הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בהבדלה בין מוצרים.

• פותח/ת השרשור Yanai
  • פורסם בתאריך

Yanai

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הסופרפאמפ 250 לבין האן או אקספלוד?...

ומהו הפלזמה ג'ט של גספרי?..

• פותח/ת השרשור
ממש לא חידה...

אני משתמש באן או והוא ממש לא חארטה יש עלייה במסה כח אדיר ואחלה של פאמפ במהלך האימון...
במה שונה הסופר פאמפ ומהו הפלאזמה ג'ט?

למה לצחוק עליו??? אם באמת זה תוסף ראשון שהוא לוקח יכול להיות שהוא עלה 4 קילו, גם אני בפעם ראשונה עליתי 3-4 קילו רק מקריאטין, והיום זה לא מעלה אותי במשקל בגרם אחד
אתה צריך לדעת שלא מכל תוסף ולא לאורך הזמן אתה תעלה ככה, זה בדרך כלל רק בהתחלה או עם סטרואידים

למה לצחוק עליו??? אם באמת זה תוסף ראשון שהוא לוקח יכול להיות שהוא עלה 4 קילו, גם אני בפעם ראשונה עליתי 3-4 קילו רק מקריאטין, והיום זה לא מעלה אותי במשקל בגרם אחד
אתה צריך לדעת שלא מכל תוסף ולא לאורך הזמן אתה תעלה ככה, זה בדרך כלל רק בהתחלה או עם סטרואידים

איך אפשר לעלות משקל מNO ? אין בו כמעט קלוריות ואין בו שום דבר שסופח נוזלים...

חשבת שקריאטין סופח נוזלים ובגלל זה עלית 3-4 קילו?
אי אפשר לעלות 3-4 קילו מסת שריר בחודש, גם לא עם סטרואידים.

משה צדק שהבדיל בין מסת שריר לנוזלים, בגלל זה אמרתי שיכול להיות שהוא עלה 4 קילו, הרבה נוזלים וקצת מסת שריר

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים אני לא ילד,אני בן 23 עם קצת מושג בתזונה ואימונים...
עליתי 4 קילו בחודש עם תזונה נכונה והעמסה משמעותית,מעבר לפאמפ שהאן או נותן הוא עוזר בהעברת "דלק" לשריר במהלך האימון בזכות התהליך שהארגינין עובר והופך לn.o ואתם יודעים את ההמשך אני מקווה..
גם בשיחה עם תזונאי קליני הומלץ על השימוש באן או אקספלוד גם אחרי אימון בזכות החומרים שיש בו לטובת התאוששות...
ומה לגבי הפלזמה ג'ט?

חברים יקרים אני לא ילד,אני בן 23 עם קצת מושג בתזונה ואימונים...
עליתי 4 קילו בחודש עם תזונה נכונה והעמסה משמעותית,מעבר לפאמפ שהאן או נותן הוא עוזר בהעברת "דלק" לשריר במהלך האימון בזכות התהליך שהארגינין עובר והופך לn.o ואתם יודעים את ההמשך אני מקווה..
גם בשיחה עם תזונאי קליני הומלץ על השימוש באן או אקספלוד גם אחרי אימון בזכות החומרים שיש בו לטובת התאוששות...
ומה לגבי הפלזמה ג'ט?
כרגע הוכחת שאתה לא מבין כלום לא בתזונה ולא באימונים,
תתחיל לקרוא בפורטל,
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית