הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין+ פאוורסנאצ' לביקורת

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
הפאוורקלין לא יצא כ"כ טוב (נראה לי שאני לא נכנס טוב מתחת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא התחום שלי , אז אין ביקורת מקצועית , אבל אתה רזה לאללה .
על איזה אחוז שומן אתה ?

לגבי הPC אתה לא נכנס טוב מתחת למוט בגלל שהמרפקים שלך לא נוטים כלפי חוץ , וזה גורם למוט להתרחק ממך בזמן "הקפצה" ואני חושב שבגם בגלל שאתה לא נמתח מספיק המוט מתרחק אבל בזה אני לא ממש בטוח

מהידע המוגבל שלי נראה שאתה מושך את המוט רחוק מהגוף תשמור על המוט קרוב לגוף שלך מה גם שנאיר ואה שהמרפקים איךשהו במיקום מוזר, המרפקים עולים צמוד לגוף! [שיגע בחולצה במשיכה] וככה לא יצא מצב ש

א] אתה לא נכנס טוב ל ראקינג פוזישן
ב] אתה צריך למשוך את המוט אלייך

[הפאוורקלין השלישי נראה הרבה יורת טוב מ ה 2 הראשונים]

לגבי סנאצ'ים וג'רקים אני לא מבין
הג'רק נראה מגניב!

אני לא אקספרט, אבל אתה מושך מוקדם מידי ורחוק מידי מהגוף, בגלל זה אתה קופץ קדימה. שמור את המרפקים מעל המוט ואת השראג תעשה רק אחרי שאתה נעמד. תנסה אולי בהתחלה לעשות את המשיכה הראשונה מאוד לאט ובמשיכה השניה תתפוצץ.

• פותח/ת השרשור
לא התחום שלי , אז אין ביקורת מקצועית , אבל אתה רזה לאללה .
על איזה אחוז שומן אתה ?

16-17% עם קליפר
(אני קצת פחות מ 17%)
עוד 5-6 קילו ואני מסיים
עוד 2-3 קילו אני אתחיל יוהמבין ל 3 שבועות וקצת פרוטוקולים לפיניש

פאוורקלין:
1. תעשה סטרארט יותר נמוך.
2. אתה עושה את כל המשיכה בעזרת הגב. תימתח טוב ותתחיל את המשיכה (תעשה אותה יותר לאט, אתה משקיע יותר מדי כוח, תחסוך את זה להקפצה) ע"י לקיחת התחת אחורה (הזווית של הגב לא צריכה להשתנות עד שהמוט עובר את הברכיים) ואז, ברגע שהמוט עובר את הברכיים, הכתפיים צריכות לכסות טוב את המוט ורק אז אתה מקפיץ את המוט למעלה בעזרת הרגליים והכתפיים (אתה שולח אותה קדימה במקום להקפיץ למעלה בגלל שהיא רחוקה ממך וכשאתה מקפיץ הכתפיים כבר מאחורי המוט).
3. אחרי שאתה מסיים את ההקפצה תתחיל לרדת לרבע סקוואט (וברגע שאתה תופס את המוט תשאר כמה רגעים במצב הזה כדי לדעת איך זה מרגיש) ותוך כדי שאתה עושה את זה תסובב את המרפקים קדימה ותשמור על המוט קרוב לגוף.

ג'רק:
אתה מכניס את הידיים לפעולה מוקדם מדי, תסיים להקפיץ את המוט ואז תשתמש בידיים כדי לרדת מתחת למוט (הידיים אמורות להכנס לפעולה בערך כשהמוט בגובה העיניים). ושוב, תשאר כמה רגעים במצב של רבע סקוואט עם המוט מעל הראש.

פאוור סנאץ':
אותם הדגשים כמו בפאוור קלין וכשאתה מסיים את המשיכה, תתחיל את הירידה עם לקיחת התחת אחורה, לא לדחוף ברכיים קדימה.

• פותח/ת השרשור
אני לא אקספרט, אבל אתה מושך מוקדם מידי ורחוק מידי מהגוף, בגלל זה אתה קופץ קדימה. שמור את המרפקים מעל המוט ואת השראג תעשה רק אחרי שאתה נעמד. תנסה אולי בהתחלה לעשות את המשיכה הראשונה מאוד לאט ובמשיכה השניה תתפוצץ.

סבבה, אני צריך לעבוד בעיקר על זה, למשוך קרוב לגוף

איגור הגיב לך אז אני לא יגיב גם שים לב למה שהוא אמר.

תגיד, ניסית לעשות את גם את ההרמות עם החגורה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית