הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מסה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
סתם עוד עדכון קטן,אעלה בהמשך תמונות ממש מהמכון.
1.78
94 קג
עוד חודש מתחיל חיטוב לקיץץץץץ במטרה לחזור לשרדרר
2020 next level
אעלה תמונות חדשות בסוף חיטוב,תודה רבה למפרגנים וגם לאלה שלא

נערך לאחרונה:
כמה זמן אתה מתאמן?

מתאמן מספיק זמן, אני בגובה שלך על 86 קילו ואחוז שומן סביר.
אני בחור די גדול, ביחס לממוצע לא משהו יוצא דופן, ואני נראה כמו ילדה ביסודי לידך.
אז נכון, אני לא פסגת הגנטיקה וסביר מאוד שאתה עם גנטיקה יותר טובה משלי, אבל הפער לא אמור להיות כזה גדול, אמנם 8 קילו הבדל זה לא קצת אבל לפי התמונות האלה הפערים בינינו הם לא אמיתיים. ולא כי אני כזה קטן אלא פשוט כי אתה פאקינג ענק.
עזוב, אני שונא את הויכוחים האלה, לא בא להוריד ממך לשניה או לפקפק בהישגים שלך שהם מרשימים ברמות, פשוט קשה לי שמנסים למכור לי דברים שאני לא מאמין להם. בחיאת אחי, איזה לתת הכול במכון ואיזה לאכול כמו שצריך? זה מעבר ליכולת של בנאדם טבעי להגיע לרמה כזאת, ועל כל אחד כמוני שמפקפק יש אלף ילדים שמסתכלים על תמונות כמו שלך ולא מבינים איך הם לא מצליחים להיראות ככה. זה מה שמפריע לי בתחום הזה.

לא רציתי להיכנס לזה, גם לא נכנסתי לזה בשאר האשכולות שהוא פתח כי הוא לא הצהיר שהוא טבעי, זה ממש לא ענייני אבל וואלה קשה לי להאמין שבנאדם שנראה כמו הענק הירוק עם 94 קילו על 1.78 ואחוז שומן כזה הוא טבעי.
אני לא אומר את זה משום מניע שלילי, יש לו שייפ פשוט מטורף טבעי או לא טבעי, אבל כשבנאדם מעלה לפה תמונות ושואל לדעת אנשים צריך לקחת בחשבון שיש דברים שלא נעים לשמוע. ואני שוב אומר, אם הוא לא היה מצהיר בכזאת קלות שהוא טבעי אני בכלל לא הייתי נכנס לזה, אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
עם כל הכבוד לטענות שלו, גם יוטיוברים כמו athleanx או Zac Perna ואחרים טוענים שהם טבעיים, אז מה? חומרים לא מורידים מההישגים שלהם או גוררים ביקורת, רק הצהרות על משהו שהם לא.
- "לא רציתי להיכנס לזה"

- מגיב בפרסום תמונה: "אם יש משהו שהתמונות האלה מוכיחות לי זה שטבעיים תמיד יהיו נחותים ממי שלא טבעי"

גבר תפרגן לו על הגוף ותמשיך עם היום שלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
- "לא רציתי להיכנס לזה"

- מגיב בפרסום תמונה: "אם יש משהו שהתמונות האלה מוכיחות לי זה שטבעיים תמיד יהיו נחותים ממי שלא טבעי"

גבר תפרגן לו על הגוף ותמשיך עם היום שלך די להתעסק בקקה
תודה רבה על הפרגון אח,אל זה מובן לי מאליו,זכותו להביע את דעתו הכל בסדר

אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
זה מאוד תלוי בגנטיקה, אין דבר כזה "אי אפשר". לפני שיוסיין בולט רץ 100 מטר בפחות מ10 שניות חשבו שגם זה לא אפשרי. כל אדם הוא שונה, זה שאתה לא יכול, וגם אם רוב האנשים לא יכולים, לא אומר שזה לא אפשרי.

תוצאות מרשימות אגב, טבעי או לא.

זה מאוד תלוי בגנטיקה, אין דבר כזה "אי אפשר". לפני שיוסיין בולט רץ 100 מטר בפחות מ10 שניות חשבו שגם זה לא אפשרי. כל אדם הוא שונה, זה שאתה לא יכול, וגם אם רוב האנשים לא יכולים, לא אומר שזה לא אפשרי.

תוצאות מרשימות אגב, טבעי או לא.

רק לגביי הדוגמה שהבאת - יוסיין בולט הוא אחד ובודד מתוך כל העולם כנראה, הבחור הנ״ל יש מיליון כמוהו. ותפסיקו להתעסק ב״טבעיות״ שלו. יש לו גוף מפחיד, למי אכפת טבעי או לא?

רק לגביי הדוגמה שהבאת - יוסיין בולט הוא אחד ובודד מתוך כל העולם כנראה, הבחור הנ״ל יש מיליון כמוהו.
הנקודה שלי הייתה שהוא לא מכיר את הגנטיקה של כל האנשים בעולם וכנראה גם לא של פותח הדיון, ולכן הוא לא יכול להחליט שזה לא אפשרי בשבילו.
יוסיין בולט הוא דוגמא לאדם עם גנטיקה מטורפת ברמה מאוד קיצונית, זה נכון. אבל נתתי את הדוגמא הזאת כי (לדעתי) אפשרי להגיע למה שפותח הדיון הגיע, באופן טבעי, עם גנטיקה הרבה פחות קיצונית מזאת של יוסיין בולט.

• פותח/ת השרשור
הנקודה שלי הייתה שהוא לא מכיר את הגנטיקה של כל האנשים בעולם וכנראה גם לא של פותח הדיון, ולכן הוא לא יכול להחליט שזה לא אפשרי בשבילו.
יוסיין בולט הוא דוגמא לאדם עם גנטיקה מטורפת ברמה מאוד קיצונית, זה נכון. אבל נתתי את הדוגמא הזאת כי (לדעתי) אפשרי להגיע למה שפותח הדיון הגיע, באופן טבעי, עם גנטיקה הרבה פחות קיצונית מזאת של יוסיין בולט.
אני חושב שהגנטיקה שלי היא מעל הממוצע
רק לגביי הדוגמה שהבאת - יוסיין בולט הוא אחד ובודד מתוך כל העולם כנראה, הבחור הנ״ל יש מיליון כמוהו. ותפסיקו להתעסק ב״טבעיות״ שלו. יש לו גוף מפחיד, למי אכפת טבעי או לא?
תודה רבה על הפרגון,לא מובן לי מאליו!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית