הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה מפגרת - על הקשר בין שעירות לבין שרירים

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
אין לי כמעט שיער על הפנים.. ברמה שמתגלח פעם בשבוע ואם לא אתגלח חודש לא יצמחו לי כמעט שערות על החיים, רק שפם ועל הסנטר..

קראתי שזה יכול להיות קשור לרמות נמוכות של טסטוסטרון בגוף ושל קולגן נמוך וכו'. האם זה בולשיט?(מניח שכן?)

אין לי כמעט שיער על הפנים.. ברמה שמתגלח פעם בשבוע ואם לא אתגלח חודש לא יצמחו לי כמעט שערות על החיים, רק שפם ועל הסנטר..

קראתי שזה יכול להיות קשור לרמות נמוכות של טסטוסטרון בגוף ושל קולגן נמוך וכו'. האם זה בולשיט?(מניח שכן?)
יכול להיות קשר ויכול להיות שלא,יש מלא חברה שאין להם זקן והם מתקדמים במורה מדהימה,ממה שידוע לי שעירות קשור ל dht אין לך מה לדאוג

בולשיט
כלומר טסטוסטרון כן משפיע על צמיחת שיער פנים, אבל זה שאין לך זקן לא אומר שיש לך טסט נמוך. בנדיקט מגנוסון משך 500 דדליפט ויש לו בייבי פייס. לא הייתי אומר שיש לו טסט נמוך.

מניסיוני, שיער זה בעיקר גנטיקה.
אמנם קיים קשר בין שיעור חזה ופנים לרמות טסט אבל יש גם אנשים עם רמות טסט תקינות ואף גבוהות מהממוצע בלי טיפת שיער על הגוף, אני חושב שזאת הכללה גסה מדי לומר שמי שיש לו שיער פנים הוא בעל טסט גבוה ולמי שאין שיער פנים יש טסט נמוך.
כמו שאמרו כאן, בדיקת דם פשוטה תגלה לך כל מה שאתה רוצה לדעת ומעבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית