפאה החוזרת מגדילה את משך זמן ההפשרה הכללי והרי קצב התרבות החיידקים עולה כפונקציה של זמן אז הבשר יתקלקל יותר בקלות בהפשרה הבאה.
לא, אני פוט אשאיר בהקפאה את מה שלא מכין. ולא אפשיר ואז אקפיא שוב מה שנשארזה שלא ראיתה לא אומר שזה לא קורה. עשו מספיק תחקירים על זה. אחותי עבדה מלצרית בכמה מסעדות והמליצה לי לא להתקרב לאותן המסעדות משום שהיחס לאוכל פשוט זוועה.
תן לי להבין משהו. אם נניח קניתה 2 קילו סלמון. האם תכין את כל ה 2 קילו?
תבדוק אולי גדל לך זנב ולא שמתה לב
ולא תפשיר שוב את מה שהקפאתה?לא, אני פוט אשאיר בהקפאה את מה שלא מכין. ולא אפשיר ואז אקפיא שוב מה שנשאר
ולא תפשיר שוב את מה שהקפאתה?
לא יודע מה איתך, אני מעדיף לאכול ישר אחרי שהכנתי ולא אחרי מקרר..למה לא?..
כל עוד זה לא היה מופשר ואז הוקפא שנית זה בסדר
לא ידידי אני מחלק את ה2 קילו בשקיות סנדוויץ לפי המשקל שאני פר מנה ומוציא לפי הכמות שאני צריךאז שוב אני שואל.. קניתה 2 קילו סלמון, אתה מכין את כל ה 2 קילו?
אז שוב פעם, אני מעדיף לאכול את זה ישר אחרי ולא מהמקרר.לא ידידי אני מחלק את ה2 קילו בשקיות סנדוויץ לפי המשקל שאני פר מנה ומוציא לפי הכמות שאני צריך
כנ"ל, מה כבר ישרוד במינוס 20.אני מפשיר ומקפיא שוב כל הזמן ומעולם לא קרה לי דבר.
בתיאבון אחיאז שוב פעם, אני מעדיף לאכול את זה ישר אחרי ולא מהמקרר.
חיידקים מסתבר.כנ"ל, מה כבר ישרוד במינוס 20.
טוב אם זה קצב מועט אז אחלה. שיתרבו להם לאט לאט, עד שיגיעו לטיפול בחום גבוה.זה שקצב ההתרבות שלהם מואט לא אומר שהם מתים.