נק' מוניטין:
214
- 356
- 161
שלום לכולם
אני בן 18, כרגע פצוע (סוג של קרע ברגל, אני מחכה לצילום MRI)
אני מתאמן במכון במשך שנתיים (היו הפסקות קטנות פה ושם), לפני שהתחלתי להתאמן הייתי ממש רזה, והאימונים במכון בנו אותי טוב, ולמעשה עדיין בונים אותי.
בנוסף אני מתאמן אימונים אינטנסיביים בקבוצת כושר קרבי פעמיים בשבוע.
לפני שנפצעתי הלוז השבועי שלי היה הולך ככה:
ימים ראשון שלישי חמישי - מתאמן FBW (מסה)
ימים שני רביעי - מתאמן בקבוצת כושר קרבי
יום שישי/שבת - מבצע ריצה לבדי
הבעיה שלי היא כזאת, בבטן יש לי אחוזי שומן יותר גבוהים משאר הגוף.
בידיים הוורידים ממש בולטים, בבטן אפשר לראות בקטנה קוביות בחלק העליון של הבטן אבל רוב הבטן מכוסה בשכבת שומן ממש עבה וזה בעצם מה שמפריע לי.
אני חושב שאם אני אבצע חיטוב איכותי במשך שלושה חודשים הגוף שלי ייראה פיקס, אבל בזמן שאני מבצע חיטוב אני לא אוכל להתאמן כמו שצריך בכושר קרבי ולדעתי אני בכלל לא אתאושש מאימון ריצה אחד לשני, ושלושה חודשים של חיטוב זה זמן יקר מדי בשבילי, אני מעדיף להיות במקסימום בכל אימון, כי יש לי יום סיירות עוד עשרה חודשים.
בקיצור מה שאני מבקש זה שתתנו לי עצות, מה לדעתם אני אמור לעשות?
אולי אם אני אמשיך במכון עם המסה, והמסת שריר בבטן תעלה אז הבטן תראה יותר טוב?
או שבעצם אין לי מה לעשות כל כך ואני סוג של צריך "להקריב" את הקוביות ולוותר על אחוז שומן נמוך בבטן למען היום סיירות שלי, כי חיטוב ייקח ממני זמן יקר מפז שאני אוכל להתאמן בו?
מקווה שהבנתם מה שאני מנסה לשאול, פשוט הרגשתי שאני חייב לשאול אנשים נוספים ואולי יש דרך שלא חשבתי עליה, תודה לכולם
אני בן 18, כרגע פצוע (סוג של קרע ברגל, אני מחכה לצילום MRI)
אני מתאמן במכון במשך שנתיים (היו הפסקות קטנות פה ושם), לפני שהתחלתי להתאמן הייתי ממש רזה, והאימונים במכון בנו אותי טוב, ולמעשה עדיין בונים אותי.
בנוסף אני מתאמן אימונים אינטנסיביים בקבוצת כושר קרבי פעמיים בשבוע.
לפני שנפצעתי הלוז השבועי שלי היה הולך ככה:
ימים ראשון שלישי חמישי - מתאמן FBW (מסה)
ימים שני רביעי - מתאמן בקבוצת כושר קרבי
יום שישי/שבת - מבצע ריצה לבדי
הבעיה שלי היא כזאת, בבטן יש לי אחוזי שומן יותר גבוהים משאר הגוף.
בידיים הוורידים ממש בולטים, בבטן אפשר לראות בקטנה קוביות בחלק העליון של הבטן אבל רוב הבטן מכוסה בשכבת שומן ממש עבה וזה בעצם מה שמפריע לי.
אני חושב שאם אני אבצע חיטוב איכותי במשך שלושה חודשים הגוף שלי ייראה פיקס, אבל בזמן שאני מבצע חיטוב אני לא אוכל להתאמן כמו שצריך בכושר קרבי ולדעתי אני בכלל לא אתאושש מאימון ריצה אחד לשני, ושלושה חודשים של חיטוב זה זמן יקר מדי בשבילי, אני מעדיף להיות במקסימום בכל אימון, כי יש לי יום סיירות עוד עשרה חודשים.
בקיצור מה שאני מבקש זה שתתנו לי עצות, מה לדעתם אני אמור לעשות?
אולי אם אני אמשיך במכון עם המסה, והמסת שריר בבטן תעלה אז הבטן תראה יותר טוב?
או שבעצם אין לי מה לעשות כל כך ואני סוג של צריך "להקריב" את הקוביות ולוותר על אחוז שומן נמוך בבטן למען היום סיירות שלי, כי חיטוב ייקח ממני זמן יקר מפז שאני אוכל להתאמן בו?
מקווה שהבנתם מה שאני מנסה לשאול, פשוט הרגשתי שאני חייב לשאול אנשים נוספים ואולי יש דרך שלא חשבתי עליה, תודה לכולם