הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה מהירה במשקל - האם מומלץ?

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
טוב בקיצור קצת פרטים אני שוקל בערך 95-96

על מטר 80

אני רוצה לרדת 20 קילו בכולל אבל אני לא אדם סבלני ניסיתי בעבר דיאטות איטיות וזה לא בשבילי

חשבתי לעצמי שאני יכול לעשות דיאטת כסאח לחודש אחד רצוף להגיע ל 89-88 קילו ומשם להעלות לאט לאט קלוריות ולהוסיף אירובי ולרדת מבוקר לאזור ה 75 ולעצור את הדיאטה שם

רק בשביל המוטיבציה להתחלה והכל ובשביל הירידה שתתן לי את הכוח (אני חזק בדיאטות כאלה אין לי בעיה להחזיק חודש)

ראיתי משהו שקראתי עליו בפורטל קילוגרם וזה בול מה שאני מחפש לעשות
רציתי לדעת אם זה מןמלץ

קבצים מצורפים

• 688A8D04-5247-4130-96A5-3E19F8BE6FD8.png
    688A8D04-5247-4130-96A5-3E19F8BE6FD8.png
    KB 86.9 · צפיות: 52
נא להזין פעם הבאה כותרת עניינית לאשכול. הכותרת נערכה.

האם מומלץ לרדת מהר במשקל תלויה במשתנים רבים ולכן אף אחד לא יוכל להמליץ על כך. יש אנשים שיוכלו להתמודד עם זה ויש כאלו שלא. עד שלא תנסה, לא תדע.

• פותח/ת השרשור
נא להזין פעם הבאה כותרת עניינית לאשכול. הכותרת נערכה.

האם מומלץ לרדת מהר במשקל תלויה במשתנים רבים ולכן אף אחד לא יוכל להמליץ על כך. יש אנשים שיוכלו להתמודד עם זה ויש כאלו שלא. עד שלא תנסה, לא תדע.
אבל זה לא ידפוק לי את החילוף חומרים או יגרום לי לעלות הכל בחזרה ? אולי מבחינה פסיכולוגית זה נכון אבל פיזיולגית ?

אני מתכנן לרדת 8 קילו בצורה מהירה ואת השאר מבוקרת

לא. אין קשר בין מהירות הירידה לחילוף החומרים. אתה כן יכול לאבד מסת שריר אם זה יהיה מהיר מידי. ירידה יחסית מהירה היא 1-1.5% ממשקל הגוף שלך בשבוע. יותר מזה יהיה כבר כנראה לא הכי יעיל אלא אם אחוז השומן יחסית מאוד גבוה (30%+)

• פותח/ת השרשור
לא. אין קשר בין מהירות הירידה לחילוף החומרים. אתה כן יכול לאבד מסת שריר אם זה יהיה מהיר מידי. ירידה יחסית מהירה היא 1-1.5% ממשקל הגוף שלך בשבוע. יותר מזה יהיה כבר כנראה לא הכי יעיל אלא אם אחוז השומן יחסית מאוד גבוה (30%+)
אני לא מתאמן בחדר כושר פחות אכפת לי מדברים כאלו יש לי עודף משקל של 20-16 קילו ובאלי להוריד אותם מהר או לפחות חצי מזה מהר ואת החצי השני יותר באיזי

אני מדבר על 8-9 קילו ראשונים תוך חודש ואת השאר באייזי

בדרך כלל, מה שיורד מהר עולה בחזרה מהר. אתה תצטרך למצוא שגרה שתעמוד בה לאורך זמן. מטרת העל היא לא לרדת במשקל בלבד, אלא גם להישאר בו

אני לא מתאמן בחדר כושר
אתה גם מתכוון לרדת במשקל במהירות וגם לא מתכוון להתאמן,אתה מבין שאתה תראה הרבה יותר גרוע מאיך שאתה נראה עכשיו,נכון? עשיתי את אותה טעות והצטערתי, לעלות מסת שריר הרבה יותר קשה מלחטב והתהליך ארוך יותר. מכיר את האנשים הרזים עם הצדדים? אלו שנראו כיאילו פנצ׳רו אותם עם מחט. תאמין לי שזו לא המטרה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית