הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לביצים

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
כולם יודעים שבבצים יש הרבה חלבון וזה מאוד יעיל לאכול ביצים חיות(לפי מה שהבנתי דווקא חיות ולא מבושלות).
השאלה שלי: ניסיתי לשתות ביצים חיות אבל זה ממש מגעיל אז את זה אני לא הולך לעשות, אז באיזו דרך אחרת כדי לאכול ביצים(כדי שלא יפגע משמעותית בחלבון): חביתה או בצים קשות.

איך הגעת לזה שביצים חיות עדיפות?
אל תעשה את זה. בשל אותן.
1) תמנע סכנת סלמונלה.
2) הערך הביולוגי של הביצה יעלה.

חבל סתם להיגעל, להסתכן במחלה ולדאוג כל שנייה מ"הערך הביולוגי".
ביצים טובות גם מבושלות. קח 2 דקות ותכין ביצה מקושקשת או קשה. אין הבדל משמעותי.

חבל סתם להיגעל, להסתכן במחלה ולדאוג כל שנייה מ"הערך הביולוגי".
ביצים טובות גם מבושלות. קח 2 דקות ותכין ביצה מקושקשת או קשה. אין הבדל משמעותי.
אבל "הערך הביולוגי" של ביצה מבושלת גבוה משל חיה 😣

אבל "הערך הביולוגי" של ביצה מבושלת גבוה משל חיה 😣
לא משמעותי בעליל, ולא הייתי מייחס חשיבות לערך ביולוגי של חלבון ביצה כנגד לחם, זה להתעסק ב****, סופרים כל חלבון גם אם הוא "מלא" וגם אם הוא "לא מלא", לביצה גם אם תבשל אותה יהיה לך ערך ביולוגי גבוהה בדומה למי גבינה מאבקה.

זאני לא חושב שזה מיתוס כי ראיתי מאמר\מחקר שכתוב על זה (באגלית) קוראים לנושא protein bio-availability משהו כזה.. כתוב על זה גם בוויקיפדיה

כולם יודעים שבבצים יש הרבה חלבון וזה מאוד יעיל לאכול ביצים חיות(לפי מה שהבנתי דווקא חיות ולא מבושלות).
השאלה שלי: ניסיתי לשתות ביצים חיות אבל זה ממש מגעיל אז את זה אני לא הולך לעשות, אז באיזו דרך אחרת כדי לאכול ביצים(כדי שלא יפגע משמעותית בחלבון): חביתה או בצים קשות.

בדרך כלל,מה ש"כולם יודעים" שגוי.

• פותח/ת השרשור
ועוד משהוא, בביצים יש גם הרבה כולסטרול אז אני יודע שאסור להפריז באכילה, אז כמה ביצים בערך מומלץ לאכול ביום/שבוע?

אין קשר בין הכולסטרול שאתה אוכל לבין הערכים שלו בדם (אלא אם יש נטיות גנטיות, מחלות קיימות וכו')

אין קשר בין הכולסטרול שאתה אוכל לבין הערכים שלו בדם (אלא אם יש נטיות גנטיות, מחלות קיימות וכו')
אז אם יש נטיה גנטית לכולסטרול, לא מומלץ לאכול מאכלים מאכלים רווי כולסטרול?
חשבתי שכולסטרול דווקא מעודד עלייה של רמת הכולסטרול "הטוב" וירידת הרמה הכוללת של הכול' בדם.

ובקשר למגן באנגלית - לא למדתי כל יום, הייתי צריך רק ללמוד איזה 15 דק' את הפורמט של ה- writing וגם רציתי ללכת לישון מוקדם.

מה יש להתכונן במגן באנגלית?
הוצאת לי את המילים מהפה
אני לרוב מחשיב את זה כיום חופש, כי תכלס אני אוהב את המבחנים האלה באנגלית ולכתוב את המאמרים, לרוב המורה כל הזמן מחמיאה לי בכיתה שאני בעל כישרון וכל החרא 😛 מאוד אתגעגע לזה (אין יותר שיעורי אנגלית, בחיים...)

הוצאת לי את המילים מהפה
אני לרוב מחשיב את זה כיום חופש, כי תכלס אני אוהב את המבחנים האלה באנגלית ולכתוב את המאמרים, לרוב המורה כל הזמן מחמיאה לי בכיתה שאני בעל כישרון וכל החרא 😛 מאוד אתגעגע לזה (אין יותר שיעורי אנגלית, בחיים...)

חח הייתי מתקן את המורה בשיעורי אנגלית.😆

הוצאת לי את המילים מהפה
חחח אין יותר שיעורי אנגלית בחיים? חכה לפסיכומטרי, חכה בכלל לאוניברסיטה אם תלמד משהו מדעי רוב התואר שלך יהיה באנגלית

חחח אין יותר שיעורי אנגלית בחיים? חכה לפסיכומטרי, חכה בכלל לאוניברסיטה אם תלמד משהו מדעי רוב התואר שלך יהיה באנגלית

בפסיכומטרי לא מלמדים אותך אנגלית,מלמדים אותך לענות מהר על שאלות.
שפות זה לא משהו שאתה מתקדם בשלבים,זה פשוט משהו שאתה או שיודע או שלא.

את האמת זה כן משהו שאתה מתקדם בשלבים, עד שהגעתי לכאן כתבתי חרא באנגלית ואחרי חצי שנה פה זה השתפר במאות אחוזים + הבנתי סוף סוף להשתמש ב DO ו DOES LOL

אני באמת רואה 10 שעות ביום אנגלית מול העיניים. לדעתי הפורום צריך להיות באנגלית 😃 זה יוסיף למקצוענות ולפלצנות 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית