עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות. שזה פשוט מובן מאליו...אני מתמודדת עם רעב של 4 גברים. ברצף. אבל למזלי הניטרלי שלי די אחלה ולא חיה מ1400 קלוריות ליום... אבל עדיין מסתובבת עם רעב תמידי כיאילו הגוף שלי לא יודע מה זה שובעאת לא יודעת כמה זה כיף לאכול כי זה מובן לך. אני יודע כמה זה קשה, הייתי תוקע ביום 4 קילו מלפפונים כדי לא לאכול שטויות, החטיפי חלבון היו כדי לא לאכול חטיפים ושוקולדים, הייתי אומר לאמא שלי אני רעב כמו חזיר נמאס לי, וואלה היום תחזירי אותי בזמן אני מוכן לעשות הכל לרעב הזה נשבע
את יכולה להוסיף חלבון השרירים שלך כנראה רוצים לגדול. שהייתי סובל ככה הייתי יוצא מהבית לא לאכול, אבל שלא היית ברירה הייתי אוכל חלבון, פנקייק,טונות, וקוטגים בעיקר לא הייתי משמין מזה, רק השתפרתייכול להיות. שזה פשוט מובן מאליו...אני מתמודדת עם רעב של 4 גברים. ברצף. אבל למזלי הניטרלי שלי די אחלה ולא חיה מ1400 קלוריות ליום... אבל עדיין מסתובבת עם רעב תמידי כיאילו הגוף שלי לא יודע מה זה שובע
למזלי יש לי כוח רצון מטורף. לא תראה אותי מתנפלת על אוכל לא משנה כמה מורעבת אני. אז זו לא הבעיה שלי. ואכן צורכת 4 גרם חלבון על כל קילו...כבר אין לי איפה להוסיףאת יכולה להוסיף חלבון השרירים שלך כנראה רוצים לגדול. שהייתי סובל ככה הייתי יוצא מהבית לא לאכול, אבל שלא היית ברירה הייתי אוכל חלבון, פנקייק,טונות, וקוטגים בעיקר לא הייתי משמין מזה, רק השתפרתי
תנסי לאכול בטטה מתוקה בתנור זה מלא סיבים וטעים ומשביע על 100 גרם בישול יש לך 19 פחמימה, את יכולה לאכול די הרבה.למזלי יש לי כוח רצון מטורף. לא תראה אותי מתנפלת על אוכל לא משנה כמה מורעבת אני. אז זו לא הבעיה שלי. ואכן צורכת 4 גרם חלבון על כל קילו...כבר אין לי איפה להוסיף
לא אוהבת בטטה בתנור(רק על בטטה בטמפורה או לעיתים רחוקות צ׳יפס בטטה) ככה סתם, בחיים לא. כרגע אוכלת 300 גרם אורז/בורגול/קינואה וכו וכותנסי לאכול בטטה מתוקה בתנור זה מלא סיבים וטעים ומשביע על 100 גרם בישול יש לך 19 פחמימה, את יכולה לאכול די הרבה.
כן אבל קשה להשיג תחדשים אין באף סופר פארם , תבדקי בחדר כושר שלך אולי זה לרוב בחדרי כושר או חניות ספורט אם ממש בא לך תשלחי להם באינסטגרם הם יגידו לך איפה יש שקרוב אליך
אתה מוזמן להשתמש בשלי 😄
ARQ4423
מבקשים ממני 😆מאיפה משיגים קודים?
סתם הסתכלתי שוב על האשכול ועשיתי הזמנה. עכשיו של הקומבט חמאת בוטנים , אשמח אם תגידי לי איך הוא בכללי ? יש בו שוקולד ?ספר לי על זה....
צפה בקובץ המצורף 52394
ממש בקטנה למעלה, לא משהו מורגש, לדעתי הוא הכי מוצלח שלהם.סתם הסתכלתי שוב על האשכול ועשיתי הזמנה. עכשיו של הקומבט חמאת בוטנים , אשמח אם תגידי לי איך הוא בכללי ? יש בו שוקולד ?
חח בכללי אני לא מת על שוקולד אבל הבעיה אצלי היא אחרת , כל חטיף כמעט שאכלתי ויש בו שוקולד מתחיל להוציא לי פצעונים מציקים על הפנים סתם , מתי שאני לא אוכל תחטיפים עם השוקולד נגיד הכל נקי אבל שאני אוכל זה עושה בלאגןממש בקטנה למעלה, לא משהו מורגש, לדעתי הוא הכי מוצלח שלהם.
אתה סתם נמנע משוקולד. אני ממש שונאת ככה שאם לדעתי הוא הכי טעים שלהם אתה יכול להבין לבד:sarcastic:
אני פחות מאמינה במאכלים שעושים פצעים. אלא אם כן אתה אלרגי. לדעתי זה יותר נובע מטיפוח והיגיינה אבל איך שאתה חושבחח בכללי אני לא מת על שוקולד אבל הבעיה אצלי היא אחרת , כל חטיף כמעט שאכלתי ויש בו שוקולד מתחיל להוציא לי פצעונים מציקים על הפנים סתם , מתי שאני לא אוכל תחטיפים עם השוקולד נגיד הכל נקי אבל שאני אוכל זה עושה בלאגן
איזה כיף שאהבת! יאלה להזמין סטוקים. למרות שפיספסת 30 אחוז הנחה:s49:הגיע לי היום , בין הטעימים שאכלתי סוף סוף מצאתי טעם שאני מתחבר אליו מהמאסל פארם
חח , תאמת יצא כולל משלוח 160 (הזמנתי שתי חבילות) שזה לא הכי יקר 6 שקל בערך לחטיף .. יצא לי לטעום גם חטיפים של oh yeah חמאת בוטנים וקינמון טעים רצח אבל קצת יותר יקר להזמין אותם לא יודע אם משתלםאיזה כיף שאהבת! יאלה להזמין סטוקים. למרות שפיספסת 30 אחוז הנחה:s49: