הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מסה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
סתם עוד עדכון קטן,אעלה בהמשך תמונות ממש מהמכון.
1.78
94 קג
עוד חודש מתחיל חיטוב לקיץץץץץ במטרה לחזור לשרדרר
2020 next level
אעלה תמונות חדשות בסוף חיטוב,תודה רבה למפרגנים וגם לאלה שלא

נערך לאחרונה:
אם יש משהו שהתמונות האלה מוכיחות לי זה שטבעיים תמיד יהיו נחותים ממי שלא טבעי ויודע את העבודה, לא משנה כמה הם יתנו הכול במכון ויאכלו כמו שצריך.
אחלה שייפ, תן בראש.

• פותח/ת השרשור
אם יש משהו שהתמונות האלה מוכיחות לי זה שטבעיים תמיד יהיו נחותים ממי שלא טבעי ויודע את העבודה, לא משנה כמה הם יתנו הכול במכון ויאכלו כמו שצריך.
אחלה שייפ, תן בראש.
איך בידיוק התמונות האלה מוכיחות לך שטבעיים נחותים כשאני טבעי?

כשאתה אומר "חומרים" אתה מתכוון לסטרואידים, או לאבקת חלבון? Oם"

(בכל מקרה: התקדמות מטורפת! כל הכבוד!)

אחלה שייפ, תן בראש.
למה אנשים ממשיכים לחשוב שהוא לא טבעי כשהוא טוען שוב ושוב שהוא 100% Natural?

אני מאמין לו, ובכל מקרה לא הייתי מתעסק בזה יותר מדי.

למה אנשים ממשיכים לחשוב שהוא לא טבעי כשהוא טוען שוב ושוב שהוא 100% Natural?

אני מאמין לו, ובכל מקרה לא הייתי מתעסק בזה יותר מדי.

לא רציתי להיכנס לזה, גם לא נכנסתי לזה בשאר האשכולות שהוא פתח כי הוא לא הצהיר שהוא טבעי, זה ממש לא ענייני אבל וואלה קשה לי להאמין שבנאדם שנראה כמו הענק הירוק עם 94 קילו על 1.78 ואחוז שומן כזה הוא טבעי.
אני לא אומר את זה משום מניע שלילי, יש לו שייפ פשוט מטורף טבעי או לא טבעי, אבל כשבנאדם מעלה לפה תמונות ושואל לדעת אנשים צריך לקחת בחשבון שיש דברים שלא נעים לשמוע. ואני שוב אומר, אם הוא לא היה מצהיר בכזאת קלות שהוא טבעי אני בכלל לא הייתי נכנס לזה, אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
עם כל הכבוד לטענות שלו, גם יוטיוברים כמו athleanx או Zac Perna ואחרים טוענים שהם טבעיים, אז מה? חומרים לא מורידים מההישגים שלהם או גוררים ביקורת, רק הצהרות על משהו שהם לא.

• פותח/ת השרשור
לא רציתי להיכנס לזה, גם לא נכנסתי לזה בשאר האשכולות שהוא פתח כי הוא לא הצהיר שהוא טבעי, זה ממש לא ענייני אבל וואלה קשה לי להאמין שבנאדם שנראה כמו הענק הירוק עם 94 קילו על 1.78 ואחוז שומן כזה הוא טבעי.
אני לא אומר את זה משום מניע שלילי, יש לו שייפ פשוט מטורף טבעי או לא טבעי, אבל כשבנאדם מעלה לפה תמונות ושואל לדעת אנשים צריך לקחת בחשבון שיש דברים שלא נעים לשמוע. ואני שוב אומר, אם הוא לא היה מצהיר בכזאת קלות שהוא טבעי אני בכלל לא הייתי נכנס לזה, אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
עם כל הכבוד לטענות שלו, גם יוטיוברים כמו athleanx או Zac Perna ואחרים טוענים שהם טבעיים, אז מה? חומרים לא מורידים מההישגים שלהם או גוררים ביקורת, רק הצהרות על משהו שהם לא.
כמה זמן אתה מתאמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית