עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה זמן אתה מתאמן?
- "לא רציתי להיכנס לזה"לא רציתי להיכנס לזה, גם לא נכנסתי לזה בשאר האשכולות שהוא פתח כי הוא לא הצהיר שהוא טבעי, זה ממש לא ענייני אבל וואלה קשה לי להאמין שבנאדם שנראה כמו הענק הירוק עם 94 קילו על 1.78 ואחוז שומן כזה הוא טבעי.
אני לא אומר את זה משום מניע שלילי, יש לו שייפ פשוט מטורף טבעי או לא טבעי, אבל כשבנאדם מעלה לפה תמונות ושואל לדעת אנשים צריך לקחת בחשבון שיש דברים שלא נעים לשמוע. ואני שוב אומר, אם הוא לא היה מצהיר בכזאת קלות שהוא טבעי אני בכלל לא הייתי נכנס לזה, אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
עם כל הכבוד לטענות שלו, גם יוטיוברים כמו athleanx או Zac Perna ואחרים טוענים שהם טבעיים, אז מה? חומרים לא מורידים מההישגים שלהם או גוררים ביקורת, רק הצהרות על משהו שהם לא.
תודה רבה על הפרגון אח,אל זה מובן לי מאליו,זכותו להביע את דעתו הכל בסדר- "לא רציתי להיכנס לזה"
- מגיב בפרסום תמונה: "אם יש משהו שהתמונות האלה מוכיחות לי זה שטבעיים תמיד יהיו נחותים ממי שלא טבעי"
גבר תפרגן לו על הגוף ותמשיך עם היום שלך די להתעסק בקקה
זה מאוד תלוי בגנטיקה, אין דבר כזה "אי אפשר". לפני שיוסיין בולט רץ 100 מטר בפחות מ10 שניות חשבו שגם זה לא אפשרי. כל אדם הוא שונה, זה שאתה לא יכול, וגם אם רוב האנשים לא יכולים, לא אומר שזה לא אפשרי.אני פשוט חושב שמסה כזאת אי אפשר להשיג בתור טבעי.
זה מאוד תלוי בגנטיקה, אין דבר כזה "אי אפשר". לפני שיוסיין בולט רץ 100 מטר בפחות מ10 שניות חשבו שגם זה לא אפשרי. כל אדם הוא שונה, זה שאתה לא יכול, וגם אם רוב האנשים לא יכולים, לא אומר שזה לא אפשרי.
תוצאות מרשימות אגב, טבעי או לא.
הנקודה שלי הייתה שהוא לא מכיר את הגנטיקה של כל האנשים בעולם וכנראה גם לא של פותח הדיון, ולכן הוא לא יכול להחליט שזה לא אפשרי בשבילו.רק לגביי הדוגמה שהבאת - יוסיין בולט הוא אחד ובודד מתוך כל העולם כנראה, הבחור הנ״ל יש מיליון כמוהו.
אני חושב שהגנטיקה שלי היא מעל הממוצעהנקודה שלי הייתה שהוא לא מכיר את הגנטיקה של כל האנשים בעולם וכנראה גם לא של פותח הדיון, ולכן הוא לא יכול להחליט שזה לא אפשרי בשבילו.
יוסיין בולט הוא דוגמא לאדם עם גנטיקה מטורפת ברמה מאוד קיצונית, זה נכון. אבל נתתי את הדוגמא הזאת כי (לדעתי) אפשרי להגיע למה שפותח הדיון הגיע, באופן טבעי, עם גנטיקה הרבה פחות קיצונית מזאת של יוסיין בולט.
תודה רבה על הפרגון,לא מובן לי מאליו!!רק לגביי הדוגמה שהבאת - יוסיין בולט הוא אחד ובודד מתוך כל העולם כנראה, הבחור הנ״ל יש מיליון כמוהו. ותפסיקו להתעסק ב״טבעיות״ שלו. יש לו גוף מפחיד, למי אכפת טבעי או לא?
למה זה לא מראה לי תמונות??? תשלח בפרטי אני סקרןהחזה ממש מתגמד ליד הכתפיים מטורף לגמרי
מה בגדול הכיוון שלך וצורת האימונים שלך? בילדר?
למה זה לא מראה לי תמונות??? תשלח בפרטי אני סקרן
פתחתי אשכול חדשלמה זה לא מראה לי תמונות??? תשלח בפרטי אני סקרן
קישורפתחתי אשכול חדש