הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיף חלבון mp

יובל777

משתמש מתחיל
106
33
נק' מוניטין:
41
106
33
חשבתי להזמין חטיפי חלבון של מאסל פארם שיהיה לי ככה בארוחת ביניים מידי פעם , ראייתי באייהרב שהמחיר ממש משתלם , חשבתי על טעמים חמאת בוטנים והעוגת יום הולדת .. מישהו כאן ניסה ? יש טעמים שאתם ממליצים (לא שוקולד) או חטיפים אחרים מומלצים ? תודה

• פותח/ת השרשור
האולין מטורפים הלוואי והייתי מוצאת כמות במחיר טוב,ניסיתי bsn אבל לא משביע אותי יותר מידי. אבל אני בעייתית.קשה לי לשבוע ואני חייבת משהו שיהיה דחוס קלורית...(ראיתי שאתה רושם בלי שוקולד,גם אתה לא אוהב?)
דרך אגב מצאתי מקום שמוכר תחטיפים של אול אין 10 חטיפים ב100 שקל ( 8 של 60 גרם ועוד 2 של ה100 גרם הגדולים) מה אומרת כדאי לקנות לא ?

דרך אגב מצאתי מקום שמוכר תחטיפים של אול אין 10 חטיפים ב100 שקל ( 8 של 60 גרם ועוד 2 של ה100 גרם הגדולים) מה אומרת כדאי לקנות לא ?
שווה...הסופר פארם מוכרים את ה60 גרם ב45 שקל ל5 יחידות ואת אלו של ה50 גרם או ה100 גרם ב60 שקל לחמש יחידות. הבעיה שאין מגוון טעמים
שווה...הסופר פארם מוכרים את ה60 גרם ב45 שקל ל5 יחידות ואת אלו של ה50 גרם או ה100 גרם ב60 שקל לחמש יחידות. הבעיה שאין מגוון טעמים
אולי אפשר לקנות ולבחור טעמים אחרים בסניף עצמו

• פותח/ת השרשור

אולי אפשר לקנות ולבחור טעמים אחרים בסניף עצמו
יצא להם טעמים חדשים אש , עוגת גבינה לימון ועוגיות משהו , שתיהם ממש טעימים ניסיתי כבר , מתכנן להביא 4 בננה 4 עוגת גבינה לימון ועוד 2 מהעוגיות החדש .. באמת שהחטיפים שלהם כל כך טעימים והערכים די טובים , לא רואה תקומבט וכל אלה לדעתי

יצא להם טעמים חדשים אש , עוגת גבינה לימון ועוגיות משהו , שתיהם ממש טעימים ניסיתי כבר , מתכנן להביא 4 בננה 4 עוגת גבינה לימון ועוד 2 מהעוגיות החדש .. באמת שהחטיפים שלהם כל כך טעימים והערכים די טובים , לא רואה תקומבט וכל אלה לדעתי
זו די אובססיה שלי, אז כן אני יודעת.
את העוגת גבינה והעוגיות קראנצ׳ לא ניסיתי. אין בשום סופר פארם באיזור שלי.
הבננה טופי והחמאת בוטנים(זה עם הסיבים) אהובים עליי.
B67DA29C-116E-4A8A-B021-90E8E255C605.jpeg 535A630D-313F-4935-890B-50301EAAB27B.jpeg

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 52391 צפה בקובץ המצורף 52392
תנסי לשלוח להם הודעה באינסטגרם הם עונים ויכוונו אותך למקום שקרוב אליך שיש שם את חייבת לנסות הם ממש טעימים , ניראה שאני ירד מהאופציה של להזמין מאייהרב ויקנה כמה מהאול אין בנתיים

צפה בקובץ המצורף 52391 צפה בקובץ המצורף 52392
את מזכירה לי את עצמי לפני שנתיים++
בחיי אם לא הייתי מתעצל לחבר את הפלא החדש למחשב, הייתי מראה לך כמה חטיפים כאלה הייתי קונה מידי יום לפחות 6 ואוכל אותם 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
את מזכירה לי את עצמי לפני שנתיים++
בחיי אם לא הייתי מתעצל לחבר את הפלא החדש למחשב, הייתי מראה לך כמה חטיפים כאלה הייתי קונה מידי יום לפחות 6 ואוכל אותם 🤦‍♂️
6 ביום ?😲

היה לי רעב מטורף 12-14 קמ ביום ושעתיים כוח כל יום .. אחח איפה הימים הטובים. הייתי אוכל גם של ה-300 קלוריות הכי טעים שהיה זה ה-one חמאת בוטנים. אולי מאוחר יותר אפרסם לך קצת תמונות וסירטונים כולכם חובבנים בחטיפים 😆🤣

היה לי רעב מטורף 12-14 קמ ביום ושעתיים כוח כל יום .. אחח איפה הימים הטובים. הייתי אוכל גם של ה-300 קלוריות הכי טעים שהיה זה ה-one חמאת בוטנים. אולי מאוחר יותר אפרסם לך קצת תמונות וסירטונים כולכם חובבנים בחטיפים 😆🤣

ספר לי על זה....
FD3DEF75-A9E3-426D-862E-FB01734990F0.jpeg

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1577710691909.jpg
    FB_IMG_1577710691909.jpg
    KB 208.9 · צפיות: 90
  • FB_IMG_1577710724009.jpg
    FB_IMG_1577710724009.jpg
    KB 238.6 · צפיות: 99
  • FB_IMG_1577710764751.jpg
    FB_IMG_1577710764751.jpg
    KB 157.5 · צפיות: 78
החטיפים האלה זה מחלה, הבנתי את זה כשתפסתי את הבת שלי אוכלת מהם 🤦‍♂️
זה גם הוצאה הוצאתית, בכמויות שהייתי מזמין זה כמו לשלם לעוד גן פרטי.
בקיצור, אני בגמילה ✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
החטיפים האלה זה מחלה, הבנתי את זה כשתפסתי את הבת שלי אוכלת מהם 🤦‍♂️
זה גם הוצאה הוצאתית, בכמויות שהייתי מזמין זה כמו לשלם לעוד גן פרטי.
בקיצור, אני בגמילה ✋🛑✋
חחח אשכרה , לפני שנה בערך הייתי גם קונה בערימות והפסקתי , עכשיו אני מצליח להסתדר עם 1-2 כל יומיים שלוש ויותר אוכל אוכל אמיתי חח , לפעמים זה מתאים בין לבין , עכשיו אם אני קונה זה גג 10-12 חטיפים בחודש כדי לא לבזבז יותר מידי

מממההההה לאול אין יצא טבעם עוגת לימוווןןן???
🤯

🤯
כן!!!!! מתה לנסות
חחח עשיתי לעצמי, הלוואי ויכלתי, הייתי עושה את זה גם עכשיו. בקיצור תעריכו את זה שאתם רעבים אין לכם מושג כמה זה ברכה
הלוואי והייתי חושבת ככה, קשה לי:🤦‍♂️:

• פותח/ת השרשור
🤯
כן אבל קשה להשיג תחדשים אין באף סופר פארם , תבדקי בחדר כושר שלך אולי זה לרוב בחדרי כושר או חניות ספורט אם ממש בא לך תשלחי להם באינסטגרם הם יגידו לך איפה יש שקרוב אליך

כן!!!!! מתה לנסות

הלוואי והייתי חושבת ככה, קשה לי:🤦‍♂️:
את לא יודעת כמה זה כיף לאכול כי זה מובן לך. אני יודע כמה זה קשה, הייתי תוקע ביום 4 קילו מלפפונים כדי לא לאכול שטויות, החטיפי חלבון היו כדי לא לאכול חטיפים ושוקולדים, הייתי אומר לאמא שלי אני רעב כמו חזיר נמאס לי, וואלה היום תחזירי אותי בזמן אני מוכן לעשות הכל לרעב הזה נשבע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית