הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

avivgn1

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני בתקופת חיטוב ואוכל בסביבות ה-200 גרם פחמימות,120 חלבון ו-45 שומן ביום.

האם גם במצב תזונתי כזה צריך לעשות העמסת פחמימות? ואם כן אחת לכמה זמן?

במצב כזה לא צריך לעשות העמסה...וזה חיטוב סבבה.
eRe27...כל עוד הוא במאזן שלילי זה חיטוב.

במצב כזה מי שלא מבין לא צריך להגיב.
בכל חיטוב נדרש לעשות העמסה, הדבר נועד כדי להיכנס למאזן חיובי ולאזן מצב הורמונאלי, אפשר לעשות גם העמסות על מצב נטראלי אבל קשה מאוד לחזות את המצב הנטראלי שלך ללא מיכשור מדוייק (וכסף) אז ההמלצה היא לפחות 500 מעל התחזוקה, יש כאלו שילכו לכיוון ה 1000 (תלוי כמה דל פחמימה אתה אוכל ובאיזה גירעון קלורי הייתה במשך השבוע) ויש כאלו שמתפרעים והולכים על 2000 ולפעמים גם 3000 קלוריות מעל התחזוקה, לא מבין למה זה טוב, אבל אם זה עושה להם טוב והם מתקדמים כך וזה משאיר אותם שפויים לעוד שבוע - שבועיים של דיאטה, אז אולי זו אסטרטגיה טובה.

במצב כזה מי שלא מבין לא צריך להגיב.
בכל חיטוב נדרש לעשות העמסה, הדבר נועד כדי להיכנס למאזן חיובי ולאזן מצב הורמונאלי, אפשר לעשות גם העמסות על מצב נטראלי אבל קשה מאוד לחזות את המצב הנטראלי שלך ללא מיכשור מדוייק (וכסף) אז ההמלצה היא לפחות 500 מעל התחזוקה, יש כאלו שילכו לכיוון ה 1000 (תלוי כמה דל פחמימה אתה אוכל ובאיזה גירעון קלורי הייתה במשך השבוע) ויש כאלו שמתפרעים והולכים על 2000 ולפעמים גם 3000 קלוריות מעל התחזוקה, לא מבין למה זה טוב, אבל אם זה עושה להם טוב והם מתקדמים כך וזה משאיר אותם שפויים לעוד שבוע - שבועיים של דיאטה, אז אולי זו אסטרטגיה טובה.

תשמע משה, באמת תודה שאמרתה את זה...אני מתבייש לומר זאת...אבל בלי הידע שסיפקתה לי פה, הייתי מטעה אנשים. תודה.✌️

• פותח/ת השרשור
אז אם במצב של 200 גרם פחמימות ביום אפשר להגיד שצריך לעשות העמסה פעם בשבועיים? כי זו לא דיאטה חריפה ודלת פחמימות אלא מבוקרת ואיטית..

בגדול הכללים הם עד 50 גרם פחמימה העמסה כל 5-7 ימים, עד 100 גרם פחמימה עמסה כל 7-10 ימים מעל 100 גרם אפשר למשוך את זה ל 10-14 ימים, אפשר גם לאכול 200 גרם פחמימה ולעשות העמסה כל שבוע, זה תלוי בך סה"כ ובהתקדמות (ובסטטוס של % שומן, ככל שיש פחות % שומן נדרש לעשות העמסות קרובות יותר כי הגירעון הקלורי קטן, ואתם עדיין אוכלים את אותו התפריט = אתם מגדילים את הגירעון עם הזמן.
מבחינה הגיונית נדרש לעלות ככל שהחיטוב ארוך יותר ויורדים ל % שומן נמוך יותר, את הסך הקלורי שלנו, כמובן שזה לא קורה וההפך הוא קורה (אנו מקטינים את הסך הקלורי כי אנחנו נתקעים וכו'), בגלל זה גם ב % שומן נמוך יותר יותר קל לאבד שריר וקשה מאוד לרדת מתחת ל 8-10% ללא "חומרים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית