כמה שאלות

מתחיל בחדר כושר

משתמש מתחיל
40
9
נק' מוניטין:
18
40
9
1) חיטה \ חמין \ סחינה - רשום באתר אחד שיש לזה 47 קלוריות ל 100 גרם הגיוני? (בהתאם לזה שלא הוסיפו לזה שמן וכל דבר אחר) - ובכלל כל אתר רואים משהוא אחר אם אפשר תשובה פה שתתן תשובה חד משמעית (*נוסף לזה גם קצת מרק עוף לכל הסיר)

2) שוקל 62 אוכל 100 גרם חלבון זה סביר אני מאמין לא? (מתאמן במכון 3-4 פעמים בשבוע , רץ בערך בין שעתיים ל 3 בשבוע - יותר לכיוון השעתיים וחצי

3) בתפריט שלי כשאני רואה ב"הליכון" "מסילה" ששרפתי 700 קלוריות , איך זה מתבטא כי יודע שזה לא באמת נכון , מוסיף לתפריט 350 קלוריות בערך?
(מזכיר שהמשקל שלי 62 מה שאומר שאני "משך" את הגוף שלי בצורה דיי סבירה ולא כמו מישהוא ששוקל 80-100

4) במידה והגעתי ל 100 גרם חלבון ליום , (בפירוט : 2 סקופים חלבון ביום ,(40 גרם) , טבעולים (45) , חטיף חלבון (19) , ומעט סלט ירקות (לויטמינים)
(הסלט עשוי מעגבניה ומלפפון בלבד (תוספת מלח קצת לימון )

בגישה שסגרתי את הנושא עם החלבון והויטמינים (או שיש עוד משהוא שצריך להוסיף ?) אוכל להשתמש בשאר הקלוריות 400-500 לטובת קינוח או דברים שאני אוהב? זה יפגע בהתאוששות? יהיה יעיל יותר לאכול עדיין דברים בריאים או עצם זה שהגעתי לערכים אצלי זה מה שצריך ואפשר "להתפנק" בכמה חטיפים\שוקולדים רגילים?

1) חיטה \ חמין \ סחינה - רשום באתר אחד שיש לזה 47 קלוריות ל 100 גרם הגיוני? (בהתאם לזה שלא הוסיפו לזה שמן וכל דבר אחר) - ובכלל כל אתר רואים משהוא אחר אם אפשר תשובה פה שתתן תשובה חד משמעית (*נוסף לזה גם קצת מרק עוף לכל הסיר)
לך לפי מחשבון אחד ותחשב הכול לפיו, גם ככה לא הכול מדויק על הגרם.

2) שוקל 62 אוכל 100 גרם חלבון זה סביר אני מאמין לא? (מתאמן במכון 3-4 פעמים בשבוע , רץ בערך בין שעתיים ל 3 בשבוע - יותר לכיוון השעתיים וחצי
חלבון מומלץ למתאמן כדי להגיע לתוצאות אידאליות הוא לפחות 1.6 חלבון למשקל גוף.

3) בתפריט שלי כשאני רואה ב"הליכון" "מסילה" ששרפתי 700 קלוריות , איך זה מתבטא כי יודע שזה לא באמת נכון , מוסיף לתפריט 350 קלוריות בערך?
(מזכיר שהמשקל שלי 62 מה שאומר שאני "משך" את הגוף שלי בצורה דיי סבירה ולא כמו מישהוא ששוקל 80-100
כלל אצבע טוב יהיה כל קילומטר שווה משקל הגוף בקלוריות . מתאמן במשקל 80, רץ 2 קילומטר שורף 160 קלוריות.

או שיש עוד משהוא שצריך להוסיף ?
יש להקפיד גם על צריכה של שומן, ההמלצה היא כ0.6-0.8 גרם שומן למשקל גוף לפחות,כמו כן בנוגע לוויטמינים ומינרלים לפחות 5 ירקות בצבעים שונים ביום.

אוכל להשתמש בשאר הקלוריות 400-500 לטובת קינוח או דברים שאני אוהב? זה יפגע בהתאוששות?
אם השלמת את כל מה שצריך אז אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
לך לפי מחשבון אחד ותחשב הכול לפיו, גם ככה לא הכול מדויק על הגרם.

חלבון מומלץ למתאמן כדי להגיע לתוצאות אידאליות הוא לפחות 1.6 חלבון למשקל גוף.

יש להקפיד גם על צריכה של שומן, ההמלצה היא כ0.6-0.8 גרם שומן למשקל גוף לפחות,כמו כן בנוגע לוויטמינים ומינרלים לפחות 5 ירקות בצבעים שונים ביום.

אם השלמת את כל מה שצריך אז אין בעיה.

בקשר ל1 אני פשוט משתמש במשקל גרמים ובאתרים השונים רשום בחלק מהם ל100 גרם 60-70 לקלוריות ל 100 גרם
ובחלקם רשום 300 בערך שזה הבדל קצת לא הגיוני , לפי מה ללכת? מה מביניהם הוא ה "מבושל" לא ראיתי שרשום עליהם וזה חיטה רגילה שאוכלים כל שישי .. (נמענתי מלאכול ולקחת סיכונים אז שמתי את האורז הרגיל...)

אם חלבון 1.6 אז אני בעמידה סבירה 62 ואוכל100 אז מבחינת החלבון אני סוגר

ריצה - זאת אומרת שאם אני עושה 7-7.5 קילומטר * 62 שורף 450 בערך כזה? כי רשום ב"צג" 600 ל7-7.4 קילומטר שאני עושה בערך כל יומיים
ואני לא ההיתי בטוח אז הוספתי חצי (300)

אממ מאמין שלשומן אני מגיע אבל מדברים לא בריאים כמו שוקולד וכאלה.. עם זה יש לי קצת יותר בעיה אני לא אוכל אבוקדו , לא אגוזים שקדים
גבינה צהובה ממנה לוקח את רוב השומן היומי במידה ואוכל 50 או 100 גרם

כנראה לפני בישול, תסתכל מה כתוב על האריזה, אני מאמין שזה 300-350 לפני בישול.

ולקחת סיכונים
הכול טוב, אתה לא תמות.

ריצה - זאת אומרת שאם אני עושה 7-7.5 קילומטר * 62 שורף 450 בערך כזה?
בערך, לא מדויק, תעשה מעקב אחרי המשקל ותתאים למה שצריך.

לא בריאים כמו שוקולד וכאלה
מה לא בריא בשוקולד?

עם זה יש לי קצת יותר בעיה
אז תמצא את השומן שאתה כן אוכל, במבה, חמאת בוטנים, שמן זית וכו' וכו'

• פותח/ת השרשור
כנראה לפני בישול, תסתכל מה כתוב על האריזה, אני מאמין שזה 300-350 לפני בישול.

הכול טוב, אתה לא תמות.

בערך, לא מדויק, תעשה מעקב אחרי המשקל ותתאים למה שצריך.

מה לא בריא בשוקולד?

אז תמצא את השומן שאתה כן אוכל, במבה, חמאת בוטנים, שמן זית וכו' וכו'

זה בא בשקית משקל אז לא היה רשום
פעם הבאה אקנה בעצמי פשוט , חח כן אני לא אמות אבל אני קצת פדנט בדברים האלה אני רוצה להיות ממש ישר בדברים האלה כדי לא לזלוג מהקלוריות היומיות

שוקולד לא כזה בריא כמו הקינדר מילקה וכל האחרים
סבבה נמצא פתרון לשומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית