הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהו השורף שומן הטוב ביותר שניסיתם?

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
איזה שורף שומן הכי מומלץ?
אני מחפש אחד שלא יהיה עם יותר מדי ממריצים אך שישפיע ויגרום לירידה בתיאבון וברעב,אני מדבר על כל הסוגים שיש בחו"ל בBB ,לא רק המבחר הקטן שיש בארץ...

מאזן קלורי שלילי.

וברצינות לא צריך יותר מקפאין / יהומבין (שורפי שומן סתם יקרים והם זבל)

אני נוסע לארה"ב (פעם ראשונה ויהיי) בסוף החודש יש לך נסיון או המלצה על/עם החומר?
אשמח מישהו יוכל לומר לי איפה אפשר לקנות את זה ואם צריך מרשם או איזשהו אישור או לא (סתם כי אני יודע שבארץ זה לא חוקי מעניין אותי אם גם שם יש הגבלה).

תשמע עקרונית כל הקטגורייה של שורפי השומן היא בולשיט.
תקח קפאין+אפדרין ועל אחוזי שומן נמוכים ימוהבין+קפאין.
מה שכן אני שומע הרבה דברים טובים על הoxyelite pro הזה, שיצא לא מזמן, והוא נשמע מעניין, למרות שזה שורף שומן אנשים אומרים שזה יותר חזק מאפדרין, אני כבר עכשיו הזמנתי אחד(למקרה שיגלו שדחפו לשם איזה משו שנאסר על ידי הfda), ושומר בצד לחיטוב הבא, סתם מתוך סקרנות...

תשמע עקרונית כל הקטגורייה של שורפי השומן היא בולשיט.
תקח קפאין+אפדרין ועל אחוזי שומן נמוכים ימוהבין+קפאין.
מה שכן אני שומע הרבה דברים טובים על הoxyelite pro הזה, שיצא לא מזמן, והוא נשמע מעניין, למרות שזה שורף שומן אנשים אומרים שזה יותר חזק מאפדרין, אני כבר עכשיו הזמנתי אחד(למקרה שיגלו שדחפו לשם איזה משו שנאסר על ידי הfda), ושומר בצד לחיטוב הבא, סתם מתוך סקרנות...

אני גם אמור לקבל עכשיו הזמנה עם זה, אני אפרסם ביקורת במידה ויש ביקוש.

אין שורפי שומן חוקיים שעובדים באמת, הרוב הוא ביזבוז של חומר פעיל (כמו יהומבין), לדוגמה ליפו 6 שמים לך כמות מזערית של יהומבין, כמות אסטרונומית של קפאין --->לא יעיל.
אם אתה רוצה משהו יעיל, אתה יכול לקנות כמה חבילות של יהומבין וכמה חבילות של קפאין, זה הכל.

אני נוסע לארה"ב (פעם ראשונה ויהיי) בסוף החודש יש לך נסיון או המלצה על/עם החומר?
אשמח מישהו יוכל לומר לי איפה אפשר לקנות את זה ואם צריך מרשם או איזשהו אישור או לא (סתם כי אני יודע שבארץ זה לא חוקי מעניין אותי אם גם שם יש הגבלה).

יהומבין משתמשים בד"כ שנמצאים ב 12% ורוצים לרדת למצב חד סיפרתי, זה לא קסם בכלל ואתה תזיע ותתאמץ הרבה יותר (בהתאם לגנטיקה ו SET POINT) מאשר לפני 12%, מומלץ לשלב יהומבין וקפאין עם הפרוטוקולים שיש בפורטל לאיבוד שומן עיקש.
יהומבין קונים בכל חנות תוספי תזונה, אפשר להזמין מהאינטרנט כמו BB.COM ואפשר לקנות בארה"ב בחנויות ברחוב כמו GNC או ויטמיני שופ, זה יהיה בד"כ פי 1.5 יותר יקר.

• פותח/ת השרשור
הבעיה בתוספים עם הממריצים זה הסיכון להתקפי לב ,בייחוד בזמן חיטוב שעושים הרבה אירובי והדופק לפעמים עולה ככה שלא יודע אם זה שווה את הסיכון....

הבעיה בתוספים עם הממריצים זה הסיכון להתקפי לב ,בייחוד בזמן חיטוב שעושים הרבה אירובי והדופק לפעמים עולה ככה שלא יודע אם זה שווה את הסיכון....
זה לא קשור ולא זה מה שיעשה לך התקף לב, לפחות לא אם אתה לוקח במינונים הנכונים.
אפדרין עד 75 מ"ג מחולק ל3 מנות על 600-750 מ"ג קפאין (בהנחה שאתה לא שוקל 60 קילו) זה יהיה לערך הגבול, אפשר להגביר ל 100 מ"ג לא יתן הרבה + רק אם אתה מעל 100 ק"ג אולי כן, הייתי אומר שעדיף לא.
יהומבין לא כזה ממריץ, לא הרגשתי איתו שום דבר רק עיקצוצים זה הכל.
קלן גם כן עם הזמן יורדות התופעות לוואי ומרגישים אפילו את ההפך
אפדרין עוד איכשהו מחזיק אותי כל הזמן כמעט.

לא, אבל אם בא לך כל כך לבזבז כסף ואתה ממש מחפש אישור לקנות משהו לא יעיל, אז לך על זה.
דרך אגב אני מכיר אותך אישית (לפחות מהכיוון שלי), איך הלך הסייקל האחרון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית