הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו לשחק פוטבול

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
תל-אביב פיונירס מגייסת שחקנים לקראת העונה הבאה:
כל מי שמעוניין לשחק פוטבול וגר באיזור המרכז, הפיונירס מחפשים אתכם.
אין צורך בניסיון קודם, לכל שחקן יש שימוש!

מי שמעוניין נא להשאיר כאן אימייל\פייסבוק על מנת שאני אקח ממנו עוד פרטים.

http://www.facebook.com/?sk=message...rael/Tel-Aviv-Pioneers/114180785275719?ref=ts

כמה שאלות !
כמה אימונים בשבוע וכמה זמן כל אימון ?
כמה כסף צריך להשקיע כאילו תשלום כי הבנתי שזה חצי מקצועי בארץ בנתיים

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות !
כמה אימונים בשבוע וכמה זמן כל אימון ?
כמה כסף צריך להשקיע כאילו תשלום כי הבנתי שזה חצי מקצועי בארץ בנתיים
שנה שעברה היו בטרום עונה אימון אחד בשבוע ובזמן העונה 2-3 אימונים בשבוע. האימונים בין שעה וחצי לשעתיים וחצי.

בעיקרון צריך לשלם על ביטוח (לא יקר במיוחד) ועל ציוד מלא או חלק ממנו. יש מקרים שהקבוצה מארגנת לשחקנים ציוד. קודם תבוא לראות אם זה בכלל מתאים לך...

זה מתאים לכולם , יש המון תפקידים ולכולם יש מה לתרום .
בנוגע לכסף כאן זה נקודה כואבת , אני מעריך שבין 2000 ל 3000 שקל לעונה הראשונה .
ואחרי זה סביב 500 כתלות בקבוצה .

• פותח/ת השרשור
לכולם יש תפקיד מתאים. אנשים שמנים יכולים להועיל מאוד לקבוצות. במיוחד אם הם גם מתאמנים בנוסף לזה שהם כבדים וקשה להזיז אותם.

בקשר לכסף: אני יודע שיש לקבוצה ספיירים, אני לא יודע מי ומה כמה ולמה. ציוד בסיסי חדש עולה בערך 2000-3000 שקל. יש ציוד יד שנייה, אם לא מפריע לכם שהשתמשו בו אז הוא בסדר גמור.

אחרי שיש ציוד אז רק הביטוח, כמו שכבר אמר DEUS בין 100 ל 500 שקל. יש סיכוי שיהיה ספונסר שיממן חלק מהדברים העונה הזאת.

נ.ב
לקבוצה של הרבלס באפרת קנה את כל הציוד הספונסר אם אני לא טועה.

-------
אם אתם רוצים לבדוק מה אתם שווים עם כל הכוח מהאימונים, ואם בא לכם חוויה של משחק קבוצתי שאני חותם שלא תשכחו לעולם אז פוטבול זה בשבילכם.

איזו שאלה זו, בוודאי שזה לשמנים לא בכושר.
אם אתה שמן ולא בכושר, בא לשחק.

לילדים מתחת לגיל 17- אמנם בגיל 17 אפשר לשחק אבל יש גם ליגת תיכונים שנפתחת השנה, אם יש פה כאלה שיהיו מעוניינים אפשר לברר בשבילכם פרטים.

• פותח/ת השרשור
איזו שאלה זו, בוודאי שזה לשמנים לא בכושר.
אם אתה שמן ולא בכושר, בא לשחק.

לילדים מתחת לגיל 17- אמנם בגיל 17 אפשר לשחק אבל יש גם ליגת תיכונים שנפתחת השנה, אם יש פה כאלה שיהיו מעוניינים אפשר לברר בשבילכם פרטים.
:193ek:ALL IFL NOSE TACKLE 🙌

אני יכול להסיק שלחברה בצבא שסוגרים מדי פעם אין מה לחפש שם?

• פותח/ת השרשור
אני יכול להסיק שלחברה בצבא שסוגרים מדי פעם אין מה לחפש שם?
זה תלוי בבן אדם. אם אין לו בעיה להגיע בזמן החופשי של והוא אוהב את זה אז אנחנו נשמח לקבל אותו בכל פעם שהוא יוצא הביתה.

זה תלוי בבן אדם. אם אין לו בעיה להגיע בזמן החופשי של והוא אוהב את זה אז אנחנו נשמח לקבל אותו בכל פעם שהוא יוצא הביתה.

הבנתי שהאימונים הם בימים מסודרים?אז כנראה אני אחסיר הרבה אימונים,ואם לא יהיו אימונים בשישי\שבת אז בכלל לא יהיה מתי להגיע

• פותח/ת השרשור
Vitanho - לא יותר פשוט שתשאיר לי אימייל או פייסבוק וניידע אותך, תוכל גם לשאול את כל השאלות האלו כשיבוא הזמן. אתה לא צריך לשלם על שום דבר עד שהחלטת שאתה רוצה ציוד ולהיות רציני.

Powerlifting - הריצות הכי ארוכות בNFL הן 100-105 מטר, וזה מאוד נדיר. בליגה שלנו המגרש הוא 60-70 מטר לדעתי, וגם זה מאוד נדיר שיש ריצה בכזה מרחק. מה גם שאם אתה שמן גדול וחזק אין שום סיכוי שאתה תרוץ מרחק כזה, רוב הריצות נגמרות בין 1 ל 10 מטר(ריצה יחסית ארוכה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית