מתכונת טובה לשיפור סקוואט?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אימון ראשון לאחר תקופה ארוכה שלא עשיתי עשיתי 58 ל8, סט שלישי 10.

בגלל ציוד גרוע אני מעדיף לעבוד גג ל3 סטים ואפילו זה בעצימות לא גבוהה מדי, 6-8 חזרות עם מנוחות קצרות יחסית.
יש אפשרות לכפיפות/פשיטות ברכיים.

כרגע עובד fbw, דגש על התקדמות בצין אפס/מקבילים.

• פותח/ת השרשור
אנשים מנסים לעזור לך ואתה אומר להם - חופרים.

בהצלחה להתקדם ולהיות יותר חזק עם לעשות אותו דבר שהביא אותך להתקע.

שוב אתה חופר.
אני סה"כ ביקשתי תוכנית של 3 סטים(אולי פירמידה, אולי משהו אחר) ואתם אומרים לי דברים כמו לא לעשות את התרגיל.

לא בקטע רע, פשוט אם אין לך איך לעזור לי, אל.

שוב אתה חופר.
אני סה"כ ביקשתי תוכנית של 3 סטים(אולי פירמידה, אולי משהו אחר) ואתם אומרים לי דברים כמו לא לעשות את התרגיל.

אין כזה דבר תוכנית ל-3 סטים. אם אתה רוצה לעשות 3 סטים בעצימות לא גבוהה זו התוכנית. אתה יכול לשחק עם זה איך שבא לך, אבל אתה תמיד נשאר עם אותה מסגרת כללית.

אתה צריך להבין שתוכנית אומרת תכנון, כלומר אתה מתכנן איך צורת עבודה מסויימת תביא אותך להתקדמות. אם נתקעת עם 3 סטים בעצימות לא גבוהה, לא משנה איך תסדר אותם מחדש, התקדמות רצינית לא תהיה, ובטח לא לאורך זמן.
אתה חושב שיש שיטת עבודה מיוחדת שמסתירים ממך? 3 סטים זה נחמד אם זה עובד, אם לא, צריך לשנות
לא, אני שואל איך לנצח במירוץ ועדיין לעמוד בחוקים.
אי אפשר לנצח במירוץ תוך כדי שמירה על חוקי התנועה, כמו שאי אפשר להתחזק אך ורק בתנאים הנוחים שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לנצח במירוץ תוך כדי שמירה על חוקי התנועה, כמו שאי אפשר להתחזק אך ורק בתנאים הנוחים שאתה רוצה[/QUOTE]

ולכן יש חוקי *מירוץ*.
אבל די להתפלספות, תעזור אם אתה חפץ, תתעלם אם לא.

אני חשבתי על להתקדם 2.5 כל אימון, לאחר מכן 5 קילו בשבוע, לאחר מכן 2.5 קילו בשבוע ובסוף 2.5 קילו עם יום קל באמצע.(בכל תקיעה לבצע ריסט.)

אין כזה דבר תוכנית ל-3 סטים. אם אתה רוצה לעשות 3 סטים בעצימות לא גבוהה זו התוכנית. אתה יכול לשחק עם זה איך שבא לך, אבל אתה תמיד נשאר עם אותה מסגרת כללית.

אתה צריך להבין שתוכנית אומרת תכנון, כלומר אתה מתכנן איך צורת עבודה מסויימת תביא אותך להתקדמות. אם נתקעת עם 3 סטים בעצימות לא גבוהה, לא משנה איך תסדר אותם מחדש, התקדמות רצינית לא תהיה, ובטח לא לאורך זמן.
אתה חושב שיש שיטת עבודה מיוחדת שמסתירים ממך? 3 סטים זה נחמד אם זה עובד, אם לא, צריך לשנות

• פותח/ת השרשור
אם אתה מסוגל להתקדם כל אימון, למה לא?
כרגע זה התכנון וכי בדרך כלל לא חכם לעשות כמה שמוסגלים פשוט, עדיף להכנס לזה עם תכנית להתקדמות מסודרת, מחושבת וחכמה.

שוב אתה חופר.

כרגע זה התכנון וכי בדרך כלל לא חכם לעשות כמה שמוסגלים פשוט, עדיף להכנס לזה עם תכנית להתקדמות מסודרת, מחושבת וחכמה.
אחשלי כמובן שאני כותב לך את זה בקטע טוב,אתה שואל אנשים בפורום,יש פה המון אנשים עם המון דעות,מה ציפית שיהיה? אתה רוצה תשובה מקצועית תתחיל ללמוד לבד/לך למאמן מקצוען וככה תקבל תשובה מד משמעית,זה לא מדע גרעיני,כולה פיתוח גוף,תקרא ספרים/מאמרים/מחקרים ותפציץ בהצלחה...

אני חשבתי על להתקדם 2.5 כל אימון, לאחר מכן 5 קילו בשבוע, לאחר מכן 2.5 קילו בשבוע ובסוף 2.5 קילו עם יום קל באמצע.(בכל תקיעה לבצע ריסט.)
אם אתה יכול להתקדם ככה אז מעולה, זו התוכנית, אבל אם כבר נתקעת בצורת העבודה הזאת אז תצטרך לשנות אותה.
ואין שום בעיה להתקדם כמה שניתן כל אימון, כל עוד אתה לא גם מעלה את רמת הקושי כל אימון, אחרת אתה תיתקע מהר יותר

• פותח/ת השרשור
אם אתה יכול להתקדם ככה אז מעולה, זו התוכנית, אבל אם כבר נתקעת בצורת העבודה הזאת אז תצטרך לשנות אותה.
ואין שום בעיה להתקדם כמה שניתן כל אימון, כל עוד אתה לא גם מעלה את רמת הקושי כל אימון, אחרת אתה תיתקע מהר יותר

אני הרגשתי שרמת הקושי עולה וזה בא לידי ביטוי במנוחות יותר ארוכות(שזה בסדר כי קודם זה היה קצת מדי יחסית ל6 חזרות שאני עושה) או בפרצוף טיפה יותר מתאמץ.

אני הרגשתי שרמת הקושי עולה וזה בא לידי ביטוי במנוחות יותר ארוכות(שזה בסדר כי קודם זה היה קצת מדי יחסית ל6 חזרות שאני עושה) או בפרצוף טיפה יותר מתאמץ.
זו רמת מאמץ שנובעת ממשקלים גבוהים יותר, השאלה היא האם אתה מרגיש שהקושי היחסי של המשקל (למשל כמה חזרות נוספות אתה יכול לעשות עם אותו משקל) הוא זהה או קרוב, או שעולה עם הזמן

זו רמת מאמץ שנובעת ממשקלים גבוהים יותר, השאלה היא האם אתה מרגיש שהקושי היחסי של המשקל (למשל כמה חזרות נוספות אתה יכול לעשות עם אותו משקל) הוא זהה או קרוב, או שעולה עם הזמן
אני כן מתקדם ככה, אם למשל הצלחתי בנץ 70 3*6 על רפי 9 אני אנסה אימון אחרי 766 ובדרך כלל רמת הקושי כן תעלה ל9.5 אולי 10 ואז אני פשוט נותן עוד אימון או שניים עד מתי שאני חוזר לרפי 9 וחוזר חלילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית