עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי להזמין חטיפי חלבון של מאסל פארם שיהיה לי ככה בארוחת ביניים מידי פעם , ראייתי באייהרב שהמחיר ממש משתלם , חשבתי על טעמים חמאת בוטנים והעוגת יום הולדת .. מישהו כאן ניסה ? יש טעמים שאתם ממליצים (לא שוקולד) או חטיפים אחרים מומלצים ? תודה
חחחחחח חופשי 🤣
אם אתה קונה חמאת בטונים, תיקח את הרגיל (PB lovers) , ולא פינאט באטר קאפ- הוא דוחה.
וממליצה לך בחום לא לקחת את העוגת יומולדת, הוא לא להיט. קשה מדי ללעיסה ומתוק מדי...
תיקח במקומו את התותים בשמנת, הוא מדהים.
עוד טעמים שאהבתי - סמורס, קרמוגיות, בצק עוגיות, וממתק קרמל. אבל אם אתה לא אוהב שוקולד אז אל תיקח אף אחד מאלה חחחח....😅
הארנק שלי לגמרי צוחק עכשיו...
די די אל תתנשא עלינו עם הBsn שלךעזוב אותך, תחיה על הקצה ותקנה BSN
די די אל תתנשא עלינו עם הBsn שלך
ראיתי גם את אלו אבל יש חסרון בהם שאין סיבים והם גם יותר קטנים אז אני מתלבט אם באמת כדאי והם ישביעו ושאני לא סתם יתפרק על חטיפים מעדיף שיהיה קצת סיבים וישביע ..די די אל תתנשא עלינו עם הBsn שלך
מתכוונת לחמאת בוטנים בלי השוקולד נכון ? לזה אני מתכוון אין בו שוקולד או משהו בכלל ? אני ניראה לי יזמין אותו ותעוגת יום הולדת אני יתן לזה צ’אנס אולי אני יתחברחחחחחח חופשי 🤣
אם אתה קונה חמאת בטונים, תיקח את הרגיל (PB lovers) , ולא פינאט באטר קאפ- הוא דוחה.
וממליצה לך בחום לא לקחת את העוגת יומולדת, הוא לא להיט. קשה מדי ללעיסה ומתוק מדי...
תיקח במקומו את התותים בשמנת, הוא מדהים.
עוד טעמים שאהבתי - סמורס, קרמוגיות, בצק עוגיות, וממתק קרמל. אבל אם אתה לא אוהב שוקולד אז אל תיקח אף אחד מאלה חחחח....😅
איזה טעמים אתה ממליץ מהBen ? (בלי שוקולד ) .. ואיך הם משביעים ? הם ניראים כאלה קטנים וכאילו אפשר לאכול מהם 3 בכיף חחבגללי כל המכון כושר שלי קונה את הBSN
הם צריכים לתת לי אחוזים
ראיתי גם את אלו אבל יש חסרון בהם שאין סיבים והם גם יותר קטנים אז אני מתלבט אם באמת כדאי והם ישביעו ושאני לא סתם יתפרק על חטיפים מעדיף שיהיה קצת סיבים וישביע ..
מתכוונת לחמאת בוטנים בלי השוקולד נכון ? לזה אני מתכוון אין בו שוקולד או משהו בכלל ? אני ניראה לי יזמין אותו ותעוגת יום הולדת אני יתן לזה צ’אנס אולי אני יתחבר
הארנק שלי לגמרי צוחק עכשיו...
לשואל השאלה,
האמת שאני מסוג האנשים שגם אם תשים להם קרטון עם קצת מלח אני אהנה כיאילו זו מנת גורמה.
ה״לאוהבי חמאת בוטנים״ לדעתי הכי מוצלח שם. זה לדעתי טעם שבטוח שתאהב.
והעוגת יום הולדת לא כזה גרוע. פשוט סתם טעם לא מובן,אבל במיקרו 15 שניות הוא באמת יוצא אחלה.
איזה טעמים אתה ממליץ מהBen ? (בלי שוקולד ) .. ואיך הם משביעים ? הם ניראים כאלה קטנים וכאילו אפשר לאכול מהם 3 בכיף חח
יצא לך לנסות את הBsn ?לשים אותו במיקרוווו ??? 🤯🤯
אוקיי אז ניסיתי- זה סביר ....
תראה, הטעם שלו לגמרי אחלה, אבל המרקם מבאס... אם הוא היה טיפה יותר רך.... אפילו לא רך סטייל "תותים בשמנת" אלא רק כמו נגיד החמאת בוטנים, זה היה משפר אותו בהרבה!
יצא לך לנסות את הBsn ?
זה מקבל טוויסט קצת עוגתי ויותר עדיף על פני סתם ככה וגם לדעתי ה״תותים בשמנת״ רך מידילשים אותו במיקרוווו ??? 🤯🤯
אוקיי אז ניסיתי- זה סביר ....
תראה, הטעם שלו לגמרי אחלה, אבל המרקם מבאס... אם הוא היה טיפה יותר רך.... אפילו לא רך סטייל "תותים בשמנת" אלא רק כמו נגיד החמאת בוטנים, זה היה משפר אותו בהרבה!
ניסית את הbsn? או אחרים שאת ממליצה אבל שיהיו משביעים .. אני ממש מתחבר לסגנון של אול אין שיש בארץ הבעיה שלא מצאתי מקום שמשתלם לקנות ממנו כמות , ברוב המקומות האול אין יקר ולא משתלםזה מקבל טוויסט קצת עוגתי ויותר עדיף על פני סתם ככה וגם לדעתי ה״תותים בשמנת״ רך מידי
האולין מטורפים הלוואי והייתי מוצאת כמות במחיר טוב,ניסיתי bsn אבל לא משביע אותי יותר מידי. אבל אני בעייתית.קשה לי לשבוע ואני חייבת משהו שיהיה דחוס קלורית...(ראיתי שאתה רושם בלי שוקולד,גם אתה לא אוהב?)ניסית את הbsn? או אחרים שאת ממליצה אבל שיהיו משביעים .. אני ממש מתחבר לסגנון של אול אין שיש בארץ הבעיה שלא מצאתי מקום שמשתלם לקנות ממנו כמות , ברוב המקומות האול אין יקר ולא משתלם
כן לא מתחבר לשוקולד בכללי אבל בלי קשר עושה לי לא טוב לעור בפנים אפשר להגיד חח מעדיף כמה שפחות .. אני בהתלבטות מה להזמין בקומבט היחיד שבלי שוקולד ושמעתי שטוב זה בחמאת בוטנים וכל השאר או שוקולד או לא משהו , Bsn גם לי ניראה שלא משביע הם ניראים קטנים או שאני טועה ?האולין מטורפים הלוואי והייתי מוצאת כמות במחיר טוב,ניסיתי bsn אבל לא משביע אותי יותר מידי. אבל אני בעייתית.קשה לי לשבוע ואני חייבת משהו שיהיה דחוס קלורית...(ראיתי שאתה רושם בלי שוקולד,גם אתה לא אוהב?)