נק' מוניטין:
-11
- 19
- 1
??
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך נראית התוכנית שלך עכשיו? נתקעת איתה? מה המשקלים שלך? ההתקדמות שלך יומית/שבועית/אחר???
היה עוזר אם במקום סימני שאלה היית כותב פרטים על עצמך, כמו גובה, משקל גוף, גיל, כמה הבנץ' שלך, מכמה התחלת, תוך כמה זמן הגעת ממה שהתחלת למה שאתה לוחץ היום, איזו תכנית אתה מבצע עכשיו, מה ביצעת בעבר.
גם משנה איך התזונה שלך, איך השינה, ההתאוששות בכלל, טכניקה, כמה זמן אתה תקוע בבנץ' אם בכלל
אני בשלבי סיום עד איזה חודש בערך אני מאמין שאני יצטרך לשנות תןכנית לבנתיים אני לומד ורוצה לעשות תוכנית שתחזק את החלק הגוף העליון שלי.למה מסיים? תקוע במשקלים? בבנץ' ספציפית?
איך התזונה, אתה עולה/יורד במשקל/נשאר באותו משקל?
במצב שאתה עכשיו ממצה את המאד קאו לא הייתי מסבך דברים יותר מדי והולך על טקסס. אלא אם כן אתה רוצה ספציפית להתמקד בבנץ' ופחות בשאר, התכנית של הפבורן לדעתי יכולה להתאים, בפרט הפבורן-הרצל (יש מאמר באתר קילוגרם עליה)
אבל למה אתה מסיים את התכנית? אתה מתקדם בה?אני בשלבי סיום עד איזה חודש בערך אני מאמין שאני יצטרך לשנות תןכנית לבנתיים אני לומד ורוצה לעשות תוכנית שתחזק את החלק הגוף העליון שלי.
השרירי רגליים שלי בהרבה יותר מפותחים משרירי הפלג גוף העליון (חוץ מהכתפיים)
אני כבר מפסיק להתקדם בסקןואט ובבנצ.אבל למה אתה מסיים את התכנית? אתה מתקדם בה?