הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית טובה לחיזוק הבנצ

היה עוזר אם במקום סימני שאלה היית כותב פרטים על עצמך, כמו גובה, משקל גוף, גיל, כמה הבנץ' שלך, מכמה התחלת, תוך כמה זמן הגעת ממה שהתחלת למה שאתה לוחץ היום, איזו תכנית אתה מבצע עכשיו, מה ביצעת בעבר.
גם משנה איך התזונה שלך, איך השינה, ההתאוששות בכלל, טכניקה, כמה זמן אתה תקוע בבנץ' אם בכלל

• פותח/ת השרשור
היה עוזר אם במקום סימני שאלה היית כותב פרטים על עצמך, כמו גובה, משקל גוף, גיל, כמה הבנץ' שלך, מכמה התחלת, תוך כמה זמן הגעת ממה שהתחלת למה שאתה לוחץ היום, איזו תכנית אתה מבצע עכשיו, מה ביצעת בעבר.
גם משנה איך התזונה שלך, איך השינה, ההתאוששות בכלל, טכניקה, כמה זמן אתה תקוע בבנץ' אם בכלל

מטר 72
90 קילו

90 קילו בנצ ל3
60 קילו פרס ל3
155 דדליפט ל1
140 ל2 סקוואט

מסיים את הלינארית של ביל סטאר
המטרה הרבה יותר בנצ

למה מסיים? תקוע במשקלים? בבנץ' ספציפית?
איך התזונה, אתה עולה/יורד במשקל/נשאר באותו משקל?
במצב שאתה עכשיו ממצה את המאד קאו לא הייתי מסבך דברים יותר מדי והולך על טקסס. אלא אם כן אתה רוצה ספציפית להתמקד בבנץ' ופחות בשאר, התכנית של הפבורן לדעתי יכולה להתאים, בפרט הפבורן-הרצל (יש מאמר באתר קילוגרם עליה)

• פותח/ת השרשור
למה מסיים? תקוע במשקלים? בבנץ' ספציפית?
איך התזונה, אתה עולה/יורד במשקל/נשאר באותו משקל?
במצב שאתה עכשיו ממצה את המאד קאו לא הייתי מסבך דברים יותר מדי והולך על טקסס. אלא אם כן אתה רוצה ספציפית להתמקד בבנץ' ופחות בשאר, התכנית של הפבורן לדעתי יכולה להתאים, בפרט הפבורן-הרצל (יש מאמר באתר קילוגרם עליה)
אני בשלבי סיום עד איזה חודש בערך אני מאמין שאני יצטרך לשנות תןכנית לבנתיים אני לומד ורוצה לעשות תוכנית שתחזק את החלק הגוף העליון שלי.
השרירי רגליים שלי בהרבה יותר מפותחים משרירי הפלג גוף העליון (חוץ מהכתפיים)

אני בשלבי סיום עד איזה חודש בערך אני מאמין שאני יצטרך לשנות תןכנית לבנתיים אני לומד ורוצה לעשות תוכנית שתחזק את החלק הגוף העליון שלי.
השרירי רגליים שלי בהרבה יותר מפותחים משרירי הפלג גוף העליון (חוץ מהכתפיים)
אבל למה אתה מסיים את התכנית? אתה מתקדם בה?

מבחינת כוח זה לא נראה שיש חוסר פרופורציה בין פלג גוף עליון לתחתון. הגיוני שהמשקל בסקוואט ובדד יהיה יותר גבוה מהלחיצות כי זה מפעיל יותר מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית