הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכונת טובה לשיפור סקוואט?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אימון ראשון לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי עשיתי 58 ל8, סט שלישי 10.

בגלל ציוד גרוע אני מעדיף לעבוד גג ל3 סטים ואפילו זה בעצימות לא גבוהה מדי, 6-8 חזרות עם מנוחות קצרות יחסית.
יש אפשרות לכפיפות/פשיטות ברכיים.

כרגע עובד fbw, דגש על התקדמות בצין אפס/מקבילים.

אם אתה רוצה להשתפר בסקוואט, הדרך הכי טובה זה לעשות סקוואט.
אם אתה מתכוון מראש להגביל את עצמך בצורת העבודה, אתה מגביל את עצמך מבחינת ההתקדמות

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להשתפר בסקוואט, הדרך הכי טובה זה לעשות סקוואט.
אם אתה מתכוון מראש להגביל את עצמך בצורת העבודה, אתה מגביל את עצמך מבחינת ההתקדמות

לא אמרתי שלא, מעוניין לעשות סקוואט.
מה הבעיה בלעזור לי עם תכנית שמדרישה 3 סטים באימון?

לא אמרתי שלא, מעוניין לעשות סקוואט.
מה הבעיה בלעזור לי עם תכנית שמדרישה 3 סטים באימון?
לאיזו תוכנית אתה מצפה בידיוק אם אתה מתכוון לעשות 3 סטים? זו התוכנית, 3 סטים. אני מפספס משהו?

• פותח/ת השרשור
לאיזו תוכנית אתה מצפה בידיוק אם אתה מתכוון לעשות 3 סטים? זו התוכנית, 3 סטים. אני מפספס משהו?

כמה להעלות? כל כמה זמן? טווח חזרות? להשאיר אותו מספר חזרות כל אימון? שיהיה אימון קל במהלך השבוע?

כמה להעלות? כל כמה זמן? טווח חזרות? להשאיר אותו מספר חזרות כל אימון? שיהיה אימון קל במהלך השבוע?
אם אתה רוצה לעבוד כמו שאמרת שאתה רוצה לעבוד, אז אין הרבה אופציות, פשוט תעלה משקל מתי שאתה יכול וזהו ותקווה לטוב, יכול להיות שיש צורך באימון קל במהלך השבוע, אבל זה תלוי כמה מהר אתה מתאושש

שאני מתאמן במכון עם ציוד גרוע אני מגביל את עצמי למשקלים נמוכים (בדר״כ רק לדילואד). לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין 3 סטים ל4 סטים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה כל כך סובל מהתרגיל הזה, אז למה חשוב לך להשתפר בו?
סובל מהציוד והאימון, לא רוצה למשוך את התרגיל הזה ל4 סטים. מה גם שאין לי אופציה לתרגיל אחר טוב, מכרעים סיוט ואני רוצה ישבן אז כפיפות/פשיטות לא מספיק לי, אין אופציה להיפ טראסט.

סובל מהציוד והאימון, לא רוצה למשוך את התרגיל הזה ל4 סטים. מה גם שאין לי אופציה לתרגיל אחר טוב, מכרעים סיוט ואני רוצה ישבן אז כפיפות/פשיטות לא מספיק לי, אין אופציה להיפ טראסט.
לא משנה כמה התרגיל הזה חשוב לבניית שריר, אם אתה רק סובל ממנו - אל תעשה אותו. לכל דבר יש חלופה. לפעמים פחות טובה מהמקור, אבל אין מה לעשות.

אתה צריך לנהל חשיבה ארוכת טווח.
מה יגרום לך להישאר בתחום ומה יגרום לך לפרוש ממנו די מהר?
אם אתה עושה תרגיל שאתה רק סובל ממנו, אתה מהר מאוד תוותר עליו ועל ההתקדמות בו.
וכן, אני מאמין שכל עוד מדובר בספורט חובבני, צריך לעשות מה שאוהבים, אחרת אין מוטיבציה להמשיך.

אימון ראשון לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי עשיתי 58 ל8, סט שלישי 10.

בגלל ציוד גרוע אני מעדיף לעבוד גג ל3 סטים ואפילו זה בעצימות לא גבוהה מדי, 6-8 חזרות עם מנוחות קצרות יחסית.
יש אפשרות לכפיפות/פשיטות ברכיים.

כרגע עובד fbw, דגש על התקדמות בצין אפס/מקבילים.
איך נראית כל התוכנית אימונים ומה אתה אוכל

שמחת החיים

אהיה ישיר, אם לעשות עוד סט מתרגיל פחות אהוב כל כך בלתי אפשרי מבחינתך - אתה כנראה במקום הלא נכון וכנראה פתחת את השרשור הלא נכון.

• פותח/ת השרשור
איך נראית כל התוכנית אימונים ומה אתה אוכל
אהיה ישיר, אם לעשות עוד סט מתרגיל פחות אהוב כל כך בלתי אפשרי מבחינתך - אתה כנראה במקום הלא נכון וכנראה פתחת את השרשור הלא נכון.

לא מבין מה הבעיה ב3 סטים יא חופרים, יותר קל לי להתקדם ככה ואני לא עובר את ה3 סטים בשום תרגיל, מקסימום מוסיף תרגיל נפח בוראיצה קצת שונה

לא מבין מה הבעיה ב3 סטים יא חופרים, יותר קל לי להתקדם ככה ואני לא עובר את ה3 סטים בשום תרגיל, מקסימום מוסיף תרגיל נפח בוראיצה קצת שונה
כי אתה מחפש איך להתחזק בתרגיל רק על ידי עבודה בצורה מאוד ספציפית.
בוא תשאל אותנו איך לשדרג את המכונית שתיסע הכי מהר בטווח המהירות המותרת

• פותח/ת השרשור
כי אתה מחפש איך להתחזק בתרגיל רק על ידי עבודה בצורה מאוד ספציפית.
בוא תשאל אותנו איך לשדרג את המכונית שתיסע הכי מהר בטווח המהירות המותרת

לא, אני שואל איך לנצח במירוץ ועדיין לעמוד בחוקים.

אני למען האמת חייב להבין מה זה ציוד גרוע, עוד לסקוואט?

הייתי שוקל לעשות פרמידה ולעלות בכ-5 קילו בכל שבוע\שבועיים. (40, 50 60, שבוע\שבועיים הבא - 45, 55, 65)
לי באופן אישי מאוד עזר שהקדשתי יום אחד בשבוע למשקלים כבדים בחזרות נמוכות, ושאר הימים היו לחזרות גבוהות במשקלים בינוניים. (80% מהמשקל הכבד)

חבל לדעתי לוותר על סקוואט כליל, סה''כ זה אחלה של חבר.

לא משנה כמה התרגיל הזה חשוב לבניית שריר, אם אתה רק סובל ממנו - אל תעשה אותו. לכל דבר יש חלופה. לפעמים פחות טובה מהמקור, אבל אין מה לעשות.

אתה צריך לנהל חשיבה ארוכת טווח.
מה יגרום לך להישאר בתחום ומה יגרום לך לפרוש ממנו די מהר?
אם אתה עושה תרגיל שאתה רק סובל ממנו, אתה מהר מאוד תוותר עליו ועל ההתקדמות בו.
וכן, אני מאמין שכל עוד מדובר בספורט חובבני, צריך לעשות מה שאוהבים, אחרת אין מוטיבציה להמשיך.
תשובה יפה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית