עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הסופרפאמפ 250 לבין האן או אקספלוד?...
ומהו הפלזמה ג'ט של גספרי?..
אחי, אמרו בתכנית בריאות שNO זה משמין. לא כדאי לךאחי נראה לי אני גם אקנה
נשמע טוב 4 קילו בחודש
למה לצחוק עליו??? אם באמת זה תוסף ראשון שהוא לוקח יכול להיות שהוא עלה 4 קילו, גם אני בפעם ראשונה עליתי 3-4 קילו רק מקריאטין, והיום זה לא מעלה אותי במשקל בגרם אחד
אתה צריך לדעת שלא מכל תוסף ולא לאורך הזמן אתה תעלה ככה, זה בדרך כלל רק בהתחלה או עם סטרואידים
אולי הוא בלע חבילה של 4 קילו
חשבת שקריאטין סופח נוזלים ובגלל זה עלית 3-4 קילו?למה לצחוק עליו??? אם באמת זה תוסף ראשון שהוא לוקח יכול להיות שהוא עלה 4 קילו, גם אני בפעם ראשונה עליתי 3-4 קילו רק מקריאטין, והיום זה לא מעלה אותי במשקל בגרם אחד
אתה צריך לדעת שלא מכל תוסף ולא לאורך הזמן אתה תעלה ככה, זה בדרך כלל רק בהתחלה או עם סטרואידים
אף אחד לא דיבר פה על 4 קילו שריר נקי, ברור ש4 קילו שריר זה המון
כרגע הוכחת שאתה לא מבין כלום לא בתזונה ולא באימונים,חברים יקרים אני לא ילד,אני בן 23 עם קצת מושג בתזונה ואימונים...
עליתי 4 קילו בחודש עם תזונה נכונה והעמסה משמעותית,מעבר לפאמפ שהאן או נותן הוא עוזר בהעברת "דלק" לשריר במהלך האימון בזכות התהליך שהארגינין עובר והופך לn.o ואתם יודעים את ההמשך אני מקווה..
גם בשיחה עם תזונאי קליני הומלץ על השימוש באן או אקספלוד גם אחרי אימון בזכות החומרים שיש בו לטובת התאוששות...
ומה לגבי הפלזמה ג'ט?