הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמתי. מה עכשיו?

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
הצלחתי.
התקדמתי מ-100 ק"ג בנץ' ל-4 סטים של 6 חזרות למצב של 2 סטים ראשונים על 6 חזרות ו-2 סטים הבאים על 7 חזרות.

הקפדתי לאכול יותר חלבונים השבוע, והצלחתי לישון טוב בלילה שלפני (לא יכול לבנות על זה).

אני לא מתכנן ולא מצפה להתקדם שוב באימון הבא. המטרה שלי להצליח לחזור על זה עוד פעם פעמיים לפחות בטרם אנסה להתקדם ל-6,7,7,7 ואז ל-7,7,7,7.

1. האם לגיטימי שעשיתי מנוחה של 4-5 דק' בין סט לסט?
  2. האם עדיף לאימון הבא לעשות דילואד כי אחרי שסוף סוף הצלחתי להתקדם אולי כדאי לתת לגוף טיפה להתאושש? או שדווקא עדיף לנצל את המומנטום ולחזור על האימון שוב?

בעיקר
אסביר לך למה,בסוף החיסור של השרירים,הצורה של הבטן,הרוחב כתפיים והיכולת של לצבור בשר,בסוף זה גנטיקה,אנשים מזיינים תמוח שזה לא חשוב,אבל מה לעשות,יש חברה שנולדו לזה וחש חברה שלא

@Serg תגדיר ממש חזק.
2. יש מצב שנולדת להרים משקולות, זה פשוט אומר שעם תכנית מסודרת היית מתקדם הרבה יותר, אבל להגיד שתכניות זה חרטא ברטא...

@Serg תגדיר ממש חזק.
2. יש מצב שנולדת להרים משקולות, זה פשוט אומר שעם תכנית מסודרת היית מתקדם הרבה יותר, אבל להגיד שתכניות זה חרטא ברטא...
הגזמצי בכוונה,בסופו של דבר מראה בעיקר תלוי בגנטיקה
@Serg תגדיר ממש חזק.
יהיה לי חוב לראק חחחחחחחח

ראיתי תמונות שלך, לא יפתיע אותי אם אתה מרים מספרים לא נורמלים חח
משקלים זה שטויות
פיזיק זה דבר שקשה להשיג,תודה רבה!!!
ראיתי תמונות שלך, לא יפתיע אותי אם אתה מרים מספרים לא נורמלים חח
לוחץ 120 חזה עליון לעשר
מסקביט בשיא 180 לעשר
כרגע לא עובד כבד ברגליים
Tut ומיינד מאסל קונקשיין זה המפתח
100% lifetime natural

הצלחתי.
התקדמתי מ-100 ק"ג בנץ' ל-4 סטים של 6 חזרות למצב של 2 סטים ראשונים על 6 חזרות ו-2 סטים הבאים על 7 חזרות.

הקפדתי לאכול יותר חלבונים השבוע, והצלחתי לישון טוב בלילה שלפני (לא יכול לבנות על זה).

אני לא מתכנן ולא מצפה להתקדם שוב באימון הבא. המטרה שלי להצליח לחזור על זה עוד פעם פעמיים לפחות בטרם אנסה להתקדם ל-6,7,7,7 ואז ל-7,7,7,7.

1. האם לגיטימי שעשיתי מנוחה של 4-5 דק' בין סט לסט?
  2. האם עדיף לאימון הבא לעשות דילואד כי אחרי שסוף סוף הצלחתי להתקדם אולי כדאי לתת לגוף טיפה להתאושש? או שדווקא עדיף לנצל את המומנטום ולחזור על האימון שוב?
נראלי אתה צריך לקבל את תואר "פותח הכי הרבה נושאים בכמה שבועות"😆
איך אתה מסביר את זה שמעולם לא עבדתי כוח ואני ממש חזק?
עזרים חיצוניים? (וגם גנטיקה)
חוץ מזה שברור שאתה מתחזק כשאתה מפתח גוף, זה כמו שיש אנשים שאומרים "הוא סתם מנופח ולא חזק בכלל, תראה את השחיף הזה מרים יותר ממנו" - הם פשוט לא מבינים שהכלל עובד ככה:
מי ששרירי - בהכרח חזק
מי שלא שרירי - יכול להיות חזק (לפעמים אפילו יותר מהשרירי).
אז זה שאתה מפתח גוף אומר שאתה בהכרח חזק (השאלה היא כמה?).

נראלי אתה צריך לקבל את תואר "פותח הכי הרבה נושאים בכמה שבועות"😆

עזרים חיצוניים? (וגם גנטיקה)
חוץ מזה שברור שאתה מתחזק כשאתה מפתח גוף, זה כמו שיש אנשים שאומרים "הוא סתם מנופח ולא חזק בכלל, תראה את השחיף הזה מרים יותר ממנו" - הם פשוט לא מבינים שהכלל עובד ככה:
מי ששרירי - בהכרח חזק
מי שלא שרירי - יכול להיות חזק (לפעמים אפילו יותר מהשרירי).
אז זה שאתה מפתח גוף אומר שאתה בהכרח חזק (השאלה היא כמה?).
ברמה דיי גבוהה,מה שמפתיע שלא צריך להיות חזק ברמה מטורפת כדי להגיע לפיזיק מרשים,אלא יותר צורת עבודה
120 חזה עליון לעשירייה זה מאוד יפה. כמה שוקל?
93

• פותח/ת השרשור
@Serg
למה נוראי?

סעמק אני נראה לי מפתח משהו רע מאוד בברך. יש חי ילדה קטנה שנרדמת רק בנדנוד והברכיים כואבות לי מוות מרוב ה-"ניעות" הקטנות האלה מעלה מטה כמו עשירית סקוואט כזה וככה מאות ברצף זה המוות.

פציעות וכאבי גב בגלל תינוקת ששוקלת 11 קילו... חחחחח

@Serg
למה נוראי?

סעמק אני נראה לי מפתח משהו רע מאוד בברך. יש חי ילדה קטנה שנרדמת רק בנדנוד והברכיים כואבות לי מוות מרוב ה-"ניעות" הקטנות האלה מעלה מטה כמו עשירית סקוואט כזה וככה מאות ברצף זה המוות.

פציעות וכאבי גב בגלל תינוקת ששוקלת 11 קילו... חחחחח
רוצה לשפר את הסיבים העליונים של החזה,כל המראה האסתטי של החזה זה כביכול החזה העליון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית