הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"Dead butt"

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
היי, למי שלא יודע מה זה אומר זה בעצם שהתחת חלש מאוד ובעצם לא מופעל ולא מבצע את התנועה שאמור לעשות- היפ אקסטנשיין.
גיליתי שלי יש את הבעיה הזאת(באמצעות גלוט ברידג' טסט), הקוואדס עובדים הכי קשה במקום התחת שאני בקושי מצליח בכלל לכווץ אותו שלא נדבר אפילו להרגיש אותו, זו כנראה אחת מהסיבות לכאב גב שלי שנגרם מהסקוואט.

מישהו חווה את זה פעם/יודע איך לתקן את זה?
אשמח לעזרה!,תודה.

דרך טובה תהיה להמשיך עם התרגיל הזה כחלק מהחימום.
בנוסף סקוואט עם גומיה סביב הברכיים אמור לעזור מאוד.

בנוסף עם הגומיה על הברכיים אפשר לעשות הליכות שונות, כמו הליכת סרטן, בזיגזג קדימה (צעד גדול שמאל וקדימה עם רגל שמאל, מיד אחר כך צעד גדול ימינה וקדימה עם רגל ימין וככה הלאה), זיגזג אחורה (אותו דבר כמו הקדימה, רק ללכת אחורה)

• פותח/ת השרשור
דרך טובה תהיה להמשיך עם התרגיל הזה כחלק מהחימום.
בנוסף סקוואט עם גומיה סביב הברכיים אמור לעזור מאוד.

בנוסף עם הגומיה על הברכיים אפשר לעשות הליכות שונות, כמו הליכת סרטן, בזיגזג קדימה (צעד גדול שמאל וקדימה עם רגל שמאל, מיד אחר כך צעד גדול ימינה וקדימה עם רגל ימין וככה הלאה), זיגזג אחורה (אותו דבר כמו הקדימה, רק ללכת אחורה)
ההליכות סרטן האלה, זה עובד על הגלוטס האמצעי, אז לא עדיף פשוט לבצע cable hip abduction או משהו?
ואתה מתכוון לברידג' לעשות כחימום?
דרך אגב, התכוונתי רק בתנוחה הזאת שאני שוכב אני בקושי מצליח לכווץ את התחת. כשאני עומד אני מצליח
בנוגע לסקוואט עם הגומייה אני אנסה לחפש אם יש ואם לא אז מקסימום אקנה אולי, אבל לבינתיים יש אולי עוד משהו שאפשר לעשות כדי לגרום לו לעבוד?

ההליכות סרטן האלה, זה עובד על הגלוטס האמצעי, אז לא עדיף פשוט לבצע cable hip abduction או משהו?
זה יעבוד לכל הישבן, זה לא תרגיל סופר מבודד

אתה מתכוון לברידג' לעשות כחימום?
כן, למה לא?

דרך אגב, התכוונתי רק בתנוחה הזאת שאני שוכב אני בקושי מצליח לכווץ את התחת. כשאני עומד אני מצליח
אז גם זה יכול להיות חימום טוב, פשוט תעמוד ותכווץ את הישבן ומשם תנסה לזוז מעט תוך כדי שאתה שומר על הכיווץ

בנוגע לסקוואט עם הגומייה אני אנסה לחפש אם יש ואם לא אז מקסימום אקנה אולי, אבל לבינתיים יש אולי עוד משהו שאפשר לעשות כדי לגרום לו לעבוד?
זה לא שהוא משותק, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו במכוון. אם כבר בחימום של הסקוואט תנסה לכווץ אותו בצורה אקטיבית ולהיות מודע, זה כבר ישפר משמעותית את התפקוד שלו

• פותח/ת השרשור
זה יעבוד לכל הישבן, זה לא תרגיל סופר מבודד

כן, למה לא?

אז גם זה יכול להיות חימום טוב, פשוט תעמוד ותכווץ את הישבן ומשם תנסה לזוז מעט תוך כדי שאתה שומר על הכיווץ

זה לא שהוא משותק, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו במכוון. אם כבר בחימום של הסקוואט תנסה לכווץ אותו בצורה אקטיבית ולהיות מודע, זה כבר ישפר משמעותית את התפקוד שלו

סבבה תודה רבה.
ובכל זאת- יהיה הבדל אם אבצע את התרגיל בכבל מאשר ההליכה בגומייה?

סבבה- אנסה. זה קשה לי לכווץ אותו גם בסקוואט כי אני נשען קדימה(במעט אבל עדיין משפיע) וגם לא נועל את האגן אז זה הרבה יותר קשה

בכל זאת- יהיה הבדל אם אבצע את התרגיל בכבל מאשר ההליכה בגומייה?
עדיף גומיה כי זו תנועה טבעית יותר וכי רמת הקושי משתנה לאורך התנועה, אבל כשאין ברירה אז אין ברירה

זה קשה לי לכווץ אותו גם בסקוואט כי אני נשען קדימה(במעט אבל עדיין משפיע) וגם לא נועל את האגן אז זה הרבה יותר קשה
זה פשוט אומר שהמכניקה של הסקוואט שלך לא טובה, לא שיש בעיה שרירית

• פותח/ת השרשור
עדיף גומיה כי זו תנועה טבעית יותר וכי רמת הקושי משתנה לאורך התנועה, אבל כשאין ברירה אז אין ברירה

זה פשוט אומר שהמכניקה של הסקוואט שלך לא טובה, לא שיש בעיה שרירית

סבבה, אני אנסה בתקווה לשפר את זה, דרך אגב בקשר להליכה, אמרת רק קדימה ואחורה, זה תקף גם לגבי הליכה לצדדים?

קודם כל חשוב לציין שהגלוטס תמיד עובדים בסקוואט.

אכן רעיון טוב זה לעשות ACTIVATION כחלק מהחימום. זה משהו מאוד נפוץ ומקובל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית